Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Kokudan kurtuldum anlatiyorum...

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Kokudan kurtuldum anlatiyorum...
    Gönderildi: 16-Agustos-2016 tarihinde 00:00
Iyi forumlar abilerim ve kardeslerim
Bu yazimda yasadigim sikintilari bunu engellemek i�in yaptiklarimi ve bu sikintinin nasil bittigini her ayrintisi ile yazacagim.Her ayrintisi ile dedim evet aklima gelen en k���k seyi dahi anlaticam ��nk� ayni sikintilar sizdede varsa bu yazacaklarim size bir yol haritasi olur ins.yes here we go :D
Bu arada benim sikintim biraz farkli ilerde bahsedecegim.
Ilk �nce 96 dogumlu bir kardesinizim.Suan ankarada bi �nide okuyorum.agiz kokusu ile ciddi anlamda tanismam 2015 in ekim kasim aylarinda yani ben 1.siniftayken oldu.fakat bundan �nce mesela lisedeyken �gle aralari arkadaslarla yemek yedikten sonra sakiz atardik agzimiza kokuyu engellemek i�in.o zamanlar pekte agiz kokusu oldugunu hatirlamiyorum.herkes nasil bakiyorsa agiz kokusuna bende �yleydim diyebilirim.
Gel gelelim bu yil yasadiklarima.ankarada arkadaslar ile evde kaliyordum.tabi bizim tayfa yemek yemeyi �ok seviyordu o y�zden gece 1 2 de �ok disari yemek yemeye �iktigimizi hatirliyorum.o yedigim yemeklerin �zerine uyuyuncada mide sivisi soluk borusuna �ikmaya basladi.bi nevi refl� baslangici oldu.tabi o siralar teyze oglum vefat etti en sevdigim kuzenimdi kanserden�beni �ok etkiledi.�st�ne okul,sinavlar gelincede bu refl� gastrit mi ne zikkimsa �ok artti.s�rekli midemde sikintilar yasiyordum.daha sonra ben �ok sik hastalanirdim yani s�rekli bademciklerim siserdi k���kken tabi 2 yil �nce bu bademciklerin sismeme hack ini buldum.nar �i�egi.sicak suya 1 2 yaprak koyup i�ince bademcik yumusuyor ve sismiyordu.sinav haftalari bende �ay i�er gibi bundan i�tigimi hatirliyorum.
tabi gelelim sikinti nasil basladi.�niversitede sanirim fizik dersiydi 5 kisilik siralarda arkadaslarla oturuyor dersi dinliyoruz.benim yanimdaki arkadas burnunu tutuyor s�rekli sanki k�t� bir koku varmis gibi ilk ders anlamadim 2. Ders bu benim2 yanimdaki kisi ile yer degistirdi.o derstede bu arkadasin k�t� bi koku aldigini farkettim.tabi bende biraz koklayinca farkettim bir seyler var.ilk burda basladi burnumdan koku gelme meselesi.
G�n ge�tik�e burnumdan bi koku geldiginin kanisina vardim bende aliyordum bu kokuyu.��r�k bi yemek burnumda 3 4 hafta kalmis o kokuyor gibiydi mesela bi yumurta par�asi.bu yasadiklarimi nasil anlaticam okuyacaklar yasadigim seylere nasil inanacak suan onu d�s�n�yorum.
Derslerde �ok sikinti �ekiyordum yanina oturdugum kisi 5 10 dk sonra burnunu tutuyor �yle dersi dinliyordu(tarih kasim aralik gibi)yasadiklarimi nasil anlatsam ki suan bu yasadigim seylere inanamiyorum bile.neyse devam. Ben dersteyken s�rekli bi pencere a�ma ihtiyaci doguyordu sinifta.s�rekli bu koku ne gibi konusmalar oluyordu.ocak subat aylari gibi , devam etmeye hala �zenle dikkat ederken bu koku beni baya zora sokuyordu.bir keresinde Ingilizce dersinde (nadir gittigim derslerdendi ��nk� devam zorunlulugu olan tek dersti) 5 dk sinifa ge� geldim.sinifa baktim benim yerim olan en arka pencere kenari doluydu sanirim arkadaslar bogulmamak i�in �zenle orayi se�iyordu, bende mecburen en �ne oturdum , orta siralara otursam etki edecegim insan sayisi artiyordu o y�zden 5 dk mi 10 dk falan ge�ti.bizim Ingilizce hocasi pencere kenarinda oturanlara seslenerek o koku tekrar geldi pencereyi a�sak mi dedi.yani benden bahsediliyordu.baya bi ter d�kt�g�m� hatirliyorum.buna benzer bir s�r� olay yasadim yukarda dedigim gibi derslere gitmiyordum.ingilizce zorunluydu sadece. 2.d�nem sadece 2 3 defa fizik dersine gittigimi hatirliyorum.bir defasindada okuldaki proje gruba ile dersler falan yapiyoruz �st siniflar ile beraberiz .tabi sinif full benim kokumla dolu farkindayim :D. Biraz ara verdik herkes disari �ikti falan bende sinifta kaldim.oturdum baya oldu kimse gelmedi sanirim 15 20 dk falan.sonra bizim siniftan aramizin iyi oldugu bi arkadas girdi i�eri.biraz y�r�d� sonra ya bu kokune insan konusu degil bu ya dedi �ok iyi hatirliyorum.pencereyi a�ti falan.bunun gibi onlarca olay yasadim.
Tabiagiz kokumun oldugunuda d�s�n�yorum fakat suana kadar agiz kokumun farkinda oldugunu d�s�nd�g�m en yakin arkadaslarima abilerime ( sanirim bu sayi 4 ) sadece biri arada bazen aliyorum dedi.diger 2 sini ne kadar sikistirsamda yok almadim diye israr ettiler hatta biri o kadar sikinti yaptimki psikologa gitmemi istedi.bu arada ben agiz kokum oldugunu d�s�n�yorum.
Tabi forumlara bakiyorum agiz kokusu burnumdan koku geliyor vs bunlari arastiriyorum.aralik civari dil pasi ile tanistim internette.lavabo ya ge�tim yok artik sanki 1cm kalinliginda sari beyaz bir tabaka var .tabi bende onu sanirim kasikla temizlemistim o zaman hatirlamiyorum belkide fir�a ile ama ocak subattan sonra �ay kasigi ile temizliyordum :D baktim dedimki sanirim sikinti bu y�zden oluyor.
Daha sonra mide rahatsizligim devam edince ��nk� �ok yiyoruz yagli asitli vs midem mahfolmus ilerde doktorlarin dedigine g�re
Bende bi mide doktoruna gideyim dedim.gittim sikayetlerimi anlattim dediki su g�n gel endoskopi yapicaz sana dedi .(bundan �nce gittigim kbb yazma geregi duymadim benle dalga ge�en oldu ben ne yapabilirim diyen oldu vs) gittim yapti 3 sey �ikti iste mide fitigi mide kapak�iginin esnek olmasi vs suan tam hatirlamiyorum.ben ilk basta �ok endiselendim burundan gelen koku kapak�ik esnek ya burdan siziyor falan diye d�s�nd�m doktor ila� yazdi 2 tane su herkese verdiklerinden.kullandim ama 1 gram fayda g�rmedim.
O siralar dis�iye gittim �nce mi sonra mi hatirlayamadim.dis�iye anlattim sikintimi agiz kokum oldugunuda anlattim.dis�i bakti ��r�kten kaynakli bir koku olmaz agzinda dedi istersen k���k bir ��r�k var oraya dolgu yapayim dedi bende yap dedim.yaptirdim.
Bu arada bendeki sikinti agiz kokumun oldugunu biliyor ve hissediyorum fakat sorduklarim yok diyordu.fakat burnumdan koku geldigini sadece 1 ine s�yledigim i�in sende sikinti yok diyorlardi. O zamanlar ger�ekten agzim kokuyor mu kokmuyormu bende emin degildim fakat daha b�y�k bi sikintim vardi burnumdan gelen bir koku.otob�ste bile oturamiyordum yukarda az 1 2 seyden bahsettim ama o yasadigim 4 5 ay 10 yil gibi ge�ti.
Sonraa youtube da falan gezerken bademcik tasi ile karsilastim.koku yaptigini falan �grendim.videodaki badecigini falan sikiyor bi s�r� tas fiskiriyordu.bende �yle yaptim.bendede b tasi vardi.tabi ileriki zamanlarda dil pasi i�in kullandigim �ay kasigini taslari �ikarmak i�inde kullanmaya basladim ger�ekten �ok iyi �ikiyor. Bu arada o kasigi yikayip tekrar mutfak �ekmecesine koymayi unutmuyorum.b���ggg hhahah saka saka bi poset var ona kokuyorum.
Artik bi nevi profesyonel olmustum forumlardan youtube dan falan.siraya koyuyorum.bi daha mide doktoruna gitmeye karar verdim onuda tanidik biri �nerdi.devlet hastanesinde gastrolog uzmaniydi sanirim acayip ama acayip ilgilendi yani endoskopiyi kendisi yapti falan.onada herseyi anlattim.bana dediki bengeldim sende bi ka� sey var iste bu verdigim 2 ilaci kullan sonra bi daha gel sende pek bir sey yok dedi.iste pilori bakteri var mi dedim bakti sonuca yok dedi mantar i sordum oda yok dedi.iste acili yagli kola mola cips yeme 7 den sonra yeme vs bunlara dikkat edersen hi�bir seyin kalmaz dedi
O siralar 70 kilodan 66 kiloya d�st�m fakat doktorun dediklerini yapinca 7 den sonra agzima sudan baska bi sey koymayinca mide refl� mefl� gece agza su gelmesi hi� biri kalmadi.�ok s�k�r.
O zaman sikintim benim bademcik ve dil pasi kalmisti bide sin�zit.kbb den burnumada baktirmistim bi sey �ikmadi.kaldi bu bademcik.
Sonra ramazan girdi sinavlar bitti bi �ok dersten kaldim vs :D eve geldim.bu yil 5 6 defa hastalandim bende aileme ameliyat olmak istedigimi s�yledim.�zel hastanede tanidik bir doktor vardi.yanina gittim �ok �ok iyi ve yardim sever bi doktor burdan ona tesekk�r ediyorum �ok yardim etti.bakti bademcigime,delikler b�y�k koku yapar alinmasi lazim dedi.istersen yarin yapalim seni dedi.bende sasirdim yarin erken olur �arsamba olayim bari dedim.(bu arada darbe girisiminden sonraki ilk �arsamba oldum ameliyati)tamam dedi.fiyati soran arkadaslar vardi forumda doktor benden muayene �creti almadi tanidik oldugum i�in �cret sanirim 50 60 tl bir sey.ameliyat i�inde elimde olsa senden para almam ama hastane ilgileniyor para isi ile dedi oda 450 tl ydi onu verdik tabi.
Kan man alindi falan geldik sabah indirdiler beni ameliyat yerine yatirdilar.sonra doktor geldi bana bengeldim sa dedi bende as (kisa yaziyorum)dedim sonra sag kolumdan damar yolu a�ildi bi seyler vermeye basladilar beni bi g�lme tuttu sanirim narkozdan mi artik.g�le g�le uyudum.bademdigimi thermal wedding ile aldilar.ameliyat olacak arkadaslara thermal i �neririm.
Uyandigimda t�k�r�g�m� yutamadim �ok agriyordu bogazim.dondurma verdiler zar zor yiyebildim.5 g�n boyunca puding su s�t yedim 2 3 kilo verdim. 5 g�n�n sonunda ilk yedigim yemek patlicandi oda bademgisimi kasindirdi zar zor yedim.1 hafta boyunca konusmadim.k���k dilim narkozun etkisi ile 1 hafta sarkik gezdim sirt �zt� yatamadim bogazimi kapatiyordu.1 hafta dilimin �st� acayip derecede beyazdi.2.haftaninsonunda dil pasimin y�zde 5 i falan kalmisti.en merak ettigim sey burnumdan gelen kokunun ge�ip ge�medigi idi.benim burnuma gelmiyordu fakat bi test etmem gerekiyordu.dini bi sohbet veren bi yere gittim oturdum.test ettim artik koku kalmamisti.�ok garip bu kadar basit anlatiyorum ama o kadar basit degil bunu yasayan anlayacaktir:D son 2 haftada ise yani agustosdan sonra artik �ok rahat otob�ste gidebiliyor birinin yanina oturabiliyorum �ok s�k�r ya ben kisin birinin yanina oturamiyodum �ok s�k�r.spora basladim biraz kas yaptim.omuz ve g�g�s kasim belirginlesti hos bi g�r�nt� oldu.kendime �zg�venim geldi.mesela bugun biri ile karsilastim lisede beraber oldugumuz biri.onla konusurken yanimizda bi makineye para yatiran biri ile sakalasmak(olayi anlatmam biraz uzun s�rer)ger�ekten hos bir sey bi arkadasinla konusurken rahat rahat derdini anlatman �ok hos.dini sohbette rahat rahat oturmak ger�ekten �ok hos�vs kardesime sordum ameliyattan sonra hi� koku farkettin mi diye kardesimle baya yakin konusurum yok dedi.
Derdimi anlatmaya �alistim anlatabildigim kadariyla noktalama yazim hatalarini anlatim bozuklugunu mazur g�r�n.hatirladiklarimi yazdim bi s�r� olay ge�ti birazda yoruldugum i�in burda biraktim.simdide asagida bi ka� tavsiye vermek istiyorum onlari yazicam.
1-kefir i�in. 3 haftadir kefir i�iyorum suan birak ve google amcaya sor ne faydasi var diye bakalim neler�ikacak karsina. Bu arada kefir mayasi isteyenler olursa verebilirim ��nk� s�rekli �r�yorlar.
2-sikintinizi ailenizle paylasin en b�y�k destek ailem oldu benim.
3-sikintinizin ne oldugunu kesfedin burunda mi midede mi agiz kaynakli mi vs.
4-bu iste yeni iseniz bademciginizi bi kbb ye g�sterin bademcik tasi vs var mi
5-delet hastanesine gitmeyin ben hasta oldum siz olmayin ya �niversite arastirma hastanesine yada �zele gidin
6-asla pes etme kim ne derse desin.
Aklima bunlar geldi foruma s�rekli girmeye �alisicam sorulariniz olursa cevaplamayi d�s�n�yorum.
Kisin yasadiklarimi anlatmaya devam edebilirim ileriki zamanlarda 1 saattir yazi yaziyorum iyi forumlar umarim bu sikintilardan kurtulursunuz

asla pes etme
Başa Dön
Amazon Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Agustos-2016 tarihinde 14:10
Bengeldim nickli arkadasim yazinin tamamini okudum hikayen benle ayni bende o sikintilari �ekiyorum bende bu sorunun yemek borusunda veya bademcik b�lgesinde bakteri �remesi oldugumu d�s�n�yorum �nceden bendede siddetli refl� vardi bogazimi tahris etti su i�erken yutkunduktan sonra bogazimdan koku geliyo doktora gidiyorum klasik laflari biseyin yok devlet hastanesi tabi bunlar arastirma hastaneleri de dahil bende Ankara da yim aldircam bademcikleri ge�mesede hafiflesin bu arada bencede disariya koku veren bademcik soluma yollarindan kaynakli sinifta benim arkadaslarimda burnunu kapatip tislamaya basliyorlar :)
Başa Dön
BezginBet�l Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Agustos-2016 tarihinde 22:15
Tesekk�rler paylasimin icin 'bengeldim'.
Ne mutlu sana ki hemen kisa bir s�rede atlatmissin. Bizim gibi 10, 15, 20 yildir bogusmuyorsun bu sorunla. Umarim hep su an ki gibi kalir ve asla geri gelmez. Bademcik tasi konusuna hic egilmedim, incelemeye elim gitmiyor, neden orada degildir diye..bir de alinmisti bende cocukken. Yine de deneyecegim.

Camur, haklisin, ama iste hangi otoimun hastaligi oldugu belli degil. Bende belirti cok, hangi hastaliga yorsam bir tutari oluyor. :))
Son yillarda bir de v�cutta asiri kasinti eklendi bu belirtilere..Bu, karaciger/safra baglaminda bir anlam ifade edebilir galiba. Bir tomografi cektirmek istiyorum aslinda..Ama artik �sengeclik oluyor bazen. Zaten yine bir sey bulamayacaklar diye vaktimi ve enerjimi harcamaktan biktim. �te yandan oturdugumuz yerde pinekleyince de hayat diye bir sey olusmuyor. Yani sanki herkes hayatin irtasinda- acisiyla mutlusuyla, ama ben acimla da sevincimle de disarilarda bir yerlerdeyim gibi. Kendi kendime. Katilmiyorum hissi.Yokum gibi. Bu bastirinca yine g�c�m� toplayip bir adim daha ve bir adim daha atiyorum.

