![]() |
bende kuruldum |
Yanıtla
|
| Yazar | |
dnzder
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 13-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: bende kuruldumGönderildi: 13-Mayis-2020 tarihinde 13:34 |
|
herkese ge�mis olsun arkadaslar sunu belirtmek isterim ilk defa bir foruma yaziyorum sirf bu illette birilerine yardimim dokunur diye.insallah hepiniz kurtulursunuz
bende ilk ne zman baslamistir bilmiyorum ama bu agiz kokusu,ben hissetmeye baslayaki 15 yili ge�ti,su an 30 yasimdayim ve yeni kurtuldum insallah,8 yil once acemi bilgiyle ve doktor tavsiyesiyle 20 lik dislerimi �ektim tabi ki fayda etmedi.sonra sinuzite yogunlastik(bu arada kol yalama testi yaptigimda kolum afedersiniz kanalizasyon gibi kokuyodu)neyse kronik sinuzutum oldupunu gorduk.bi ka� yil bu kronik siniztle mucadele ettim basarili da oldum.kol yalama testi yaptipimda o agir koku kalmamisti ama yine de yarisi kadar koku vardi ve a� kaldipimda artiyordu. kendi kendime heralde bu koku normal herkesde var disariya yansimiyodur diye d�s�nd�m. fakat sonra anladim ki koku devam ediyo.(burda agzimin nasil koktugunu,�evredekilerin nasil �aktirmadan hissettirdiklerini anlatmak istemiyorum hepimizin yasadigi nerdeyse benzer,bana mesela is ortaminda devamli su aliyodu is arkadaslarim su faydali i� falan diye tabi ben anliyodum)neyse kafanizi sisirmiyim bu corono g�nlerinde en son berberim ka�ak tras ederken😊yine sik sik su i�sen coronadan korunursun dediginde.yine sinyali aldim dedim arkadas kurtulacam bu illetten.bu arada bi arkadasin tavsiyesiyle aklimda bademcik ameliyati vardi.kronik tonsillit teshisi de konmustu. 1 ay once bademcik ameliyati i�in ozel bi hastaneye gittim cunku devlet doktorlari ameliyat gereksiz dediler.ozelde muayene oldum.doktorum tamam bademcikleri alalim dedi,durumu anlattim agiz kokusu burunndan olabilir bi kemigin de hafif egrilik var et de de buyume var dedi(bu arada kemikde ki durumu daha onceden bu isle ugrastigimda �ok doktor s�ylemisti ama k���k bi egrilik bi olumsuzluk yok demiskerdi keza benimde herhangi bi nefes sikayetim falan olmadigi i�in ihtammeller arasina koymamistim burnu) velhasil g�z� kararttim dedim doktora hocam biz hem burnu hem bademcigi ayni anda yapabilir miyiz.ozel hastane ya tabi yapariz dedi hemen😊 hemen ertesi gun ameliyat i�in randevu aldim.neyse eve geldim gece tekrar forumdayim tabi.bi yerde Murat hocanin bademcigin agiz kokusuyla ilgisinin olamayacaginin kanitlanmis bi vaka olmadigini kendisinin bademcik aldirmanin gereksiz hatta zararli oldugunu yazdigini g�rd�m. Murat hocanin yorumu kafama takildi ve bu yorumu dikkate aldim ertesi gun ameliyat i�in hasteneye gittipimde tonsilitten vazge�tipimi sadece burun ameliyati olacagimi s�yledim neyse arkadaslar �ok uzadi😊 sonu� olarak ameliyat olali 27 gun oldu.antibiyotik biteli 20 gun oldu.sanirim agiz kokusundan kurtuldum 1-kol yalama testim temiz 2-gece yattigim oda artik sabahlari kokmuyo 3-dislerim artik kanamiyo(bir senedir dislerimi fir�aladigimda,t�k�rd�g�mde,meyva yedgimde dislerim kaniyodu.ben dis eti hastaligi sanip dis�iye gitmistim,biseyler yapti da pek fayda etmedi.ben agiz kokusundan bagimsiz bi dis eti hastaligi zannediyodum.yine murat hocam sagolsun bi videosunda agiz kokusunun disleri kanatabilecegini s�yledigini izlemistim.bu nasil bi illetsen damaklara bile etki ediyo zaten) hepinize tekrar ge�mis olsun arkadaslar. insallah sizde sagliginiza kavusursunuz hocam bu arada 20 gun antibiyotik etkisi i�in yeterli mi?yeniden kokunun d�nme ihtimali var mi? |
|
|
hepinizi seviyorum
|
|
![]() |
|
birdenbasladi
�ye
Kayıt Tarihi: 07-Mart-2020 Konum: Mugla Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Mayis-2020 tarihinde 02:20 |
|
Ge�mis olsun kardesim. Saglikli, huzurlu g�nlerin olsun insallah. Senin adina sevindim.
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mayis-2020 tarihinde 02:19 |
|
ameliyatin detayini veririr misin ? bendede sin�zit var ve doktor burun egriligi var az bisi demisti doktor ameliat tam olarak ne sin�zit ameliyati mi ? burun eti ameliyatimi burun egriligi ameliyati mi ? cevaplarsan sevinirim cok tessekurler.
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mayis-2020 tarihinde 02:24 |
|
ve ameliyat maliyeti ne kadar oldu ?
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mayis-2020 tarihinde 02:27 |
|
dil pasi var miydi varsa ge�ti mi ?
|
|
![]() |
|
dnzder
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2020 tarihinde 02:53 |
|
murat880 burun ameliyati demistim zaten.sin�zit ameliyati pek tavsiye edilen ve basari saglanilan bi ameliyat degil.sin�zt i�in ila� tedavisi tavsiye edilir kendine iyi bakarsan dikkat edersen kurtulma ihtimalinde y�ksek.
ameliyata gelirsek simdi eger zaten burun da kemik egriligi varsa bu genelde burun etini b�y�t�yomus.yani burnun bi tarafinda kemik egriligi var diger burun deliginde ki et sisiyo.kemik olan tarafta ki et islev g�remedigi i�in.zaten et kolay bi operasyon. kemigini d�zeltirken ete m�dahale ediyo onu yakiyo sanirim.yani kemik ve et ayni operasyon diyebilirim. �cret de hastaneler arasi �ok fark var benim hastane �� bin falan tuttu.ama daha uygun veya daha pahali yerler de �ok. ayrica dil pasim yoktu |
|
|
hepinizi seviyorum
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2020 tarihinde 23:11 |
|
tesekk�r ederim ge�mis olsun kurtulmana sevindim
|
|
![]() |
|
PesYok
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Mayis-2020 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mayis-2020 tarihinde 00:20 |
|
Darisi basimiza o zaman, siz bademciklerinizi aldirmadiniz sadece burundaki egrilik i�in ameliyat oldunuz ve koku gitti yani? Peki burun egriliginiz varken bas agrisi horlama geniz akintisi falan var miydi ve ameliyat sonrasinda ge�tiler mi??
|
|
|
Pes etmek yok!!
|
|
![]() |
|
dnzder
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mayis-2020 tarihinde 00:07 |
|
PesYok yani haftada bir normal bas agrisi olurdu ama ondan mi bilmem.meslek icabi geceli g�nd�zl� d�zensiz �alisiyorum ondan da olabilir.geniz akintim vardi hala devam ediyor ama o zaman burunun d�zensiz �alismasindan dolayi geniz kirli akiyodu.simdi temiz akiyo sanirim.tabi tam bilimsel anlatamiyorum.ama burunla ilgili bariz sikayetlerim yoktu.ama egrilik oldugunu s�ylemisti her doktor
|
|
|
hepinizi seviyorum
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mayis-2020 tarihinde 14:48 |
|
Arkadaslar uzun bir aradan sonra yazdigim i�in hepinizden �z�r diliyorum.. Hayat sartlari �ok degisik. �yle veya b�yle hepimiz hayat denen zaman selinde akip gidiyoruz. Durumumu g�ncellemem gerekirse �ok s�k�r iyiyim. Normal bir insan gibi sadece sabah uyandigimda koku babinda kendimi iyi hissetmiyorum ve uzun bir ara dis-dil temizligi yapmadigimda. Bunlar haricinde sorunum yok �ok s�k�r. Sosyal hayatta eskisi gibi degilim. Kendimi insanlardan soyutlamiyorum yani. Rahat rahat gezip dolasiyorum,geziyorum, seyahat edebiliyorum. Zaten biliyorum ki hepimiz de sahip olmak isteyecegi toplum i�inde rahat olabilmek sadece. Ama sunu s�yleyeyim; hi�bir zaman sosyal hayatta tam anlamiyla adapte olamadim.. ��nk� uzun bir zaman agiz kokusundan muzdarip olunca ister istemez insan bunun etkisini �zerinden atamiyor. Ancak bundan hi�bir zaman sikayet�i olmadim. Ben bu halimle bile mutluyum. Umarim bir daha eskisi gibi olmam...
Bu arada dostlar hayatta dertler hi�bir zaman bitmiyor ger�ekten. Buraya yazamamam ne yazik ki bitmek bilmeyen dertler nedeniyle oldugunu hatirlatayim. Gerek kisisel gerek ailevi.Bazen �ok farkli sorunlar nedeniyle de �lmek istiyor insan.. Neyse bunlar burda anlatabilecegim asil konumuz degil. Tekrar kendi durumuma gelecek olursam benim agiz kokusu sorunum b�y�k ihtimalle bademcik ve burun kaynakli idi. Yani burda hepimiz biliyoruz ki kokunun net kaynaginin ne oldugunu tam s�yleyemeyiz. Ben bendeki sorunun en azindan kronik olmadigi biliyorum. Eminim bir �ogumuzda da durum aslinda b�yledir. Sadece uygun tedaviyi bulup sabirli olmak gerekiyor. Uygun tedaviyi de bir�ok yolu deneyerek �grenebiliriz. Yani oturup bu dertten kurtulmak yerine sabirli bir sekilde tedavi yolunu aramak en makul olan sey. Bunu da dedigim gibi deneme yanilma yoluyla bulabiliriz.Gerisi Allah u Te�l�nin takdiri. Hepinize sifa diliyorum. Umarim sizde bu dertten kurtulursunuz. |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mayis-2020 tarihinde 20:31 |
|
Deviasyon disinda burun etlerine bir m�dahalede bulundu mu??
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Haziran-2020 tarihinde 20:56 |
|
burun etlerime herhangi bir m�dahale edilmedi..
|
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
dnzder
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Haziran-2020 tarihinde 02:06 |
|
evet
|
|
|
hepinizi seviyorum
|
|
![]() |
|
Notsniw
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2020 Konum: Antalya Durum: Çevrimdışı Puan: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Temmuz-2020 tarihinde 20:42 |
|
Deavisyon burun Ameliyattan sonra burun disinda en ufak bi degisiklik olmuyor dimi
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |