Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Dis fir�asinda koku?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Camur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Dis fir�asinda koku?
    Gönderildi: 30-Haziran-2016 tarihinde 12:43
Yillardir bu kokuyu �ekiyorum ama ilk defa dikkati mi �ekti.Evdeki diper fir�alara bakinca benim fir�am inanilmaz k�t� kokuyor.Yeni aldigim iki g�nl�k fir�ada oluyor bu koku yanlis anlamayin uzun s�reli degil ve gerekli bakimi da yapiyorum. Ben sikintimin mideden kaynaklandigina neredeyse eminim size sorum Sikintinin mideden kaynaklandigini d�s�nen arkadaslar dis fir�alariniz k�t� kokuyor mu? Inanin bu naa �ok yardimci olacak cevaplarsaniz sevinirim.
Başa Dön
Camur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Camur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Haziran-2016 tarihinde 17:10
Cevaplayacak kimse yok mu?
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Temmuz-2016 tarihinde 10:09
Fir�ada bir sorun olabilir. Bence kaynaga yani agiza bakmak lazim.
Başa Dön
Amazon Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Temmuz-2016 tarihinde 10:55
Dis fir�asi bile Kokuyorsa sorun b�y�k ihtimal dis ve dis etindedir bi Dis�iye git kontrol ettir sorununu kesinlikle s�yle ��nk� diger sorunlarin bunu yapacagini sanmiyorum sen git ��z�m olmazsa bakariz diger se�eneklere
Başa Dön
mmkk Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Temmuz-2016 tarihinde 12:23
Benim dis fricasi hic kokmaz hatta arada koklarim aksine cok guzel florlu macun kokuo
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Camur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Temmuz-2016 tarihinde 12:03
agizi eledim ama dolgularim yenilendi tertemiz bademcik tasim var ama d�zenli temizliyorum pasla beraber yani agizdan olmasi imkansiz ama mideden olanlar fir�ada koku yok diyosa arada kaldim simdi
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Temmuz-2016 tarihinde 07:15
İlk gönderen: Camur Camur yazdı:

agizi eledim ama dolgularim yenilendi tertemiz bademcik tasim var ama d�zenli temizliyorum pasla beraber yani agizdan olmasi imkansiz ama mideden olanlar fir�ada koku yok diyosa arada kaldim simdi

Dis fir�asi kokuyorsa Tip 1(agiz kaynakli) agiz kokusu bulundugu kesinlesmis oluyor. Ne kadar sanslisiniz ki, hem kaynagu bulup hem de ispatlamis, dogrulamis, tescil etmis oluyorsunuz.

Madem g�zr�n�r bir kaynak (��r�k iltihap vs) yok o halde OralB, colgate, sensodyne buna benzer yumusak ve kolay yumusayan fir�alar yerine orta sert fir�aya baslayin.

Suraya banat orta sert compact dis fir�asi fotografi koydum. Bi g�z atin.

http://murataydin.org/dis-nasil-fircalanir.html

-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Camur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Temmuz-2016 tarihinde 10:23
Hocam keske dediginiz gibi olsaydi agizla ilgili yapmadigim sey kalmadi sikinti oradan degil drunda bunu s�yledi hplori tedavisi g�rd�g�m zaman koku tamamen ge�iyor iki hafta sonra geri basliyor sikinti mide kaynakli ama fir�a olayini ��zebilmis degilim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.