Neyse lafi uzattim. Zaten hepimiz bu ve benzeri duygulari biliyoruz, dramatize etmek istemiyorum..ama h�z�n bastiriyor iste ara ara.

:)

Başa Dön
bengeldim Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Agustos-2016 tarihinde 07:35
Ya ben bu basligi soru cevapta acmamistim burda cikti bende bi sikinti var sanirim

Amazon devlet has. Ile vakit kaybette git arastirmaya bi an once aldir tabi doltor tavsoyesi ile
Bezgin behlul yasin baya buyuk sanirim evlimisin ve esin bunu sikinyi yapiyor mu ?

asla pes etme
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Agustos-2016 tarihinde 08:00
Tamam dogru yere acmisiz

Sorulqtiniz olursa 1 2 gune bir bu basliga girip cevaplamayi dusunuyorum
asla pes etme
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Agustos-2016 tarihinde 18:25
Bengeldim bir �ok ortak yanimiz var kokuyu bende 2015 in basinda fark ettim �niversite 1.siniftim ozaman �grenciligin verdigi rahatlikla beslenme d�zenim senin gibi d�zenli degildi bendede reflu var dilimde bazen pas ge�iyor ama �ogu zaman var benim koku �ok agir degil galiba yakinlarimin tepkisine bakiyorumda burun kapatan hic olmadi tek ve ortak tepki birisi sikintiya girer ya derin nefes alip verir herkesin tepkisi bu sekil oluyor,sanirim koku bir ka� metreden hissediliyor bende bazen artiyor bazen normal seyrinde ilerliyor ama hep var hic ge�miyor sorum yemeklerden sonra karin b�lgesinde tikanma hazimsizlik oluyormuydu birde yutkunmada g��l�k cekiyormuydun benim bogazimda �ikmayan bir balgam var sanki.
Başa Dön
by_arda2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı by_arda2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Agustos-2016 tarihinde 20:17
Ge�mis olsun :)
�zelden sormustum ama birde burudan diger arkadaslara sorayim. Bademcik burundan koku yaparmi?
Benim koku burundan geliyor.(�ok nadir hissediyorum) ve gelen koku agiz yoluyla da daha uzaklara tasinmasina sebep veriyor.
Kbb doktoru banada bademciklerim �ok b�y�k demisti.
Arkadaslar eger bademcik burundan koku gelmesine etken ise bende aldiryaim haftaya.
Başa Dön
marln Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Agustos-2016 tarihinde 06:18
Hocam ben 8 sene falan kabizim, karnimda bazen ses cikiyor,istahim yok cunku hep tokmusum gibi hissediyorum karnimda bir agirlik var,surekli bi halsizlik var,karnim ayrica hep sis, bide midem bulaniyor.hocam boyle belirtiler gosteren ve nefes kokusu yapacak hastalik varmi.gastrolojiye gittim pek ilgilenmedi
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Agustos-2016 tarihinde 12:30
Evet. Kabizligin nefes kokusu yaptigina dair �l�t�klerim ve delillerim var.
-M
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Agustos-2016 tarihinde 21:59
Benim her yemekten sonra karnimda rahatsizlik oluyordu siskinlik asiri gaz vs. Kefir i�meye basladim faydasi var nefes kokuma etki edip etmedigini bilmiyorum ilk i�isim karnimda rahatlama oldu tavsiye ediyorum arkadaslar
Başa Dön
Mkkk Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mkkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Agustos-2016 tarihinde 20:40
Arkadaslar bademciklerin aldirmak i�in �zel hastaneye gittim ben emekli sandigiyim yani suan sgk ya mi baglandi bilmiyorum ama doktor bana 1300 e yakin masraf �ikar dedi ameliyat totalde .....ben geldim ve diger arkadaslar hastanenin beni kaziklamasi imkansiz ama fiyat bir b�le.........
Başa Dön
Mkkk Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mkkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Agustos-2016 tarihinde 20:41
Fiyat neden b�le arkDaslr. Anlayamadim doktor 500 450 e ameliyat yapan varsa ben de aldiricam dedi anlamadim sastim kaldim.....cevap bekliyorum beyler bidr taksit oluomu :))))
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2016 tarihinde 19:23
Bugun parmagimla bademcikleri kurcaladim biraz derinlere dogru gidince yutkundugum zaman gelen kokuyu aldim biraz daha sert davrandim bademciklerimi sikmaya basladim nohut tanesi buyuklugunde b.tasi geldi.baya yuvalanmis ben bu kadar cok tas gormemistim daha once agiz kapaliyken kokusu burundan cikarki acaba ve etkisi 1 2m ye etki edermi bogazimin SIKINTILI oldugu farkettim ins sorun bademcik kaynaklidir

Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Agustos-2016 tarihinde 09:10
mkkk 1300 ne arkadasim o doktor gelsin 3 defa yaptirayim bad. ameliyatini baska �zel bir hastaneye git

mehmet27 o �ikardigin bad. taslarini kokla bakayim les gibi kokuyor :D

beyler biraz sonra arastirmalarimla ilgili bi ka� yararli seyler paylasicam hadi bakalim
asla pes etme
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Agustos-2016 tarihinde 09:30
simdi sizlere �ok �nemli �alismalarimi paylasicam bence dikkatli okumanizda ve arastirmanizda yarar var

bu arada doktor ben ameliyattan �iktiktan sonra babama bademcikler resmen ��r�m�st� dedi yazmayi unutmusum o ygzdendi yani sikinti illa sizde tas var diye bu sikinti olacak diye bi sey yok

gelelim benim arastirmalarima ilk �nce burayi okuyun
https://kefirtanesi.com/evde-bagirsak-mantari-testi/

yazida ge�en ;
Kandida, agiz, kulak, burun, bogaz, mide, bagirsak, vajina gibi bir�ok organi etkileyebilir.
bu arada kandida tam olarak ne bilmiyom :D heliko bakteri t�r� gibi bi sey sanirim k�t� huylu yani

Bagirsaklarda kandidanin arttigini basit bir testle anlayabiliriz. Bir bardak i�me suyuna sabah a� karnina t�k�r�n ve 15 dakika izleyin. Eger t�k�r�k suyun �st�nde kaliyorsa saglikli bagirsak florasina sahipsiniz. Eger t�k�r�k dibe ��k�yorsa, sa�ak gibi asagiya iniyorsa, kar yagmis gibi oluyorsa veya suya raki konmus gibi bulaniyorsa kandida bagirsak floranizi bozmus demektir.

bunu deneyin aydinmur bunun kesinligi nedir ben tam bilmiyorum fakat bilgin varsa bizi aydinlatirsan sevinirim.

https://kefirnedir.gen.tr/kefir-agiz-kokusunu-onluyor/
okuyun

bi yer daha vardi onuda bulursam paylasicam bi dk

http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1809

eskiden bi entry girilmis fakat �nemsenmemis

http://www.sabah.com.tr/yasam/2012/10/23/mayali-gidalarin-az-tuketilmesi-vucudun-mukemmel-dengesini-bozuyor

dedigim yer burasi okuyun gelin

simdi beyler ben iddia ediyorum ki mide bagirsak kaynakli agiz kokusu olanlarin sikintisi k�t� bakteriler ve yaptigi koku yani bakteri floryasinin bozulmasi,eger antibiyotik aldiginizda agiz kokunuz azaliyorsa ve birakinca tekrar basliyorsa ��z�m beyler kefir.
insan v�cudunda 100 trilyon bakteri var iyi k�t� huylu
bunun sanirim y�zde 70 90 i yararli olmasi lazim eger bu bozulursa koku olusmasi ka�inilmaz not : benim iddam
1 kasik kefirde ise 100 milyon yararli bakteri var
yani 1 kasik kefirde bagirsaklardaki bakterilerin binde 1 i kadar bakteri var bence bu rakam �ok iyi ve kefir dogal
(bu arada anlatim bozuklugu vs olabilir burdaki not defterinden yaziyorum k bakma)
neyse beyler idda ediyorum bu sikintilari yasayanlar kefir i�ince ins kurtulacak
tabidogal olarak kefir mayasi bulmaniz lazim ankarada denek olarak kullanabilecegim bi tanidigim ismimnefarkeder var bide amazon ama tanismadik onla
bu arada benim g�nde 1 litre kefir i�tigim oldu �ok uzattim farkindayim bu kadar yazmamim nedeni bi kefir markasi bana sponsor oldu ondan yaziyorum :D ahahhaha keske olsa neyse beyler ve aydinmur g�r�slerini yazarsan sevinirim
asla pes etme
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Agustos-2016 tarihinde 21:31
@bengeldim
Hayir evli degilim, evet yasim b�y�k.
Baska birisiyle bir �m�r birlikte yasamayi d�s�nmeyi asla aklimdan gecirmedim bu sorun meydana ciktiktan sonra. Yani tahamm�l edebilecegim bir sey degil.

Son paylasimina dair..Seni �zmek istemem, ama bunu (t�k�r�k testini) ilk 2002/2003 yilinda okumustum nette.
Alman agiz kokusu forumunda bunu paylasmislardi ve herkes deli gibi bardaklara t�k�r�p sonuclari paylasiyordu. Neticede bunun bilimsel acidan bir tutarliligi pek yok kanimca.
Galuba bu forumda da bir kac defa paylasilmisti bu soru. Murat hoca da b�yle bir testin degersiz oldugunu yazmisti.

Arladaslar benim merak ettigim su:
Diyelim ki bagirsak florasi oldukca bozuk, s�rekli asiri derecede k�t� gazlar �reten bakteri t�rlerinin faliyeti s�z konusu. Sindirimi hizlandirici, bagirsaga zarar vermeyen bakteriler azinlikta ve var sayalim ki candida cok yogun bir d�zeyde yayilmis ve tespit edilmis...
�nemli olan sizce de bunun k�k�nde yatan neden degil mi? Yani neden A kisisinin bagirsagi bu durumda ve B kisisinin bagirsagi d�zenli ve gerektigi gibi calisiyor?
Burada otoimm�n hastsliklar, alerjiler ve yasam stilimiz akla gelebilir mi.
Ya da en dogrusu Murat hocaya soralim, bunun nedenleri nelerdir hocam? Ve hangi diagnostik y�ntemleri �nerirsiniz? Bunun bir c�z�m�, teshis y�ntemi yok mu?
Tesekk�rler..
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Agustos-2016 tarihinde 07:14
Soru net degil. Yeterince �zg�n degil yani bir noktaya y�nelmis degil. Daginik bir soru. Bu sebeple bir sey konusamiyorum
-
Sunu s�ylemekte tekrar fayda var:
Bardaga t�k�r�p bagirsaktaki kandidayi anlamak g�ky�z�ne bakip pilavin tuzunu anlamak kadar isabetsizdir.

�te yandan bagirsakta zaten kandida vardir. kandida olmalidir. Bulunmalidir. Saglikli insanda bagirsakta kandida olur zaten

Daha daha daha �tesi var: kandida agiz kokusu yapmaz. Veya simdilik elimizde bir delilimiz yoktur.

1 deli 1 tas atiyor, 40 kisi �ikaramiyor. Kim nasil uyduruyor bu kadar hurafeyi anlamak i�in kimin bu isten kimin �ikar sagladigina, para kazandigina bakmak lazim.

-M
Başa Dön
Camur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Camur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Agustos-2016 tarihinde 07:19
Su mesajindaki alerji konusu �ok dikkatimi �ekti ��nk� bende tek bulunan buydu.Bir arastirma hastanesinin ilgili t�m b�l��lerine gittim endoskopi kolonoskopi temiz sadece antral gastrit ama baslangi� seviyesi ve konun kaynaginin o olmadigini anladi dr dis �ektirdim bademcikler alinacak sadece alerji kisminda doktor bunun tedavisi yok �mgr boyu �ekersin dedi alerjiler koku ile ilgili olabilir mi bi fikri bilgisi olabn??
İlk gönderen: BezginBetül BezginBet�l yazdı:

@bengeldim
Hayir evli degilim, evet yasim b�y�k.
Baska birisiyle bir �m�r birlikte yasamayi d�s�nmeyi asla aklimdan gecirmedim bu sorun meydana ciktiktan sonra. Yani tahamm�l edebilecegim bir sey degil.

Son paylasimina dair..Seni �zmek istemem, ama bunu (t�k�r�k testini) ilk 2002/2003 yilinda okumustum nette.
Alman agiz kokusu forumunda bunu paylasmislardi ve herkes deli gibi bardaklara t�k�r�p sonuclari paylasiyordu. Neticede bunun bilimsel acidan bir tutarliligi pek yok kanimca.
Galuba bu forumda da bir kac defa paylasilmisti bu soru. Murat hoca da b�yle bir testin degersiz oldugunu yazmisti.

Arladaslar benim merak ettigim su:
Diyelim ki bagirsak florasi oldukca bozuk, s�rekli asiri derecede k�t� gazlar �reten bakteri t�rlerinin faliyeti s�z konusu. Sindirimi hizlandirici, bagirsaga zarar vermeyen bakteriler azinlikta ve var sayalim ki candida cok yogun bir d�zeyde yayilmis ve tespit edilmis...
�nemli olan sizce de bunun k�k�nde yatan neden degil mi? Yani neden A kisisinin bagirsagi bu durumda ve B kisisinin bagirsagi d�zenli ve gerektigi gibi calisiyor?
Burada otoimm�n hastsliklar, alerjiler ve yasam stilimiz akla gelebilir mi.
Ya da en dogrusu Murat hocaya soralim, bunun nedenleri nelerdir hocam? Ve hangi diagnostik y�ntemleri �nerirsiniz? Bunun bir c�z�m�, teshis y�ntemi yok mu?
Tesekk�rler..
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Agustos-2016 tarihinde 09:06
aydinmur peki kefir hakkindaki g�r�slerin nedir agiz kokusu a�isindan
ben ise yaradigini idda ediyorum eger sikinti mide ve bagirsaklardaki k�t� huylu bakteriler ise
asla pes etme
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Agustos-2016 tarihinde 09:07
@bezginbet�l senin adina �ok �z�ld�m ya yani b�yle bir sikintidan dolayi evlenememen.ins sagligina kavusursun .
bu arada sendeki sikintilar neler ? neler yaptirdin bu g�ne kadar.
asla pes etme
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Agustos-2016 tarihinde 09:09
bu arada onca sey yazdim sadece t�k�r�k testi hakkinda bi seyler s�ylediniz �z�ld�m simdi
diger seyler hakkinda ne d�s�n�yorsunuz
asla pes etme
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Agustos-2016 tarihinde 09:14
@bezginbehl�l yukarda paylastigim sitedeki yaziyi okusaydin nedeni orda yaziyor
yedigimiz hazir gidalar kola cips vs ne kadar yiyecek varsa b�yle bagirsak florasini bozuyor o y�zden .
asla pes etme
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Agustos-2016 tarihinde 11:40
@bengeldim�
A�ikcasi evliligin eksikligini hissetmedim pek. Derdim bu sorundan kurtulup sosyal hayatimda kisitlanmamak.
Insan evlenmek icin yasamamali.
Simdi bunu evli olmadigim icin yazdigimi d�s�nebilirsin belki, ama bu konuda oldukca samimi ve d�r�st�m kendime. Sorunum sadece agiz kokusu, gerisi �nemli degil.�

