Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Nezle grip olunca ge�en koku neyden kaynaklaniyor?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Asli Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Nezle grip olunca ge�en koku neyden kaynaklaniyor?
    Gönderildi: 22-Ocak-2017 tarihinde 15:01
Arkadaslar daha �ncede farketmistim ama emin olamamistim bu hafta yine nezle oldum agiz kokum sabah uyandigimda bile yoktu. Burnum daima kurudur mukus hi� olmaz acaba burnum islakken burnum hep akiyoken biseylermi temizleniyoki sin�z�t�m yok
Başa Dön
donniebrasco Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı donniebrasco Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ocak-2017 tarihinde 13:04
Ayni benimde belki kokuyu almiyoruzdur
Belki birg�n
Başa Dön
hamza171 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hamza171 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ocak-2017 tarihinde 19:07
murat hocam cevaplamalisiniz bende de var bu durum.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ocak-2017 tarihinde 23:52
bence nezle grip olunca burun koku alma yetenegi azalir ve koku yok gibi gelir size . siz nasil kokuyu aliyorsunuz hangi y�ntem ile ? 2.olarak burun kaynakli ise yada grip nezle oldumu doktor ila� veriyorsa onlarin etkisi ilede koku yok olabilir.
Başa Dön
Asli Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Asli Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Ocak-2017 tarihinde 17:29
Anneme kontrol ettiriyorum kokum 0 hayir nezle grip hi�bir hastaligimda ila� kullanmam ben bi ilacin etkisinden dolayi degil
Başa Dön
Ilyaha Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ilyaha Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ocak-2017 tarihinde 22:12
Ben de nezle oldugumda kokuyu hic hissetmiyorum, tat olarak da almiyorum o kokuyu. Koku alma duyum azaldigi icin hissetmedigimi dusunuyorum.
Başa Dön
Clamentine Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Clamentine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2017 tarihinde 17:01
Merhaba arkadaslar yeni uye oldum ama uzun zamandir takip ediyorum forumu uzaktan en son aclik orucu ile bu illetten kurtulanlar oldu.kurtulanlar icin bile acayip mutlu oldum.oncelikle yasim 29 benimki dogustan degil hatta ortaokul bitene kadar muthis ferah bi nefesim vardi.hatta insanlarin acken kokarken benim ki hic kokmazdi cunku acken bile insanlarin dibine girip rahatlikla konusabiliyordum sabahlari dahil.sonra ortaokul bitti liseye basladim ve ne olduysa o donemde oldu.sakizlar la gecistirmeler soganli durum yedigimde kokudaki inanilmazzz artis bikac kisinin burnunu kapamasiyla zaten artik utancimdan hep agzimda sakiz olurdu bide dislerimi o kadar fircalardim ki dislerim sokulene kadar yani agiz bakimi ile alakali her seyi yaptim.tabi sonrasinda kacak gocek yasamalar falan.kulak burun bogaza gittim ozele kadin ustunkoru kamera ile falan bakti fakat iyisin dedi hafif egrilik var dedi burnunda sonra bende iyi olduguma inanarak ciktim ordan bi sure daha bu sekilde gezdim sonra 3 bes ozel doktora daha gittim hepsi onemli bisey yok dedi sadece egrilik var dedi ama benim burnum surekli yari tikali dogru durust nefes alamiyorum YANLIZCA NEZLE VE GRIP OLDUGUMDA MUTHIS NEFES ALIYORUM resmen oksijen gidiyo normalde de gidiyo ama cok kisitli diyebilirim.evde surekli tuz ve karbonat cekiyorum ama en fazla 2 dk aciliyo nezle oldugumdaki kadar asla acilmiyo nedense.diger arkadaslar gibi endoskopi oldum arkadaslar endoskopi ye ac gittim nefesim felaketti resmen aleti iceri soktuklarinda bogulup olmek uzereyken son anda cok sukur aleti cikardilar buarada devlet hastanesiydi.kalktigimda agzimin altindaki peceteye sapsari safralar akmisti.neyse yanliz o endoskopiden sonra nefesim iki hafta boyunca okadar felaket koktuki size anlatamam.o agzimdan akan safra gibi butun nefesim oyle kokuyodu hatta daha pis hic olmadigi kadar korku�� koktu tamm iki hafta.neyse dr ilac tedavi verdi cunku antral gastrit ve g�r cikti bide mide aclik sivisi safraliydi yaziyodu.pantpas proton pompasi inhibitoru ve gastrit icinde gaviscon verdi iyi geldimi biraz rahatladim basinc kayboldu gogusteki yanma kayboldu ama nefes kokumda asla azalma olmadi aksine ilac la karisik kokmaya basladi berbat bi durumdu:( buarada disciye de sk sk gidrim dolgularim var curugum yok disetlerimde de sknti yok dediler.dis tasi da temizledim.sinus rinse kitde kullandim ama 2 dk sonra yeniden tikandi burnum hic fayda gormedim bide tuzlu gargara ve burnuma cektigumde de yine aninda tikaniyo yeniden okadar bikdimki artik eminim herkes geceleri benim gibi agliyodur cogu zaman :(
Başa Dön
BezginBet�l Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Nisan-2017 tarihinde 00:01
Selam clementine,�
Belki grip oldugunda konkalar sisiyor, koku resept�rleri bu y�zden basinc altinda kaliyor ve kokuyu alamiyorsundur diycem, ama daha iyi nefes aliyorum demissin.�
Normalde gripte tam tersi olur. Cok ilginc.�
O halde sin�zler belki kronik olarak dolu ve iltihaplidir ve griple bosalinca rahatliyorsundur?�
Birisi burada sin�zleri havalandirma ilgili bir teknikten bahsetmisti..
Sin�zlerin MR'ini cektirmis miydin?
Belki g�nl�k legen icine sicak su ve eterik yag damlatarak buharini icine cekebilirsin..iyice �zerine egilip kafani havluyla kapatarak..sonra infrared lambasini y�z�nw 15-25 santim mesafeyle tutsan ve ardindan temiz havada sin�zleri havalandirsan..ardindan tuzlu su ve karbonat ceksen burnuna..ve belki kortisonlu bir burun sprey'i kullansan..en arkaya kafani egerek sin�zlere n�fuz edecek sekilde. Ayrica g�n boyu s�rekli her 15 dakikada bir burnuna tutli su siksan..
Belki bir iki hafta sonra tamamen temizlenmis olur.
O zaman sin�zlerden gelip gelmedigini anlarsin.

Ama ilk isin MR cektirmek bence.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.