Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Sogukta artan koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sercan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Sogukta artan koku
    Gönderildi: 14-Kasim-2021 tarihinde 20:51
Yaz Kis geçmeyen bir agiz kokum var deviasyon ameliyati oldum(burunda kemik egriligi vardi geniz akintisi yaptigindan süphe ediyordum 18 yasina bastigimda ameliyati bu sene oldum ) agiz kokusu ile 5 senedir mücadele ediyorum belki daha çok fakat dinmeyen bir geniz akintim olabilir mi yaz kis demeden 18 e bastik ameliyati eylülde oldm ameliyati yeni oldugum için geniz akintim hat safadaydi simdi ameliat olali 2 ayi geçti bogazda balgam varmis gibi hissediyorum (doktor alerjik bir burnun omur boyu gecmiyeceginden bahsediyor) balgamida atamiyorum agzim surekli tukuruk ile doluyor doktorum balgamdan kaynaklandigini soyluyor havalar sogudukca sakak bolgesinde geçmeyen bas agrisi ×2agiz kokusu olusuyor. Gerçekten geniz akintisi 7/24 agiz kokusu yapabilecek potansiyele sahip midir + olarak bir süre sonra midem de yanmaya basliyor .
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 14-Kasim-2021 tarihinde 21:38
Sogukta kokunun artmasi, havalarin sogumasiyla sinüzit farenjit gibi hastaliklarin siddetlenmesi ile alâkali olabilir. Bu kadar siddetli bir akinti ilk defa duydum. Bir süre sonra azalabilir veya antialerjik ilaçlarla rahatlayabilirsiniz.
Başa Dön
Sercan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sercan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 14-Kasim-2021 tarihinde 22:50
inanin bende anlamakta güçlük çekiyorum her 30dk bir burnumu rinse kit veya peçete ile temizlemek zorunda kaliyorum ben temizledikce burnum geri doluyor doktorum akintinin genetik oldugundan bahsetti birden baslayip birden durabilecegini 5 sene önce birden basladi birden durmasini bekliyorum ve alerji tedavisine baslayacagim ama agiz kokumun sebebi bumudur bilemiyorum.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.