Bagirsakta kronik bir bozuklugun bence iki t�r� var.
Birisi yeme icme, uyku d�zeninin bozuklugu ve stres ile alakali diye d�s�n�yorum.�
Digeri ise yapisal bir durum.
Genetik ve yapi sonucunda otoimm�n hastaliklar, alerjik reaksiyonlar varsa v�cutta, bunu d�zeltmek daha zor.
Mesela kas sistemi ve kolajen dokulari cok gevsekse ve g�cl� bir doku olusmamissa yapisal nedenlerden dolayi, bagirsakta 'leaky gut' diye bir isim uydurduklari sendrom olusabilir.
Ki bu durumda s�z konusu sadece bagirsak dokusu degil, v�cudun t�m dokularinda bir gevseklik vardir ve hastalik aslen budur.�Neticede bagirsaktaki gazlarin solunum sistemine karismasi sonucu dogar ve insanin nefesi bagirsakti gazlar gibi kokabilir.
Ya da v�cudun kendi dokularini yok etme girisiminin �n� alinamiyorsa,bagisiklik sistemi tarafindan aslinda yok edilmesi gereken organizmalar bol bol �reyebiliyor, yararli organizmalar var olacak ortami bulamiyorsa, ya da kan ve h�crelere yeterince oksijen karisamiyor/ulasamiyorsa bunun tibbi tedavisi gerekebilir.
Yani yeme icme degisikligi her iki �rnekte de bagirsak florasini d�zeltebilir, ama eger k�kende yapisal bir sorun varsa ayriyeten de bir seyler yapmak gerekebilir.�
Mesela otoimm�n hastaliklari olan kisilere bazen bagisikligi bastiran ilaclar verilebiliyor.
Ama �nce probiyotik&yeme i�me d�zenine yogunlasmali.�
Defalarca yazmistim bunu baska konu basliklarinda. Murat hocanin son paylasiminda iyilesen bir arkadasin da ifade ettigi seylerle �rt�s�yor.�
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Agustos-2016 tarihinde 19:00
2 3 g�n �nce hastalandim grip oldum vede dil pasim tekrar olustu eskisi kadar degil belki onun yarisi kadar d�n iyilestim ge�ti yani hastalikla dil pasi arasinda bir baglanti var
benim g�r�s�m �len bakteriler orda toplaniyor yada v�cut savunmasi d�st�g� i�in orda bakteri �r�yor o zaman dil pasi olanlarda bagisiklik sistemi ordaki bakterileri �ld�rmeye g�c� yetmiyormu

aslinda hepsinden �nce sormam gereken dil pasinin maddesi ne �l� h�creler mi zararli bakteriler mi ?

not:hepsi benim g�r�s�md�r kimseyi baglamaz
asla pes etme
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Agustos-2016 tarihinde 19:02
bu arada iyilestigimden beri bende bi sikinti basladi hep ya tekrar koku baslarsa naparim diye d�s�n�yorum sikinti yapiyorum murat hocanin bi s�z� vardi bi yerde
problem yoksa kokuda yok koku varki bi sikinti var
yani bi sikinti olmadan kokuda olmuyor neyse iyi forumlar
asla pes etme
Başa Dön
msms Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı msms Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Eyl�l-2016 tarihinde 06:35
Bengeldim son durumun hakkinda bilgi verir misin?
Başa Dön
saksafon Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı saksafon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2016 tarihinde 17:01
Kardesim, ne g�zel bir heyecanla yazmissin bravo sana. Okurken aldim enerjini. Umarim sagligina kalici olarak kavusmussundur :)
Başa Dön
Amazon Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ekim-2016 tarihinde 16:34
Bengeldim kardesim benim ameliyati nerde oldugunu kime oldugunu s�ylermisin bende aldircam bademcigi
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ekim-2016 tarihinde 21:17
iyi geceler arkadaslar
google a girerken altta sik kullanilan siteler var uzun zamandir unuttum giremiyodum simdi g�rd�m bi bakayim dedim

msms suanki durumum ameliyat olmadan �nce dilimde sari bi tabaka olusurdu 20 25 dk kasikla temizlerdim o derece o yok fakat eskisine g�re y�zde 10 15 bi beyaz tabaka oluyor onuda dis dir�aladiktan sonra �z�m sirkesi ile dislerimi fir�alarken fir�anin arkasi ile kaziyorum sabah t�m g�n yetiyor 7 8 dk s�r�yor toplam, hesapladim
agiz kokum �ok s�k�r yok �ok rahatim.
1 yila yakin bu illeti �ektikten sonra her gunun kiymetini biliyorsunuz mesela bugun 1 kisiye adres sordum sohbet ettik sonrada 2 patenci ile tanistim 1 saatten fazla beraber s�rd�k ve bi yerde 15 kisinin oldugu bi projeye katildim ge�en yil olsa bunlari yapmamin imkani yoktu
bunlari anlatmam hos mudur bilemiyorum umarim yanlis anlamazsiniz.
psikolojik olarak ��km�st�m.simdi �ok s�k�r iyiyim.

saksafon tesekk�r ederim umarim sende kurtulmussundur

amazon mesaj attim

bu arada ge�enlerde sirkeyi kesfettim agzinizi su ile seyreltip sirke ile �alkalayin disleriniz ve dilinizin �st� gicir gicir oluyor

asla pes etme
asla pes etme
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2016 tarihinde 22:15
İlk gönderen: bengeldim bengeldim yazdı:

iyi geceler arkadaslar
google a girerken altta sik kullanilan siteler var uzun zamandir unuttum giremiyodum simdi g�rd�m bi bakayim dedim

msms suanki durumum ameliyat olmadan �nce dilimde sari bi tabaka olusurdu 20 25 dk kasikla temizlerdim o derece o yok fakat eskisine g�re y�zde 10 15 bi beyaz tabaka oluyor onuda dis dir�aladiktan sonra �z�m sirkesi ile dislerimi fir�alarken fir�anin arkasi ile kaziyorum sabah t�m g�n yetiyor 7 8 dk s�r�yor toplam, hesapladim
agiz kokum �ok s�k�r yok �ok rahatim.
1 yila yakin bu illeti �ektikten sonra her gunun kiymetini biliyorsunuz mesela bugun 1 kisiye adres sordum sohbet ettik sonrada 2 patenci ile tanistim 1 saatten fazla beraber s�rd�k ve bi yerde 15 kisinin oldugu bi projeye katildim ge�en yil olsa bunlari yapmamin imkani yoktu
bunlari anlatmam hos mudur bilemiyorum umarim yanlis anlamazsiniz.
psikolojik olarak ��km�st�m.simdi �ok s�k�r iyiyim.

saksafon tesekk�r ederim umarim sende kurtulmussundur

amazon mesaj attim

bu arada ge�enlerde sirkeyi kesfettim agzinizi su ile seyreltip sirke ile �alkalayin disleriniz ve dilinizin �st� gicir gicir oluyor

asla pes etme

aga bu bademcik tasi olup olmadigini insan hissedermi nasil hisseder sen nasil hissettin var olup olmadigini nasil anlariz bademcik amelyati kesin ��z�mm�? agzimizin i�inde beyaz tas gibi seylermi g�rmemiz lazim bademcik tasi i�in
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Ekim-2016 tarihinde 08:39
bazenhissediyor ben youtube daki videolari izledikten sonra farkina vardim bendede olduguna bademcigini sikacaksin aga bu kadar basit yada git bi kbb doktoruna benim bademcigime bakicaksin tas varmi yok mu diye bu kadar basit
asla pes etme
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Ekim-2016 tarihinde 08:43
beyler bayanlar s�ylememisim bu arada d�nyalar g�zeli bir kiz arkadasim oldu t�m forumun bi hayirli olsununu alirim bu kadar basitmis iste is darisi sizin basiniza
asla pes etme
Başa Dön
Funda Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Funda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Ekim-2016 tarihinde 15:38
Hayirli olsun Bengeldim.Ne mutlu sana y�z�m�z� g�ld�rd� n darisi bizlere insallah🤗💖MUTLULUGUN DAIM OLSUN Sevgiler
T�kenmislik
Başa Dön
Cekince Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cekince Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Ekim-2016 tarihinde 23:54
Yani bengeldim sadece bademcik ameliyati ile kurtuldu �yle mi, su ke�iboynuzu �z�n� de denedikten sonra toplanin ameliyat randevusu almaya gidiyoruz:))
Biktim
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ekim-2016 tarihinde 20:14
tesekk�rler

cekince fakat benim bademciklerim doktorun dedigine g�re resmen ��r�m�st�.yani sendeki �ok farkli bi nedenden dolayi olabilir dil pasi ��r�k bi ka� dis geniz akintisi vs... hani bi ka� doktora basvurmadan kesinlikle ameliyat olmayin.ama bademcik ve tasinida g�z ardi etmeyin bence �ok �nemli bir konu ve neden.iyi forumlar
asla pes etme
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ekim-2016 tarihinde 20:15
bu arada sakasina s�ylemissin fakat ben yinede s�yleme ihtiyaci duydum tesekk�rler
asla pes etme
Başa Dön
by_arda2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı by_arda2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2016 tarihinde 02:20
bu konuyu takip ediyordum. Gittim bademcigimi aldirdim 4 g�n �nce. Koku konusu bir yana ben �ok hasta oluyordum bogazdan. Doktor bana ben seni muayene ederken bana pek bisey gelmedi desede alin hocam dedim ve 250tl �cret ile �zelde oldum. Ameliyatdan sonra doktor geldi, muradina erdin mi diye birde espiri yapiyo ben orada yutkunamazken :)

Neyse yarin 5. g�n ve halen yutkunamiyorum sivi ile besliniyorum. sanirim yasin 23 olmasi da etki ediyor. Kaliteli beslenemedigim i�in agiz i�inde beyaz af dedgimiz yaralardan �ikti ki aci iki katina �ikti.Dilim ise bembeyaz. Normal beyaz degil. kirmizilik yok denecek kadar. Sadece s�t �r�nleri ile beslenmemin etkisinden mi bilmiyorum

S�re boyunca agiz bakimi minimuma indigi i�in sanirim dis etimin k���k bir yeri hafif sis kirmizimsi olmus. Ge�er insallah kendi kendine.

Bengeldim'e Sorum: sesin degisti mi? benim sesim inceldi biraz. ayrica hayirli olsun. senin kadar sevindim. Insallah bizede nasip olur. Okulda son senem, iyilesirsem ben de bizim karadeniz kizina a�ilacagum :)
Başa Dön
Cekince Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cekince Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2016 tarihinde 22:39
Evet bengeldim espriye vurdum,ama a�iklama yapman iyi olmus. uzun s�redir bademcik konusuna takmis haldeyim bademcik taslarini tamamen temizlesem de koku oldugunu farkedince mideye y�neldim.zaten ameliyat korkum var, �stelik sorun bademcik degilse bos yere aldirmis olmayi hi� istemem. dis kbb gastro doktor s�recini bastan almakla ge�ecek sanirim �mr�m...
Biktim
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ekim-2016 tarihinde 11:10
sesimde degisme olmadi en azindan ben farletmedim zaten 5. g�nde konusamiyordum bi 10 g�n daha bekle sonra sonu�lari bi daha yaz dildeki beyazlik normal bendede vardi 2 hafta sonra kayboluyor onlar.umarim faydali olur bende sevindim adina
asla pes etme
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Ekim-2016 tarihinde 07:57
İlk gönderen: bengeldim bengeldim yazdı:

bazenhissediyor ben youtube daki videolari izledikten sonra farkina vardim bendede olduguna bademcigini sikacaksin aga bu kadar basit yada git bi kbb doktoruna benim bademcigime bakicaksin tas varmi yok mu diye bu kadar basit

aga googlede biraz arattim iste agizin i�inde beyaz seyler olmasi sartmi oldugunu bilmek i�in , bide ben oraya elliyemiom g�remiyorum agzimi tam a�amiyorum kendi bakma olaganim yok gibi , bide sende dil pasi ve bu pasta k�t� koku yemek artigi birikimi oluyomuydu bademcigin alininca degisim oldumu bundan bahsedermisin aga tesekk�rler
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.