Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Hangi tip kaynakli kokular dil fir�alamak ile ge�e

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı merhaba123123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Hangi tip kaynakli kokular dil fir�alamak ile ge�e
    Gönderildi: 17-Temmuz-2020 tarihinde 17:34
Merhaba Murat hocam size iki sorum olacak.

Hangi tip kokular dil temizligi ile tamamen ge�er ?

Bogaz refl�s� kaynakli bir koku dil temizligiyle ge�ebilir mi :
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Temmuz-2020 tarihinde 22:06
Tip 1 agiz kokusu dil temizligi ile ortadan kalkar
Bogaz reflusu zorlanarak, esneterek , dayatilarak getirilmis bir terimdir. Buna gastro �zefajiyal reflu diyelim. Reflu ile meydana gelen agiz kokulari dil temizligi ile kaybolmaz.
Başa Dön
belkibirumut Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı belkibirumut Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Temmuz-2023 tarihinde 11:22
Merhaba arkadaslar.Yillardir bu formu uzaktan uzaga takip ediyorum ama ben de hala bir sonu� bulmus degilim aklima takilan yeni fark ettigim bir sorun var.Ben s�rekli geniz akintisi olan biriyim ve balgamim �ok arttiginda kokuyu net sekilde hissediyorum.Sorunun hepte bundan oldugunu d�s�nd�m buna ��z�m aradim.Ama bu aralar dis ipini d�zenli kullanmaya basladim ve fark ettigim sey 2 disimin arasinda k�t� bir koku var dis ipinde �ok net hissediliyor.Diger hi�bir dis arasinda b�yle bir koku yok.Ve ben sorun burdandir diyerek dis�iye gittim o disimde agri vardi zaten doktor dolgu yapti.Ama o koku hala devam ediyor.O kokunun sebebi ne olabilir.Agiz kokuma bir sebep midir ve dolgu yapilmasina ragmen neden gitmedi ki.Dis�iye s�ylemeyi de utaniyorum.Benimle ayni durumda olna var mi?Aydin hocamiza da sormak istiyorum hocam bu dis arasi kokusu kesinlikle agiz kokusu yapiyor diyebilir miyiz?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Temmuz-2023 tarihinde 19:43
İlk gönderen: belkibirumut belkibirumut yazdı:

..Aydin hocamiza da sormak istiyorum hocam bu dis arasi kokusu kesinlikle agiz kokusu yapiyor diyebilir miyiz?

Zaten siz koku bulundugunu s�yl�yorsunuz. Demekki agiz kokusu yapiyor
Başa Dön
Anonim Tosbaga Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Anonim Tosbaga Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2023 tarihinde 19:27
Eger sadece bir tanede ise durumunuz �ok iyi oraya bir kanal tedavisi yaptirirsaniz muhtemelen sorun ��z�lecektir.Bende bu sekilde 7 8 dis var bir tanesini d�n kanal yaptirdim birazcik azalma var gibi
Digerlerini de yaptirmam gerekiyor ama fiyatlar biraz pahali devlette yaptirmaya �alisacagim onlar da baya ilgisiz ama bakalim tekrar tekrar gidecem ,olmazsa �zelden teker teker yaptirmaya �alisacam kredi fln �ekip halledecem yoksa b�yle yasanmaz😔
Başa Dön
Efem Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2023 tarihinde 22:24
Bendede ayniydi.kanal Tedavisi yaptirdim o dise ve koku gitmisti bi kac g�n ama sonra yine geldi.ondan sonra disi cektirdim ve ozamandan belli koku Gitti.kesin git Kanal tedavisi �nce uygula.sendeki sorun odur c�nk� bendede o rda hep disipi koku yapiodu.c�r�k g�r�nm�yo dediler ama Ben basa basa dedim agri yapio dedim ancak �yle yaptilar. Benim �nceki mesajlara bi bak. Efeefe ve Efem
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Anonim Tosbaga Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Eyl�l-2023 tarihinde 13:45
İlk gönderen: Efem Efem yazdı:

Bendede ayniydi.kanal Tedavisi yaptirdim o dise ve koku gitmisti bi kac g�n ama sonra yine geldi.ondan sonra disi cektirdim ve ozamandan belli koku Gitti.kesin git Kanal tedavisi �nce uygula.sendeki sorun odur c�nk� bendede o rda hep disipi koku yapiodu.c�r�k g�r�nm�yo dediler ama Ben basa basa dedim agri yapio dedim ancak �yle yaptilar. Benim �nceki mesajlara bi bak. Efeefe ve Efem

Nasil ya o zaman bende de ayni sekilde kanalla ge�mezlerse hepsini �ekmek zorunda mi kalacagim agzimda dis kalmaz oyle olursa
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Eyl�l-2023 tarihinde 22:52
Kac disde disipiyle temizleyince koku yapioki?
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Eyl�l-2023 tarihinde 22:54
Benim yukarda sag ve sol taraftaki son iki disim arasi koku yapiodu.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Anonim Tosbaga Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2023 tarihinde 14:57
15 dis fln
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2023 tarihinde 13:41
Bence bu kadar disler kaynakli olamaz ozaman senin disetinde belki sorun var.psikolojik hic d�s�nd�nm�?
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 18:49
Agiz kokusu uzmani, periodontolog Fatih Vural hocanin sayfasini okudum. Refl�, kabiz, bagirsak kurdu, laktoz intoleransi agiz kokusu yapar diyor. O zaman mideden gelen agiz kokusunun nadir olmasi imkansiz.

https://www.agizkokusu.com/reflu-agiz-kokusu-yapar-mi.html

https://www.agizkokusu.com/agiz-kokusu-sikca-sorulan-sorular
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 18:51
Brezilya halitosis derneginin instagram hesabi. Baska dernekler varsa onlari da ekleyelim. Belki yurt disindaki arkadaslar oralardan bir ��z�m yolu bulabilir.

https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODkyMjY1NDQ4Mzg3MDI5?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 23:04
Ya ben k���kken sanki bagirsak kurdu vardi. Ama net hatirlamiyorum. Acaba ondan mi? Kolonoskopi falanmi yaptirsam. Bence bagirsaklarimda bir bakteri kurt bisey var.

İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Agiz kokusu uzmani, periodontolog Fatih Vural hocanin sayfasini okudum. Refl�, kabiz, bagirsak kurdu, laktoz intoleransi agiz kokusu yapar diyor. O zaman mideden gelen agiz kokusunun nadir olmasi imkansiz.

https://www.agizkokusu.com/reflu-agiz-kokusu-yapar-mi.html

https://www.agizkokusu.com/agiz-kokusu-sikca-sorulan-sorular
Başa Dön
Gececekinsl Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 23:19
Sana tavsiyem ilk �nce videokinematographie yaptir ..
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 23:23
Googla yazdim ama �ikmadi. Tam olarak ne o ?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 23:34
B�yle beyaz su iciyorsun makinaya tutup d�n�yorsun felan dur bakiyim bi t�rkcesi neymis
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 23:37
https://www.radiologiewaehring.at/ ben Burda muane oldum t�rkce Ismi ne bilmiyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 23:38
Sayfanin en asagisinda yaziyor neler yaptiklari videokinematographie bas
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 23:41
�evirisi yokki. Sagol yinede
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 23:42
B�yle 5 mit 6 mi bardak beyaz sivi iciyorsun makineye tutup icicegin siviye su zaman yut diyor ve �lc�yor Video r�tgen gibi bisey ictigin sivi geri kaciyormu diye bakiyorlar
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 23:47
Burda �yle birsey yok sanki. Ama arastiricam sagol anlattigin i�in
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2023 tarihinde 23:54
Salataligi denedinmi ?
Yemekten sonra asiri balgam atiyorsan kesin ondandir
Bende aynisiydi suan yemekten sonra balgam tamezlemem ortadan kalkti
Ama koku var halen
Başa Dön
Dunyadanbiri Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Dunyadanbiri Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ekim-2023 tarihinde 15:58
Bademcik kaynakli olan ge�er mi taslarimi temizlettirmelimiyim
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ekim-2023 tarihinde 20:03
İlk gönderen: kaderarkadaslar kaderarkadaslar yazdı:

Ya ben k���kken sanki bagirsak kurdu vardi. Ama net hatirlamiyorum. Acaba ondan mi? Kolonoskopi falanmi yaptirsam. Bence bagirsaklarimda bir bakteri kurt bisey var.

Valla benim de aklima geliyor bazen o. Ya bu kadar basit sebepli bir kokuysa bizimkisi?

Yalniz onun belirtileri varmis, koku yapan parazit kil kurduymus. En belirgin �zelligi poponun kasinmasiymis �zellikle de geceleri. Bu nomissiz yaratik geceleri makata kadar gelir, oraya yumurtalarini birakirmis.

Kasinti varsa aile hekimine gidip bi ila� yazdir, varsa d�ker kurtlari. Bi bakarsin d�k�l�nce koku da gider.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ekim-2023 tarihinde 23:59
Ay iyi dedin ya. Evet aile hekimi bile yaziyo. Onuda deniyim. Nomissiz yaratik pesimi birakir ins 😂😂😂 Hahir k���kl�kten beri var. I�imde b�y�m�s olmasin ahhahahah ondan da korkuyorum ahahah haberlere �ikarmisim 😂😂😂
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

Valla benim de aklima geliyor bazen o. Ya bu kadar basit sebepli bir kokuysa bizimkisi?

Yalniz onun belirtileri varmis, koku yapan parazit kil kurduymus. En belirgin �zelligi poponun kasinmasiymis �zellikle de geceleri. Bu nomissiz yaratik geceleri makata kadar gelir, oraya yumurtalarini birakirmis.

Kasinti varsa aile hekimine gidip bi ila� yazdir, varsa d�ker kurtlari. Bi bakarsin d�k�l�nce koku da gider.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Ekim-2023 tarihinde 00:00
Sende git bence tosbik sansini bir dene
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Ekim-2023 tarihinde 00:33
Arastirdim da bununda t�m belirtilerini tasiyorum �ok s�k�r 😅😅 nedeni kurtlarsa g�nlerini g�stericem onlara hsjs Ger�i zor ge�iyomus jsjsj
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Anonim Tosbaga Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ekim-2023 tarihinde 16:11
Murat hocam benim bogazimda s�rekli balgam varmis hissi var ama yutkunmadigim s�rece burnumdan koku gelmiyor yani benim g�zlemlerim o y�nde tip 2 agiz kokusunda koku burndan da gelir mi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ekim-2023 tarihinde 23:43
Morelim bozuldu ya. D�n kurtlar i�in ila� i�tim ama bug�n sanki koku dahada �ogaldi. Afedersiniz kurt falanda yok ortada 😅😅 aglanilacak halime g�l�yorum.

Arastirdim da bununda t�m belirtilerini tasiyorum �ok s�k�r 😅😅 nedeni kurtlarsa g�nlerini g�stericem onlara hsjs Ger�i zor ge�iyomus jsjsj
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ekim-2023 tarihinde 17:26

Morelim bozuldu ya. D�n kurtlar i�in ila� i�tim ama bug�n sanki koku dahada �ogaldi. Afedersiniz kurt falanda yok ortada 😅😅 aglanilacak halime g�l�yorum.

Belki de sende o belirtiler yoktu. Okuyunca belirtilerin sende oldugunu d�s�nd�n.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ekim-2023 tarihinde 18:33
Kelime hayir. Kesinlikle hepsi var. Ve sana sunu s�yliyim zaten burda hepimiz bu belirtilerin �ogunu yasiyoruz. Anlamiyorum ama ortak noktalarimiz var. Siboda parazitte candidada refl�de vs de de hep ayni dertler var genelde :(
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.