Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

20 yildir agiz kokum gectiii

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: 20 yildir agiz kokum gectiii
    Gönderildi: 19-Eyl�l-2020 tarihinde 22:00
Arkadaslar iyiii okuyun l�tfen

Benim agiz kokum 20 yildir var.kesintisiz var ve kendimde koku aliyorum ve agizimda irenc bir tat hep var.benimle ayni durumu yasiyan BU 100 DE 100 C�Z�M OLUCAK BANA INANIN GERCEKTEN.cok disdoktoruna gittim ama hep disde problem olmadini s�ylediler. Yukarda en arkadaki 2 sag ve 2 sol taraftakii disim hep dis ipiyle ( interdental fircayla temizleyince) o ara hep kokuyodu.bunu doktoruma hep s�yleyince o disden olamaz c�nk� saglikli g�r�n�p ama yinede dolguyu degistirilem diyolardii.o iki taraftaki dolguyu cok degistirdim yeniledimm ama koku hic gecmedi ve azalmadi.dis doktordan haric �b�r doktorlarada gittim ve cok antibiotik denedim kullandim ama tek kulandim an azaliyodu koku ve bitincr geri geliyodu.ve son 1 yildir agiz kokum cok artii.cok uzaktan bile fark ediliyodu.artik bunun kesin c�zmem lazimm dedim artik yoksa sonum iyi olmazdi.b�yle bi hayat devam yasiyamazdim. Ve 1 senedir benim 4 yasindaki cocugumdada basladi agiz kokusu ve halen var.bide benim annemdede vardii ama benim annemde 1 bucuk 2 senedir gecti.tam annemle detayla konusamiyodum ama annem hep derdi bi koku yapan disim var o c�r�k ve birg�n annem oraya implant yapti ve o g�nden belli agiz kokusu gecti.sonra ben bide b�yle d�s�nd�m.annemde vardi bende vardi bide oglumdada var agiz kokusu bu bir gecici bakteri olmasi lazim ve okudum ki birisinde c�r�k dis olunca ve bir cocuk annesinin bardagindan mesela icerse o c�r�k bakteriyi kapabilirmis ve ona gecebilirmis.yani anneden cocuga kolay geciyo o bakteri.oy�zden bu son 1 senedir artik dedimki bu kesin o arkadaki disimden geliyo ve cektirmeye karar verdim.5 ayri dis doktora gittim hatta tek agiz kokusuyla ilgilenen doktoada gittim ama kimse cekmek ve kanal tedavisi yapmak istemedi c�nk� filimde saglikli ve c�r�k g�r�nm�yomus.ayrica ben almanyadan geliyorum ve burda �yle istedini yapmiolar.t�rkiyede nasil bilmiyorum.ama en sonunda gittim doktora ve dedimkii o dislerim cok agriyo ve yalvardim ceksin diye yada kanal tedavisi yapsin diye.neyse o iki disime kanal tedavisi yaptii ve yaparken kendisi sasirdi ve dediki siz gercekten haklisiniz o dislerin alti o pulpa denen yer cok c�r�km�s.sonra bittikten sonra.gercekten disim arimaya basladi ve koku gecmedini fark ettim ve dedimki ceksin onlari.neyse doktor sagolsun.o iki disimi cekti.ve cektikten sonra gercekten agiz kokum yari ya azaldini farkettim.baya azaldi.sonra yine gittim ve o �b�r 2 disimede kanal tedavi yaptirdim ve koku sifirlandiii resmen koku gittii.o disimin arasini temizleyince artik hic kokmuyo.yani anlicaniz kisa kesim 2 disimi cektirdim kanal tadavisinden sonra ve o �b�r 2 disimde tek kanal tedavisi yeterliydi.ve o tedaviden sonra 2 hafta boyunca sabah aksam normal dislerimi fircaladim ve dis ipi kulandim ve dilimi temizledim bide sabah aksam 2 hafta chlorhexamed agiz gargarasi bide cortisol gel interdental fircama s�r�p dis aralarina s�rd�m ve dilimin �st�ne.20 yildir agiz kokum resmen gecti.arkadaslar bu nedemek bi�iyomusunuz bu dis doktorlara inanmayin tek filimde r�ntgende bisey g�r�nm�yo diye bisey yapmiolardii ama ben hep s�ylediim bu normal degl.yani arkadaslar sizdede o dis arasi koku yapiyorsa hemen gidin kanal tedavisi yapin ve gemcmiyosa o koku ozaman disinize cektirin.ben tek doktorlara inanip bu 20 yildir hasretini cektim halen inanamiyorum.ben bu forumu hep takip ediyorum ama son iki aydir bu foruma giris yapamiyorum almanyadan.suan t�rkiyeye tatile geldim ve giris yapabiliyorum ve hemen sizinle paylasmak istedim.ben anlamadim niye yurtdisi icin bu sayfa kapatildi? Hocam l�tfen bu sayfayi yurtdisi icinde yine a�in.ben 1 hafta t�rkiyedeyim sonra d�n�yirum sorunuz varsa bu g�nlerde kesin sorabilirsiniz.umudunuzu kayip etmeyin
Başa Dön
Efeefe Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Eyl�l-2020 tarihinde 22:07
Ve hocam sizinde yorumunuzu isterim yani niye c�r�k dis r�ntgende g�r�nm�yo.ben inaniyorum tek agiz koku olanin yani koku tek agizdan ve burundan degil olanin ki 100 de 90 de g�r�nmeyen c�r�k dis kaynaklidir
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2020 tarihinde 16:07
İlk gönderen: Efeefe Efeefe yazdı:

ben anlamadim niye yurtdisi icin bu sayfa kapatildi? Hocam l�tfen bu sayfayi yurtdisi icinde yine a�in.

Yurt disindan bu foruma giremiyor musunuz?
Tikladiginiz zaman Ne diyor?

404 eror?
500 internal server eror
Bu site g�venli degil
Veya nasil bir ariza veriyor ?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2020 tarihinde 16:09

Ve hocam sizinde yorumunuzu isterim yani niye c�r�k dis r�ntgende g�r�nm�yo.ben inaniyorum tek agiz koku olanin yani koku tek agizdan ve burundan degil olanin ki 100 de 90 de g�r�nmeyen c�r�k dis kaynaklidir

Evet dogru.
yeteri kadar derinlesmezse dis ��r�g� r�ntgende g�r�nmez

Apseler de b�yledir.
Insanin suratini karpuz gibi sisiren apseler 3 hafta dolmadan r�ntgende g�r�nmez.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2020 tarihinde 21:20
Hocam bende o c�r�kl�k dissinirine kadar gelmis ve o dislerim hep soģuga karsi agri yapiyodu.
Tam hatirlamiyorum ama error yaziyodu bide bir numara.almanya d�n�nce size s�ylerim.
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2020 tarihinde 07:07
1)koku burundanda cikiyor muydu konusmadigin zamanlarda yutkunurken vs yemek yerken
2)geniz akintin var miydi?
3)yemek yerken koku artiyor muydu ?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2020 tarihinde 09:49
1) yok burundan koku gelmiyodu
2) yok
3) yemek yerken cok artiyodu
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2020 tarihinde 17:28
yemek yerken burundan gelmiyormuydu?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2020 tarihinde 18:51
4 disede kanal tedavisi mi yaptiniz yoksa 4unude �ektiniz mi?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2020 tarihinde 18:55
1)4 diste alt �ene mi �st cenedemydi?
2)�st cenedeyse sin�s� de enfekte etmis olabilir mi acaba
3) bi soruda yutkunurken bi koku olur muydu
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2020 tarihinde 21:13
Yok burundan koku hic gelmiyodu
Evet 4 disimi kanal tedavisi yaptirdim ve o 4 disden 2 sini cektim c�nk� o 2 dis yinede koku yapiodu
1) �st cene en arka sag ve sol dislerim ve hepsinde dolgu var.ama dolgu 20 senedir varmi onu hatorlamiyorum yani dolgudan �ncede agiz kokusu varmiydi onu bilmiyorum.ilk 19 sene tek 2 disim koku yapiodu ve son 1 sene o �b�r 2 disimde koku yapmaya baslamisti
2) yok sin�s hic yok.burnumla hic problemim simdiye kadar yoktu
3) koku s�rekli vardi ama yutkunurken �zelikle bi farki yoktu
Bide bisey daha eklemek istiyorum. 19 sene k�t� agiz kokum vardi ama son 1 sene daha cok siddetlendii ta uzaktan bile farkediliyodu.bunu da b�yke bagliyorum.ben hep dis ipiyle yada interdental fircayla aralari temizliyodum ama son bir sene tek agiz yikayiciyle aralari temizliyodum ve sonradan doktordan �grendimki bu agiz yikayici iyi degilmis.ve demeki o son 1 sene oy�zden benim agiz kokum da cok siddetlendi.en iyise dis ipi ve interdental fircasi.
Ve c�r�kl�k dis sinirine kadar yani dispulpa ya kadar varmissa ozaman genelikle agiz kokusu oluyomus.
Bide bisey d�zeltmek istiyorum ben yukarda cortisol gel yazmisim o yanlis corsodyl gel dogrusu
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2020 tarihinde 21:15
Kimsede benimkide gibi dis ipiyle temizlerken koku yapan o d�s arasi yokmu?? C�nk� varsa c�z�m budur kesin

Başa Dön
Unuttum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Unuttum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Eyl�l-2020 tarihinde 00:10
Bu dis �ekim s�resince kullandiginiz Bi ila�, vb oldu mu @efeefe
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Eyl�l-2020 tarihinde 07:27

Kimsede benimkide gibi dis ipiyle temizlerken koku yapan o d�s arasi yokmu?? C�nk� varsa c�z�m budur kesin

B�t�n kullanilmis dis ipleri kokar. Salya kuruyunca kokar. Salya kuruyup uzaklastigi zaman salyanin i�inde ��z�nm�s olan gazlar kokabilir.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Eyl�l-2020 tarihinde 21:56
Disim cekildikten sonra b�yle 2 hafta boyunca sabah ve aksam chlorhexamed forte 0,2 agizgargarasi kullandim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Eyl�l-2020 tarihinde 22:11
Ama hocam bende o �b�r disler temizleyince o interdental fircasi ile hic kokmuyodu.tek o �b�r 4 disler kokardi
Başa Dön
Mine Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2020 tarihinde 20:55
Merhaba, son durumunuz nedir? Umarim hala koku yoktur.
Ayni sikayetler bende de var ne zaman dis ipi kullansam �st azi dislerimin arasinda koku oluyor sagda ve solda olmak �zere iki ayri disimin arasinda. Doktor g�r�n�rde bir sey olmadigi i�in dolgunu yenileyelim o da olmazsa dis etine operasyon gerekebilir dedi. Konunuzu okuyunca i�ime bi umut dogdu insallah sebebi budur ve bende ��z�me kavusturabilirim..
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2020 tarihinde 10:41
Merhabalar herkese
Evet efeefe bey g�ncelleme yapmamis g�r�n�yor!
Belki de sayfaya giremiyor daha �nce dile getirdigi �zere!
Ya da kurtuldu ve sayfayi da unuttu.
Murat hocama bir sekilde ulasip durumunu g�ncellediyse, hocam bilgi verirse �grenmis oluruz. ��nk� Murat hocama telefon numarasindan bahsediyorsu yanlis hatirlamiyorsam!
Benim de �st arka dislere ip temizligi yaptigimda, evet bazen kokuyor kokladigimda, ya da dis arasi kurdan kullandigimda kokuyor kurdan.
Diger tarafin koktugunu hatirlamiyorum. Bir tarafin en arka disleri kokuyor arasira. Diger taraf sanirim �ok �ok nadir kokuyor diye hatirladim simdi. Yeni gelismeler bekliyoruz efeefe bey den
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2020 tarihinde 13:01
Merhabalar.evett uzun s�re giremedim giris yapamadim yurt disindan ama cok s�k�r hocam yardim etti ve o engelli kaldirdi sayfadan. Arkadaslar 2 disimi cekmistim ve gercekten baya bi kokuda azalma olmustu.sonra o �b�r 2 disimide kanal tedavisi uygulandi.ve kanal tedivisi bi kac sayans s�rd� ve o s�rede agiz kokum 2-3 hafta komple gitmisti.ve sonra nedense ne yazikiii yine basladiii.o s�recte hep bir ilac o 2 disinime icine koyup kapatiyodu.demeki o ilac o kokuyu aldirdi.neyse agiz kokusu yine baslayinca ben d�s�nd�mki madem o tek o 2 diste o ilaci koydusu demeki gercekten o disler sebep ve o 2 disime cektirdim.ama agiz kokum yinede gecmedii.tek umudumm buyduu artikk.ama sonra dislerime baktim ve o iki disinin cekildi yerde yani o yandaki dislerinde yan tarafi siyahdii baya yani onlarin yan tarafinda c�r�kl�k var.buna galiba kuru c�r�k deniliyor.oy�zden dedimki artik burdan gelmesi lazim.c�nk� demeki o 4 c�r�k disim bu dislere o c�r�kl�k yansadi.ve onlari silmeye calistim bayada silindi ama daha var.dis doktorada gitmek istemiyorum artik c�nk� biktim ve biliyorumki bunlar kuru c�r�g� tedavi etmiyolar.artik buna y�neliyorum.artik bunlardan da degilse ozaman hayatan vazgecerim.bunuda s�ylemek istiyorum benim 4 yasindaki cocugumdada agiz koku var bunu s�ylemistim.ama simdi benim 12 aylik bebegim var ve biz 3 ay �nce ek gidaya gecince ondada s�rekli agiz koku basladi :((( yani nedim artik.nekadar k�t� oldumu hepiniz anlarsiniz :( kime y�nelcemi anlamadim. Bide benim agiz kokum 1 bucuk senedir cok siddetli oldu yani metreler uzaktan bile fark ediliyo.sanki bende 2 �esit agiz kokusu var.ben agiz kokumu kendim fark ediyorum.hohladimda aliyorum kokuyo ve agizimda bi irenc tat var ve o dildeki pas tabiki ama o okadar siddetli kokuyu yani o 1 bucuk senedir olan agizkokumu fark etmiyorum.nasil anlatim yani bazen b�yle birg�n sekersiz besleniyorum ve o an agiz kokum baya azaldini fark ediyorum hohladimda be o dilimdeki pas azaliyo ama o an yinede o siddetli agiz kokum ne dense oluyo onuda algilayamiyorum.bunu tek insanlarin ve esimim tepkisinde anliyorum.ben b�yle bi durumdayim artik.hocam sizinde yorumuzunu istiyorum l�tfen.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2020 tarihinde 13:08
O c�r�g� silmeye calisiyorum yazdim.silmekle demek istiyorum hani orda o siyah renkte c�r�k varya onu ben t�rp�yle sag sol yapip hep biraz hafiften temizleyebiliyorum ama daha tam temizlenmedii.zor yani ugrastiriyo.benim tek umudum artik o siyahlik tam gidince koku gider diye baska umudum yok.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2020 tarihinde 13:45
efe bey bir ds hekimine gidiniz. kuru ��r�k agiz kokusu yapmaz.
Normal ��r�kse dolgu yapilsin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2020 tarihinde 20:59
midenizde yanma vb oluyor mu burundan gelmiyorsa mide+agiz kokusu olabilir
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Aralik-2020 tarihinde 14:57
Durumunu g�ncelledigin i�in tesekk�r ederim Efeefe
�z�ld�m adina ve su an elimizden birsey gelmiyor. Benim agiz kokum epeydir az dilimi fir�aladigimda tabiki.
Bu ara �n �st dislerimden kaplama olani sik sik sallaniyordu. Dis hekimine gidip sabitlestiriyordum ve bu tekrarliyordu bir ka� ayda bir.
Ge�en gidip komple �ektirdim implant i�in. Ve dr bana iltihaba karsi agumentin antibiyotik verdi bir hafta sabah aksam aldim ve tabiki hap kullandigim s�re i�inde koku sifirdi.
Zaten �nceden de belirttigim gibi, kokum azalmisti. Haplar tam sifirladi.
Antibiyotik biteli bir hafta oldu koku hala sifir. Ama sanirim ya yine eski az kokan haline gelecek ya da �ektirdigim disten ise Sebep, iyilesmis
olacagim. ��nk� kaplama disimin arasina yemek artiklari giriyordu ve dis ipiyle temizledigimde fena kokuyordu. Ve dis zaten ��r�kt� ve ��r�k kokuyordu. Simdi �ektireli 10 g�n oldu ve o disin oradan hi�bir koku yok ve iyilesiyor yeri. Implant I�in 2 ay beklemem gerekigini s�yledi doktor.
Hemen �yle 10 g�nde takilmiyormus. Durumun su an b�yle. Paylasmak istedim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Aralik-2020 tarihinde 15:14
Suan probleminiz yok yani ne g�zel nidazol kullandigimda kokulu geniz akintim ge�misti nedendir bilmiyorum ama agzimda maksimum %20 ferahlama oldu nedenide mide ve bagirsak kaynakli d�s�n�yorum kolonda �ok gaz birikiyor
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Aralik-2020 tarihinde 00:44
Yok midemden yanma olmuyor.
Mahonii insallah gecmistir🙏🙏🙏sen antibiotik hep alinca o koku hep sifirlaniyomu komple? Ve normalde nezaman hep geri geliyo? ben bunuda belirtim benim o dislerim cekildikten sonra agiz kokum yinede baya azaldi.senin o disinde koku yapiosa ozaman oda bir sebeptir.tam gecmese bile azalir bence.ben d�s�nd�mde ve bunu fark ettim sey ben kendimi tip 1 diye d�s�n�yorum.c�nku burunla felan sin�zitmis felan hic bir problemim yok.ama dedim gibi 1 bucuk senedir bide bi kendim hissetmedim siddetli koku daha varya.o beni bide tip 3 yapti.yani hem tip 1 ve tip 3 oldum neyaziki.hocamin sayfasinda okudum insan bi kac tane tip olabilirmis.bide 2 cocugumdada agiz kokusu varya.hocamindq dedigi genetik degil ve bulasici degil.ozaman aslinda tek helicobacter p.lori kaliyo.ve helicobacter bulasici oldu icin cocunlarima gecmis olabilir diyr d�s�n�yorum.ve asil umut ediyorum.�fff bu testi yapmam lazim artik kesinnn.
Hocam size bi sorum olcak: insan yillarca hep tip 2 se ozaman bi tip daha olmasi tesad�f degildir diye d�s�n�yorum.bu nasil olabilir? Yani insanin nasil sonradan bi baska tip daha olabilir? Mesela agizdaki bakteri c�r�k dis y�z�nden birden mideye bulasabilirmi?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Aralik-2020 tarihinde 00:53
Bide biseyda farkettim.cocuklarimda agiz kokusu basladiktan belli hep aftlar cikiyo agizlarinda.ama internette okudumki aftlar agiz koku sebebi degilmis.ama cok tessad�f bisey bence ve paylasmak istedim
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Aralik-2020 tarihinde 21:48
Aft illeti bende de var ve konu benim babam ve kardesimde de var. Agizda bakteri y�k�n�n artmasi aftlara neden olabilir. Belki siz de kbb ye y�nelebilirsiniz.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Aralik-2020 tarihinde 22:10
Efeefe kardesim yan nidazol ve agumentin kullandigimda, evet koku sigirlaniyor. Ve nidazolde koku ilaci keser kesmez geliyordu. Ama agumdntin 1000 mg aldigimda, koku yine sifirlaniyordu ve ilaci kestikten yaklasik 1 ay sonra geri geliyordu.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2020 tarihinde 19:15
Hadii insallah bu sefer yine geri gelmez 🙏🙏
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2020 tarihinde 22:03
Ben hayale kapilmiyorum zaten 😁
Ama s�k�rler olsun ki, benim son bir senedir kokuyu y�zdelige vurursam, %80 yok derim net olarak.
Bakalim artik . Herkese sifa diliyorum 🙏🏾
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Aralik-2020 tarihinde 12:01
Senin burun temizliginden sonra agiz kokun azaldi dimi? Son mesajlarini okurken �yle anladim sanki
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2020 tarihinde 17:34
Burun temizligini ben yaklasik bir ka� sene �nce de yapiyordum ve bunun neticesinde s�m�k olayim bitmisti.
Ara ara yapiyorum o temizligi ama herg�n yaptigim birsey degil.
En son 1 ay �nce yapmistim sanirim bir iki g�n boyunca ve bitirdim.
Tazeleme babinda yani.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Aralik-2020 tarihinde 00:35
Tamam anladim👍
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Aralik-2020 tarihinde 22:41
Helicobacter testi yaptim.negativ malesef.cocuklarimdada negativ cikti.bu agiz kokusu kesinlikle bulasici ne derseniz diyin bu kesin.yani anneden cocuklara bulasici.esimde yok c�nk�.ama benim annemdede vardi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Aralik-2020 tarihinde 22:45
Burda benim gib bir anne ve cocuklarindada agiz kokusu olan baska kimse yokmu? Varsa yazsin l�tfen.ayni simtomlarmi diye �yle yola cikalim belki �yle bir sonuc buluruz.yoksa ben hayataimi blyle artik devam edemem.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Aralik-2020 tarihinde 23:18
KBB doktoruna girip burundan s�r�nt�alsinlar burundan mikrop bulasbiliyor
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Aralik-2020 tarihinde 19:49
Bulasici degilde genlerden ge�iyor. Aksi taktirde esinizden size de ge�erdi. Eger ger�ekten gen yoluyla ge�iyorsa!
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Aralik-2020 tarihinde 00:04
Kbb doktora g�t�rd�m bikere orda hersey iyi dedi.hic bi problem g�remiyo dedi ama s�r�nt� almadi.ilk cocuk doktoruna gitmisdim ve o dediki o bakteri hep kalicak demisti.onun tedavisi yok :((
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Aralik-2020 tarihinde 00:07
Esimde hic yok.esimden �nce erkek arkadaslarimda oldu ve onlarada gecmedi.tek cocuklarima gecti.bilseydim cocuklarima gecicegine ozaman hic cocuk yapmazdim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Aralik-2020 tarihinde 00:15
Mahoni sen ne durumdasin🙏🙏🙏
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.