![]() |
AGIZ VE BURUNDAN KOKUSU OLANLAR |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ali1111
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: AGIZ VE BURUNDAN KOKUSU OLANLARGönderildi: 10-Haziran-2021 tarihinde 22:53 |
|
Merhabalar 18 yasinda bir kardesinizim 2 senedir agiz son 1 senedir de hem agiz hem burundan koku sorunum var �ogumuz gibi bademcikleri aldirdim fakat fayda etmedi birka� belirtim var kendimde g�rd�g�m bogazimdan akan bir sey(bogazimdan asagiya)midemde ve bagirsaklarimda gurultu yapiyor bu gurultu fazla oldugu zamanlar kabiz veya ishal oluyorum sizce nedendir asiri geniz akintsi bunlara sebep olabilr mi yoksa sorunum baska mi simdiden tesekk�rler
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Haziran-2021 tarihinde 08:24 |
|
Sebep geniz akintisi bogazindan akan bisey var dedigine g�re. Burnunda yapisal bi problem olabilir ya da kronik sin�zit
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |