Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Ya reflü

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hasta31 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Ya reflü
    Gönderildi: 29-Eylül-2017 tarihinde 19:55
Murat hocam reflü sürekli agiz kokusu yapar mi? Yani bu koku gün içerisinde sürekli meydana gelir mi?
Ya iyilesemezsem ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 30-Eylül-2017 tarihinde 06:36
Bak bu güzel soru.
Reflu çok nadir olarak koku sebebidir. eger koku sebebi olacaksa mide içerisinde kokulu gaz bulunmasi sarttir. Daima kesintili koku yapar, sirt üstü yatinca koku azalir veya kaybolur. Tokken kokar. Agiz kapaliyken koku bulunabilir. Tek çesit koku vardir. Mide yanmasinin sponsorlugunda gelisir. Eriskin ve ileri yaslarda ortaya çikar. Zaten sahis kendini belli eder.
-M
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Ekim-2017 tarihinde 09:23
reflünün yol açtigi seyler koku yapar. mesela bogaz reflüsü varmis bende. bogaz reflüsü farenjit geniz akintisi yapiyor. buna bagli agiz kurulugu aft var. yani agiz kokumun kaynagi bu. ilaç tedavisine basladim hayirlisi artik.
Başa Dön
bikmis Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bikmis Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Ekim-2017 tarihinde 19:55
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Bak bu güzel soru.
Reflu çok nadir olarak koku sebebidir. eger koku sebebi olacaksa mide içerisinde kokulu gaz bulunmasi sarttir. Daima kesintili koku yapar, sirt üstü yatinca koku azalir veya kaybolur. Tokken kokar. Agiz kapaliyken koku bulunabilir. Tek çesit koku vardir. Mide yanmasinin sponsorlugunda gelisir. Eriskin ve ileri yaslarda ortaya çikar. Zaten sahis kendini belli eder.
-M

aydin hocam ben sordu sordum ama sorumu silmisler sanirim?
mide ile ilgili
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Ekim-2017 tarihinde 20:19
Baska basligin altina kaydirmis olabilirim.

Bana övgüden ibaret mesajlari ve firma reklami mesajlarini siliyorum.

Diger mesajlarinizi konuyla yakindan iliskili basliktaki diger forumlara kaydiriyorum, silinmiyor rahat olun.
-M
Başa Dön
bikmis Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bikmis Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Ekim-2017 tarihinde 20:54

Baska basligin altina kaydirmis olabilirim.

Bana övgüden ibaret mesajlari ve firma reklami mesajlarini siliyorum.

Diger mesajlarinizi konuyla yakindan iliskili basliktaki diger forumlara kaydiriyorum, silinmiyor rahat olun.
-M

anladim sayin hocam.
buradan sorayim.hocam 2 yildir agizda koku meydana geliyor çok ara araydi.
artik 2-3 ayda bir geliyor bu koku.1-2 hafta boyunca dilim beyaz ve asiri koku olusuyor.bu durum oluncada diskidada yumusama oluyor. ne öneriyorsunuz.doktara gitmedim henüz.
Başa Dön
hasta31 Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hasta31 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Ekim-2017 tarihinde 21:57
İlk gönderen: ahmetmehmet1 ahmetmehmet1 yazdı:

reflünün yol açtigi seyler koku yapar. mesela bogaz reflüsü varmis bende. bogaz reflüsü farenjit geniz akintisi yapiyor. buna bagli agiz kurulugu aft var. yani agiz kokumun kaynagi bu. ilaç tedavisine basladim hayirlisi artik.

Bende belirtileri var aslinda bogaz reflüsünün.. ama doktorlar hiç ilgilenmedigi ve umursamadigi için ne oldugunu hala bilmiyorum..

Gelismeleri yazarsaniz sevinirim. Çünkü birilerinin iyi olmasi beni daha da umutlandiriyor :))
Ya iyilesemezsem ?
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 03-Ekim-2017 tarihinde 08:47
İlk gönderen: bikmis bikmis yazdı:

2 yildir agizda koku meydana geliyor çok ara araydi. artik 2-3 ayda bir geliyor bu koku.1-2 hafta boyunca dilim beyaz ve asiri koku olusuyor.bu durum oluncada diskidada yumusama oluyor. ne öneriyorsunuz. doktara gitmedim henüz.

Belirli bir kisinin belirli bir durumuna özel sorulara cevap vermek çok zor oluyor, veya daima yanlis anlasiliyor, hatta karsidakina zarar veriyor. Bu sebeple müsaade ederseniz bireysel sorulari yanitlayamiyorum
-M
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 05-Ekim-2017 tarihinde 19:32
İlk gönderen: hasta31 hasta31 yazdı:

İlk gönderen: ahmetmehmet1 ahmetmehmet1 yazdı:

Bende belirtileri var aslinda bogaz reflüsünün.. ama doktorlar hiç ilgilenmedigi ve umursamadigi için ne oldugunu hala bilmiyorum..

Gelismeleri yazarsaniz sevinirim. Çünkü birilerinin iyi olmasi beni daha da umutlandiriyor :))

istanbul dami yasiyorsun verim doktor ismi baksin devlette iyi doktorlar var.
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 10-Ekim-2017 tarihinde 16:36
hocam reflü agiz suyu salgisini azaltirmi?
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 10-Ekim-2017 tarihinde 20:47
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Agiz suyu salgisi nedir?
Tükrük mü?
-M
Başa Dön
Another-- Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Another-- Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 17-Ekim-2017 tarihinde 07:30
Arkadaslar reflüsü olan varmi
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 17-Ekim-2017 tarihinde 17:34

İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Agiz suyu salgisi nedir?
Tükrük mü?
-M

evet onu kastetmistim geri yazmak istedim ama mesaj hakkim yoktu geri yazmayi unutmusum hocam :()
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 17-Ekim-2017 tarihinde 21:37
Reflu salyayi artirir mi?
Reflu hastalarinda belirgin bir salya artisi olmaz.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.