Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Dil temizligi yaparak iyilestim

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zzzdddsss Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Dil temizligi yaparak iyilestim
    Gönderildi: 26-Subat-2017 tarihinde 14:13
��Z�M� BULDUM BEYLERRRR
Arkadaslar iyi g�nler bende sizin gibi ayni konudan m�zdaribim kbb, dahiliye ve dis�iye gittim . dahiliye ve kbb bi sorun g�remedi ama dis�i nidazol ilacini verdi bende kullandim ama ge�irdi fakat etkisi kisa s�rd�. bi daha gittim dis�iye fakat gerizekali dis�ilerimiz �ok var sikintindan dolayi gittigin yerde dislerini fir�ala ge�er diyip g�nderiyo tam bir beyinsizlik. aradan zaman ge�iyo hala agiz kokuma �are bulamadim ne test varsa yaptirdim ama yok. en sonunda dislerimi d�zenli fir�alamaya karar verdim abartmiyorum 1 ay boyunca g�nde 3 kere ama sonu� ayni ayni koku sabahlari falan oluyo. sonra t�rk forumlarda bi ��z�m bulamadim. amerikan forumlarda gezmeye basladim . orda bazi yerlerde kokunun dilden kaynaklanacagi yazdi bunu denemek i�in bi kasik yardimiyla dilinizi siyirin eger siyirdiginiz tabaka koyuyosa agiz kokusunun kaynagi dil oluyomus. bende bunu denedim ve sikinitinin dilde oldugunu anladim. fakat �lkemizde ne yazikki dil temizligi yaygin degil ve tavsiye edildigini duyamazsiniz bu �ok aci ��nk� her iki insanin birinde agiz kokusu problemi var . bende internetteb �ok nadir olan dil macunu, dil fir�asi ve dil siyirici aldim yaklasik 4 g�nd�r kullaniyorum ve fark ger�ekten �ok iyi simdi sabahlari insanlarla korkmadan iletisim kurabiliyorum l�tfen yaylim bunu ger�ekten �ok lanet bir sorun
Başa Dön
abcde Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı abcde Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2017 tarihinde 01:20
bende sirf bunu yazayim da insanlar faydalansin diye gelmistim foruma siz yazmissiniz😂
arkadasin s�ylediklerine aynen katiliyorum. dilinizi sabah aksam ya da sadece sabah temizleyin iyice. ilk �nce fir�ayla sonra siyiriciyla beyazlik kalmayincaya kadar temizleyin. dilde g�n boyunca yiyecekler falan birikiyor bu da kokuya sebep oluyor. hatta sabah kalkinca a�liktan kokuyo dedigimiz koku, gece boyunca dilde biriken toksinlerin kokusu. sabah bir sey yiyip i�meden dil temizlenince bu koku da gidiyor. dilinizi temizlemez de yemek yerseniz koku ge�ici olarak gidiyor ama daha sonra tekrar geliyor bazilarinda az bazilarimizda �ok. hem sabah temizlemeyince o toksinler v�cuttan atilmayip tekrar ediyor. bunun i�in dilinizi temizleyin! hatta ilk etapta kasikla siyirarak deneyin �ikan pisligi g�r�n. ama kasik tam olarak temizlemiyor fir�a daha iyi. belki dis fir�asiyla da olur ama benim hem midem bulaniyo �yle hemde yeterince arkaya gitmiyor.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2017 tarihinde 07:45
İlk gönderen: abcde abcde yazdı:

bende sirf bunu yazayim da insanlar faydalansin diye gelmistim foruma siz yazmissiniz😂
arkadasin s�ylediklerine aynen katiliyorum. dilinizi sabah aksam ya da sadece sabah temizleyin iyice. ilk �nce fir�ayla sonra siyiriciyla beyazlik kalmayincaya kadar temizleyin. dilde g�n boyunca yiyecekler falan birikiyor bu da kokuya sebep oluyor. hatta sabah kalkinca a�liktan kokuyo dedigimiz koku, gece boyunca dilde biriken toksinlerin kokusu. sabah bir sey yiyip i�meden dil temizlenince bu koku da gidiyor. dilinizi temizlemez de yemek yerseniz koku ge�ici olarak gidiyor ama daha sonra tekrar geliyor bazilarinda az bazilarimizda �ok. hem sabah temizlemeyince o toksinler v�cuttan atilmayip tekrar ediyor. bunun i�in dilinizi temizleyin! hatta ilk etapta kasikla siyirarak deneyin �ikan pisligi g�r�n. ama kasik tam olarak temizlemiyor fir�a daha iyi. belki dis fir�asiyla da olur ama benim hem midem bulaniyo �yle hemde yeterince arkaya gitmiyor.

