Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Neuroformat hakkinda

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Neuroformat hakkinda
    Gönderildi: 01-Agustos-2021 tarihinde 10:19
Arkadaslar merhaba bir arkadasimiz bir forumda �nermisti baris Muslu isimli hocayi. agiz kokusu gibi rahatsizliklarin yasanan travmalar sonrasi olusabilecegini anlatiyor hatta kendisini takip ettigimde g�rd�m. Bu konuda bilgisi olan varmi yada seanslara katilan ��nk� bir�ok sey denedik artik ne yapacagimi sasirdim ger�ekten b�yle birsey m�mk�n olabilir mi beyinle alakali olabilirmi ge�meyen durumumuz sizce
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2021 tarihinde 11:20
Ben uzun zamandir takip ediyorum. Ama zor bir is. Yani cok Fazla d�s�nmen gerekir travmani bulman gerekiyor tabi bi travman varsa. Ben cok ugrastim ama bulamadim. Beyinle alakali tabiki olabilir ama tespit etmesi zor. Beyin y�netilebilen bir organ, hastayim hastayim dersek bi s�re sonra hasta oluyoruz. Ama iyilestirmek zor, tespiti zor umarim bulursunuz travmanizi
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2021 tarihinde 12:07
Nicksizz4 peki bunun i�in uzman bir kisiye gorundunuzmu ben seanslar i�in yazdim �ok pahali sanirim 450 lira bir sey tutuyo eger �ok uzun s�rerse maddi durumum el vermez aslinda tek seans i�in bile bu hatayi vermek benim i�in zor ama denemekte istiyorum �ok fazla hastalikta iyi sonu�lar alan insan var egzamasi bile iyilesenler var bizim i�inde umut oalbilir diye d�s�n�yorum bu seanslara katilanlar varmi acaba forumda merak ettim o y�zden bu basligi actim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2021 tarihinde 12:29
Uzman bir kisiye g�r�nmedim ama pahaliymis. Tek seansta da hallolmaz o y�zden maddi olarak fazla gelir, murat hocaya gitmek daha mantikli en azindan benim i�in
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2021 tarihinde 12:51
Evet hatta 550 ymis kafam allak bullak gidenler varsa belki yardimci olurlar bu baslik altinda
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2021 tarihinde 14:53
Baris Muslu, seansi 550 liraymis... Bir bardak suya 550 lira koyup suyu i�erseniz iyilesme ihtimaliniz daha fazla. Benim a�imdan ha �iftlikbank ha bu tip kisisel gelisim zirvalari. Adam m�hendislik mezunu, isletme y�ksek lisansi yapmis.

Profiline baktim: Kanserli hastayi iyilestirmis, sa�i beyazlayan adamin sa�larini tekrar sariya d�nd�rm�s, 16 kutu antibiyotikle bile iyilesmeyen dis iltihabini bir g�nde iyilestirmis, bas agrisi, bel fitigi... Her seye �are bulmus(!).

Tek t�k de olsa asi karsiti doktorlar var. " Bilimsel bir dayanagi olmasa doktorun ne �ikari var ki asi karsiti olsun?" diyorlar ya, cevabi iste bu adamin m�sterileri. Bunlardan gelecek para kimsede yok. Yolunmaya hazir bu kadar kaz varken bunlari yolmak i�in bes on sarlatan yetmez .

Başa Dön
Maybeoneday Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Maybeoneday Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2021 tarihinde 14:54
Seans alsak bile direkt olarak o hastaliga neden olan travmamizi bilmedik�e iyi gelecegini d�s�nm�yorum. Bazi travmalarimizi daha anne karnindayken yasiyoruz. Onlari hatirlamamiz zaten m�mk�n degil maalesef. Ama bug�nlerde d�s�nd�g�m bir sey var. Psikolog Esra ezmeci'yi takip ediyorum ve sadece ona ait olan bir y�ntem var. GTT yani ge�mis temizleme terapisi. Bu terapinin amaci ge�miste yasadigimiz bizi olumsuz etkileyen travmalrin hayatimizdaki k�t� etkilerini temizlemek.Eger hastalik travmadan kaynaklaniyorsa benim mantigima g�re bu terapiyi aldigimizda da iyilesmesi gerekir diye d�s�n�yorum. Hem hepimiz bu s�re�te �ok yiprandik. Psikolojimize de �ok faydali olur. Imkanim olsa hi� d�s�nmeden bu terapiyi alirdim
Başa Dön
Inception Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2021 tarihinde 15:29
Kelime, yazacaklarimi yazmissin katiliyorum sana.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2021 tarihinde 16:12
Bu konuda murat aydin hocamizin da yorumlarini merak ediyorum, hocam siz ne d�s�n�yorsunuz. Agiz kokusunun sebebi b�yle bir durum olabilir mi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2021 tarihinde 21:01
Evet piyasada sarlatanin insanlarin umudunu k�t�ye kullananlarin �ok oldugunu biliyorum ama artik �yle �aresiz bir durumdayiz ki herkesten medet umar olduk. Bizi bu hale d�s�ren tip d�nyasina da ayrica kizginim. Herneyse bende murat hocamin g�r�slerini merak ediyorum.bu forumda bircok kullanici arkadasimiz oldu iyilesenlerde oldu ama o �ogumuz yillardir ne yaptiysak olmadi iyilesemedik. Ger�ekten beyinle yani travmamizla alakasi olabilirmi yani herhangi bir travma agiz kokusuna yol acabilirmu kirk yil d�s�nsem aklima gelmezdi
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Agustos-2021 tarihinde 20:08
İlk gönderen: nicksizz4 nicksizz4 yazdı:

Bu konuda murat aydin hocamizin da yorumlarini merak ediyorum, hocam siz ne d�s�n�yorsunuz. Agiz kokusunun sebebi b�yle bir durum olabilir mi

Sevgili arkadaslar bir s�redir onlayn olmamistim.
Soru nedir?
Soruyu tam anlamadim?
Nasil bir seyden bahsediyoruz tam olarak?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Agustos-2021 tarihinde 20:21
Hocam kisaca bahsedeyim yine forumda bir baslik altinda bir arkadasimiz �nermisti baris Muslu diye bir uzman hastaliklarin travmalar sonrasi olusabilecegi ile ilgili �alismalar yapiyor. �rnek veriyorum birka� kanser �esidinin bile yasanan travmalar sonrasi olusabilecegini ve travmalarin tedavi edilmesi halinde hastaliklarinda duzelebilecegini anlatiyor. Bunun gibi bir�ok hastalik i�in Instagram'dan hastaliklara neden olan travmalar da bahsediyor. Ayni sekilde agiz kokusu i�inde buna neden olabilecek bir travma yasanmis olabilirmis. Ben �ok net bilmiyorum �ok kafamada yatmadi ama g�r�st�m tek seans 45dk 550 lira para yani benim sorunum travmalarla alakali olsa bile bu parayi �deyince birka� seans daha b�y�k travmalarim olur sanirim😂 siz ne d�s�n�yorsunuz hocam merak ediyoruz travmatik durumlar kiside b�yle bir fiziksel sonucdogurabilirmi agiz kokusu gibi
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Agustos-2021 tarihinde 21:39
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Hocam kisaca bahsedeyim yine forumda bir baslik altinda bir arkadasimiz �nermisti.....

A�iklama i�in tesekk�r ederim
Sanirim (Burada travma derken psikolojik travamdan bahsediyoruz onum altini �izelim yanlis anlasilmasin).

�ocuklugunda bir arkadasinin agiz kokusu bulundugunu kisiye olduk�a sert s�ylemesi ile baslayan tip 5 psikojenik agiz kokulari g�rd�m. Annesi kizini hasta edebiliyor. Sert konusuyor mesela "agzin koktugu i�in evlenemezsin" diyen bir anne kizini tip 5 olarak getirmisti. s�rekli agzin kokuyor deyip yatagi terk eden Kadin kocasini hasta edebilir. Megerse yatagi terk etme sebebi baskaymis. Ama adam tip 5 vakaydi. Bir �grenci �gretmenini hasta edebilir. B�yle psikolojik travmalar tip 5 agiz kokusunun tetigini �eker.

Evet bu dogru ama tedavisini sadece psikiyatrist yapabilir.

Kabzimala'a kulak ameliyati yaptirir misiniz?
Muhasebeciye dis dolgusu yaptirir misiniz?
Mimara g�z muayenesi olur musunuz?
Insaat m�hendisine bogaz muayenesi olur musunuz?
Elektrik m�hendisine psikiyatri muayenesi olur musunuz?

Ne zamandan beri elektrik m�hendisi psikiyatrik hataliklari tedavi ediyor ? Parayla yapilan bir ka� tv programi, profesyonel �ekim, basina �deme yapinca birden medya doktoru oluyor okuspokuscular.

Ne kadar �aresiz olursaniz olun �aresizlikten okuspokusculari d�s�nmeyin mantik �izgisinden ayrilmayin. Duydugunuz her seyi akil s�zgecinden ge�irin, karsiniza �ikan herkesi detaydan ve �nvandan arindirin (profes�r doktor, uzman, �retici, bilim adami, milletvekili, saglik bakani vs) hi� bir �nvan sizi etkilemesin, Akil s�zgecinden ge�miyorsa yanasmayin.

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.