![]() |
Dis fir�asinda koku? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Camur
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Dis fir�asinda koku?Gönderildi: 30-Haziran-2016 tarihinde 12:43 |
|
Yillardir bu kokuyu �ekiyorum ama ilk defa dikkati mi �ekti.Evdeki diper fir�alara bakinca benim fir�am inanilmaz k�t� kokuyor.Yeni aldigim iki g�nl�k fir�ada oluyor bu koku yanlis anlamayin uzun s�reli degil ve gerekli bakimi da yapiyorum. Ben sikintimin mideden kaynaklandigina neredeyse eminim size sorum Sikintinin mideden kaynaklandigini d�s�nen arkadaslar dis fir�alariniz k�t� kokuyor mu? Inanin bu naa �ok yardimci olacak cevaplarsaniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Camur
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Haziran-2016 tarihinde 17:10 |
|
Cevaplayacak kimse yok mu?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Temmuz-2016 tarihinde 10:09 |
|
Fir�ada bir sorun olabilir. Bence kaynaga yani agiza bakmak lazim.
|
|
![]() |
|
Amazon
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Temmuz-2016 tarihinde 10:55 |
|
Dis fir�asi bile Kokuyorsa sorun b�y�k ihtimal dis ve dis etindedir bi Dis�iye git kontrol ettir sorununu kesinlikle s�yle ��nk� diger sorunlarin bunu yapacagini sanmiyorum sen git ��z�m olmazsa bakariz diger se�eneklere
|
|
![]() |
|
mmkk
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 11-Aralik-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Temmuz-2016 tarihinde 12:23 |
|
Benim dis fricasi hic kokmaz hatta arada koklarim aksine cok guzel florlu macun kokuo
|
|
![]() |
|
Camur
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Temmuz-2016 tarihinde 12:03 |
|
agizi eledim ama dolgularim yenilendi tertemiz bademcik tasim var ama d�zenli temizliyorum pasla beraber yani agizdan olmasi imkansiz ama mideden olanlar fir�ada koku yok diyosa arada kaldim simdi
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Temmuz-2016 tarihinde 07:15 |
Dis fir�asi kokuyorsa Tip 1(agiz kaynakli) agiz kokusu bulundugu kesinlesmis oluyor. Ne kadar sanslisiniz ki, hem kaynagu bulup hem de ispatlamis, dogrulamis, tescil etmis oluyorsunuz. Madem g�zr�n�r bir kaynak (��r�k iltihap vs) yok o halde OralB, colgate, sensodyne buna benzer yumusak ve kolay yumusayan fir�alar yerine orta sert fir�aya baslayin. Suraya banat orta sert compact dis fir�asi fotografi koydum. Bi g�z atin. http://murataydin.org/dis-nasil-fircalanir.html -M |
|
![]() |
|
Camur
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Temmuz-2016 tarihinde 10:23 |
|
Hocam keske dediginiz gibi olsaydi agizla ilgili yapmadigim sey kalmadi sikinti oradan degil drunda bunu s�yledi hplori tedavisi g�rd�g�m zaman koku tamamen ge�iyor iki hafta sonra geri basliyor sikinti mide kaynakli ama fir�a olayini ��zebilmis degilim
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |