Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bogazdan gelen nefes kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melike Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bogazdan gelen nefes kokusu
    Gönderildi: 22-Eyl�l-2021 tarihinde 23:58
Aylardir halitosiz yasiyorum yalnizca 1 hafta �nce antibiyotik kullandigim zamanda koku ge�misti antibiyotik bitti koku eskiye nazaran daha iyi gibi ama hala koku var (Biteral antibiyotigin adi) ve kokunun bogazimdan geldigine %90 eminim �rnegin su i�erken igren� bir tat ve koku geliyor ama yutkunurken yok daha sonra �ok g�ld�g�m zaman bogazim hareket ettiginde ara sira koku geliyor her g�ld�g�mde degil agzim �ok kapali kalirsa(konusmazsam) koku artiyor burnumdan nefes alip agzim kapali bir sekilde dilimi katlayip bogazimdan nefes verdigimde de koku duyuyorum(evet o hareket nasil oluyor diyiceksiniz ama oluyor iste 😂😂) sizce koku sebebi nedir? Koku ya dil k�k�nden yada bogazdan geliyor g�z�ken kisimda olmadigina eminim tahminim ya bademcik ya dil k�k� baya gerisinde ��nk� g�z�kmeyen bi yerde yada bogazimda bisey var
Başa Dön
Diloy Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Eyl�l-2021 tarihinde 12:05
Dil k�k� yutak o kisimlara bi bakteri yerlesiyor benim de ayniydi agzim kapali konusmadigimda uzun s�re asiri kokardi �ks�rsem fena koku yayilirdi. O bakteri v�cudunda bi yerde yerlesmis neredeyse kaynagi onu bulman lazim. Ben septum deviasyonu konka sin�zit ve bademcik ameliyati oldum ge�ti. Sin�s tomografisi �ektir burnuna baktir.
Başa Dön
Melike Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melike Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Eyl�l-2021 tarihinde 12:59
Sin�s tomografisinde sin�zite mi bakiliyor bir de devlet hastanesinde yapiyorlar mi
Mlk
Başa Dön
Diloy Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Eyl�l-2021 tarihinde 13:54
Yaparlar. Sin�zit agrilarim ve burun tikanikligim var de septum deviasyonu varsa ameliyat olmak istiyorum de.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.