Iste hayatin ger�egi budur.
bravo.

-M
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2017 tarihinde 15:06
peki burada �nemli bi sorum var neden bazi insanlarin dillerinde bu problem yoktur ? cevap olarak su verilebilirmi o kisilerin t�kr�k salgisi fazla oldugu i�in dili temizliyor?
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2017 tarihinde 21:29
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

peki burada �nemli bi sorum var neden bazi insanlarin dillerinde bu problem yoktur ? cevap olarak su verilebilirmi o kisilerin t�kr�k salgisi fazla oldugu i�in dili temizliyor?

Salginin miktari, yapiskanligi, h�cre sayisi, antikor, adezin, protein, lizozim, l�kosit sayilari, �igneme kaslari ve daha bir s�r� degisken sayilabilir.
-M
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Aralik-2017 tarihinde 21:31
Mrb
Ben dil temizleme olayini 3 g�nd�r yapiyorum ve koku nerdeyse %99
gitti. Ben, yukardaki yaziyi okumadan once dil temizleme olayina baslamistim ve ger�ekten tam ben de paylasacaktim ama arkadaslar paylasmis zaten.
Yani ben denemeden, yukardaki paylasimi okusaydim, bos is'derdim.
Ama ger�ekten 3 g�nd�r koku sifir kadar. Yine de bi 15 g�n ge�sin bakalim! Eger 15 g�n sonra da koku sifir kalirsa, ozmn problemi bulduk demektir!
Tabiki kokusu mide kaynakli olanlar i�in birsey diyemiyorum!
15 g�n sonra durumu yine g�ncellerim.
Sifalar dilerim herkese.
Başa Dön
Fayda Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Aralik-2017 tarihinde 21:47
Dil temizligi ger�ekten �ok �nemli.Nerdeyse %90 etki orani.Ama benim bir sorum var.Arkadaslar dilin arka ortasindaki pasi nasil temizliyorsunuz?Ben beceremiyorum galiba
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Aralik-2017 tarihinde 20:12
Hocam bir de size bir soru sormak istiyorum.Tung marka dil macunu hakkinda ne d�s�n�yorsunuz? �inko varmis i�inde bir de.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Aralik-2017 tarihinde 21:20
İlk gönderen: Fayda Fayda yazdı:

Hocam bir de size bir soru sormak istiyorum.Tung marka dil macunu hakkinda ne d�s�n�yorsunuz? �inko varmis i�inde bir de.

I�inde... su + su + bu vardir diye yazin ki bileyim.

Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ocak-2018 tarihinde 01:18
Net bir bilgiye ulasamadim hocam; fakat siz daha �nce sorulan bir soru �zerine gereksiz buldugunuzu s�ylemissiniz forumda.Simdi g�rd�m.Denemekten vazge�tim
Başa Dön
m-emin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı m-emin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ocak-2018 tarihinde 05:47
Tung marka dil macununu kullandim. Bi d�nya para verdim tabi. Ben faydasini g�rmedim ama benimki agiz kaynakli degil. I�inde �inko oldugu i�in faydali olabilir
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ocak-2018 tarihinde 23:08
Arkadaslar, bu tung marka dis macununu nerden aliyorsunuz?
Yani eczanelerde mi satiliyor yoksa nette mi?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı abcde Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ocak-2018 tarihinde 10:31
tung markasini watson dan almistim ben. fir�asini da alip kullaninca daha rahat oluyo. ama ben �ogu zaman bos fir�aliyorum. dilin arkasindaki pasi da gene bu fir�ayla temizliyorum. dis fit�asi yetismiyor. �zel dil fir�asi olmali brnce.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı abcde Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ocak-2018 tarihinde 12:14
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Salginin miktari, yapiskanligi, h�cre sayisi, antikor, adezin, protein, lizozim, l�kosit sayilari, �igneme kaslari ve daha bir s�r� degisken sayilabilir.
-M

merhaba hocam. hasimato hastasiyim ben antikor seviyesi hayli y�ksek �ikiyor. nasil bir etki birakiyor acaba?
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ocak-2018 tarihinde 15:02
Watsons'ta var diye biliyorum ben.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ocak-2018 tarihinde 22:19
İlk gönderen: abcde abcde yazdı:

hasimato hastasiyim ben antikor seviyesi hayli y�ksek �ikiyor. nasil bir etki birakiyor acaba?

Hasimoto hastalari teorik olarak nefes kokusuna yatkin oluyorlar ama pratik yasantida ben �zg�n bir iliski tespit etmedim. Ikisi arasinda bir iliski olmayabilir.
-M
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ocak-2018 tarihinde 22:39
Hocam dilimin arkasini sert fir�alamayinca pas gitmiyor.ama sert fir�aladigimda pas kalkiyor.sert fir�alayinca da dilim zarar g�r�yor.bu kullandigim fir�adan dolayi olabilir mi?(Dilimi dis fir�amin arkasindaki dil temizleyicisi ile fircaliyorum)
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ocak-2018 tarihinde 10:55
Dilinizi kazimayin. Fir�alayin.
Banat Orta sert compact dis fir�asini hem dis hem dil i�in kullanabilirsiniz.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ocak-2018 tarihinde 11:19
Bilgileriniz i�in tesekkur ederim arkadaslar.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ocak-2018 tarihinde 13:03
Hocam d�n kanattim sanki biraz dilimi. sizin dediginiz gibi ucuz sert bir fir�a aldim arkasinda da dil temizleyici var onu kullaniyorum ama plastigi �ok sert herhalde bundan oldu
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2018 tarihinde 09:50

Hocam d�n kanattim sanki biraz dilimi. sizin dediginiz gibi ucuz sert bir fir�a aldim arkasinda da dil temizleyici var onu kullaniyorum ama plastigi �ok sert herhalde bundan oldu

Ben ucuz ve sert fir�a demedim.
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2018 tarihinde 21:36
İlk gönderen: zzzdddsss zzzdddsss yazdı:

��Z�M� BULDUM BEYLERRRR
Arkadaslar iyi g�nler bende sizin gibi ayni konudan m�zdaribim kbb, dahiliye ve dis�iye gittim . dahiliye ve kbb bi sorun g�remedi ama dis�i nidazol ilacini verdi bende kullandim ama ge�irdi fakat etkisi kisa s�rd�. bi daha gittim dis�iye fakat gerizekali dis�ilerimiz �ok var sikintindan dolayi gittigin yerde dislerini fir�ala ge�er diyip g�nderiyo tam bir beyinsizlik. aradan zaman ge�iyo hala agiz kokuma �are bulamadim ne test varsa yaptirdim ama yok. en sonunda dislerimi d�zenli fir�alamaya karar verdim abartmiyorum 1 ay boyunca g�nde 3 kere ama sonu� ayni ayni koku sabahlari falan oluyo. sonra t�rk forumlarda bi ��z�m bulamadim. amerikan forumlarda gezmeye basladim . orda bazi yerlerde kokunun dilden kaynaklanacagi yazdi bunu denemek i�in bi kasik yardimiyla dilinizi siyirin eger siyirdiginiz tabaka koyuyosa agiz kokusunun kaynagi dil oluyomus. bende bunu denedim ve sikinitinin dilde oldugunu anladim. fakat �lkemizde ne yazikki dil temizligi yaygin degil ve tavsiye edildigini duyamazsiniz bu �ok aci ��nk� her iki insanin birinde agiz kokusu problemi var . bende internetteb �ok nadir olan dil macunu, dil fir�asi ve dil siyirici aldim yaklasik 4 g�nd�r kullaniyorum ve fark ger�ekten �ok iyi simdi sabahlari insanlarla korkmadan iletisim kurabiliyorum l�tfen yaylim bunu ger�ekten �ok lanet bir sorun

Enteresan buluyorum bu tarz mesajlari.
Bu forumda belki 5 milyon kez, internette de 1 milyon kez dil fir�alama ve temizliginin bu sorunda ne kadar �nemli oldugu yazilmistir. Buralarda bu bilgiyi bulamayip yabanci forumlardan bulmaniz ilgin�.

Dil fir�alamada buldugum en etkili y�ntem su, �ok yumusak ama kil sayisi fazla olan fir�alardan alip dili onunla fir�alayip tabaka ��z�l�r ardindan plastik tatli kasigi ile dil arkadan �ne temizlenir. �ok etkili. Deneyin.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ocak-2018 tarihinde 20:34
Bu degerli bilgiler i�in arkadaslara tesekk�r ederim.
Başa Dön
Amazon Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ocak-2018 tarihinde 18:35
Bu dil temizligini bende s�rekli yapiyorum ama bogazdaki yapiskan salgi s�rekli geliyor dis fir�alama dil fir�alama gargara vs.fayda etmiyor nerden geliyor onuda anlamiyorum dilin arkasindaki kokuda gitmiyor Tung dil fir�asi ve Macununu aldim oda fayda etmedi bademcikleri aldirmayi d�s�n�yrum arkadaslar Ankara'da aldiraniniz varsa yer tavsiyesi ve hakkinda bilgi verebilirmi?
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ocak-2018 tarihinde 00:04
Murat hocam ben sizi dinlemeyip ne fark eder diyerek su ana kadar dilimi dis fir�amin arkasindaki seyle kaziyarak temizliyordum.1 haftadir fir�amla fircaliyorum nerdeyse 2 kat daha etkili oldu.inanilmaz rahatladim.Koku 0 gibi.Simdi benim tedavim bu mudur? ��nk� birgun bile fir�alamazsam eskisi gibi oluyor.Kisacasi benim s�rekli dilimi FIR�ALAMAM mi gerekiyor?Tek tedavi bu mudur?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2018 tarihinde 21:37

Murat hocam ben sizi dinlemeyip ne fark eder diyerek su ana kadar dilimi dis fir�amin arkasindaki seyle kaziyarak temizliyordum.1 haftadir fir�amla fircaliyorum nerdeyse 2 kat daha etkili oldu.inanilmaz rahatladim.Koku 0 gibi.Simdi benim tedavim bu mudur? ��nk� birgun bile fir�alamazsam eskisi gibi oluyor.Kisacasi benim s�rekli dilimi FIR�ALAMAM mi gerekiyor?Tek tedavi bu mudur?

Herkes �mr boyu dilini (ve disini) fir�alamalidir zaten. Size �zel bi durum degil. Herkes dilini fir�alamalidir
-M
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2018 tarihinde 21:38
Dilinizi kazimayin. Dil kaziyicisi kullanmayin
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2018 tarihinde 21:40
Hocam disimi fircaliyorum ardindan fir�ami suya tutmuyorum macunlu bir sekilde dilimi fir�aliyorum b�yle bir sakincasi var mi?B�yle daha etkili oluyor.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2018 tarihinde 21:43

Hocam disimi fircaliyorum ardindan fir�ami suya tutmuyorum macunlu bir sekilde dilimi fir�aliyorum b�yle bir sakincasi var mi?B�yle daha etkili oluyor.

Dogru yapiyorsunuz. Zaten �yle olmasi gerekir.
-M
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ocak-2018 tarihinde 20:55
Hocam �st damaktaki beyazlikla agiz kokusu arasinda bir iliski var mi?
Başa Dön
Mnsm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mnsm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ocak-2018 tarihinde 01:02
Dil temizligi yaparak hastaligi bastirmis olmuyormuyuz
Pasa neden olan sey ortak bir sorun yani koku yaptigi i�in
Demek ki arastirilsa kokunun kaynagi meydana �ikacak
Doktorlar kafa nakli yapiyo biz hala sanki �l�me �are ariyoruz
Gerekirse toplanalim saglik bakanligina gidelim
Kim bize yardimci olacaksa derdimizi anlatalim
Ka� kisiysek bir arastirma yapsinlar koku tip1 2. 3. Neyse ayirip tedaviye baslansin
Burada belli bir topluluk var toplu mail bile atsak sesimizi rahar�a duyururuz
Murat hocam burun damlasini bile yaptiracak firma bulamiyo bildigim kadariyla izin meselesi heralde ama oda ��z�l�r beraber hareket edersek diye d�s�n�yorum
Siz ne dersiniz dilimizi daha nereye kadar fir�alicaz insanlarla y�z y�ze konusmaktan ka�acaz sanki c�zzamli gibi yasiyoruz ka�arak
Bir agiz kokusu bu ��z�lmeli tek bi sebebi yok belki ama tedavisi kesinlikle var
Bu gidisle tedavi olsakta hal� koku varmis gibi y�z y�ze konusam bi s�re acaba diye :)
Korktugumuz kadar uzakta degil sifa belkide burnumuzun ucunu g�remiyoruzdur sadece ..
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ocak-2018 tarihinde 07:30
Burun damlasi deyince yarami destiniz.
Durun size azicik dedikodu yapayim

Ben PharmolZn nin form�l�n� gelistirip Halitosil ismi ile piyasaya �ikarilmasi konusunda firma ile g�r�smeler yaptim. �n�m�zdeki ay halitosil olarak daha etkili bir sekilde �ikacak. Bu islemlerin yasal tarafindan bir ka� olayi aktarmak istiyorum

Firma Halitosil �retmek i�in saglik bakanligina bilmem ka� bin lita para �deyerek dosya a�iyor, vergilerini yatiriyor, denetimden ge�iyor. Gargaranin test sonu�larini bakanliga veriyor, kapak bastiriyor, hasta bilgilendirme prospekt�s�, amblem ve binlerce kutu etiketi... falan filan

Numunesini bakanliga sise ile veriyor, bakanlik testler yapiyor. Etiketleri hasta bros�rlerini evriyor. Sonu� bekleniyor.

2 ay sonra bakanlik red ediyor.
Sebep: 400 ml yazisinin yaninda "e" isareti olmasi lazimdi diyor.

Simdi d�n basa.

Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ocak-2018 tarihinde 07:37
Ithal etsen, T�rk parasini yurt disina g�ndersen, hi� kimse hi� bir sey sorgulamiyor. Hatta kolaylastiriliyor.

T�rk �alisanlarinin kazanacagi sekilde bir sey �retecek olsan cezalandiriliyorsun.

Bu �lkede y�neticilerde zihniyet degismezse, degil ila�, ayakkabi �ekecegi �retilmez. �reticinin �n� a�ilmalidir. �retici desteklenmelidir, finanse edilmeli, a�igi kapatilmali, y�nlendirilmeli, g��lendirilmelidir.

Israil'de bir meslektasim var.
Kendi muayenehanesinde �rettigi bir sol�syonu satiyor. Ruhsat gerekmiyor, O'nun devleti diyor ki: "madem hekimsin senden iyi mi bilecegim" diyor ve �rettigi sol�syonu satiyor.

Ben muayenehanemde 2 liralik dis fir�asi satsam 1300 TL vergi cezasi yerim.

Gargara form�le etsem firmaya bedava versem firmasi etiketten geri d�ner.

Burun damlasi diyorsunuz ya, etkilendim de yazdim bunlari.

Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ocak-2018 tarihinde 07:42

Hocam �st damaktaki beyazlikla agiz kokusu arasinda bir iliski var mi?

Hayir
Başa Dön
Mnsm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mnsm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ocak-2018 tarihinde 18:16
yani hocam ne yapacak bukadar magdur insan �m�r boyu dilimizimi fir�alicaz yada insanlardan i--uzak yasamayami �alisacaz
bence bu kadar zor degil gargara da damlada tedavi ediyorsa ne gerekiyosa yaplalim
yok sadece bastiriyorsa denemekten biktik
Başa Dön
hile123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hile123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Ocak-2018 tarihinde 11:04
Murat hocam sabah dilimi fir�aliyorum �glen kadar rahatim fakat �glen arkadaslarimla yemek yiyorum yemek artiklari tekrardan o dilimin arka kisminda kaliyor ve koku yapiyor. Ben simdi her yemekten sonra dilimi fir�alayamam ki. Yani bunun i�in 2 kere dahiliyeciye gittim bakteri, mantar yok dediler. Sizce neden b�yle oluyor? Dilimin o her yemekten sonra beyaz oluyor ve koku olusuyor.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Ocak-2018 tarihinde 16:00
İlk gönderen: hile123 hile123 yazdı:

..... Ben simdi her yemekten sonra dilimi fir�alayamam ki.

Dil sirtinda kaplama, ne siklikla olusuyorsa ona uygun siklikla dilinizi fir�alamaniz gerekir. Sihirli ��z�m arayip beklentilerinizi y�kseltmeyin. Aksi halde mutsuz olursunuz.
-M
Başa Dön
Burazin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Burazin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Ocak-2018 tarihinde 16:55
Agiz kurulugu sebebi ile artmis fizyolojik agiz kokusundan rahatsiz oluyordu. Bu sebeple obsesif karakterde kaygilar yasiyordu.
Tip 5 agiz kokusu sebebiyle ortodontiste ve psikiyatriste yollandi.

Yukaridaki bilgiler muayene ettiginiz hastaniza ait
Artmis olsa bile fizyilojik agiz kokusunu baskalari duymaz degil mi?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ocak-2018 tarihinde 12:22
İlk gönderen: Burazin Burazin yazdı:

Yukaridaki bilgiler muayene ettiginiz hastaniza ait Artmis olsa bile fizyilojik agiz kokusunu baskalari duymaz degil mi?

Degerli Burazin kardesim
Bir kisi, hasta, bireysel �rnek veya �zg�n bir insani isaret edecek hi� bir vaka �zerinde bu forumda konusmadigimi biliyor olmaniz gerekirdi. Kendinize veya baskasina ait herhangi bir �zel bilginin bu ortamda tartismaya a�ilmasini isabetli bulmadim.

Bundan sonra benzeri mesajlar foruma yollanirsa silinecektir. Titizliginiz i�in tesekk�r ederim
-M

Başa Dön
Burazin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Burazin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ocak-2018 tarihinde 16:47
Anladim dikkat edecegim iyi g�nler
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.