![]() |
Yardim |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Cihangir
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: YardimGönderildi: 20-Kasim-2021 tarihinde 00:50 |
|
Merhaba dilimin arkasinda t�y�ms� seyler var
bunlari ne kadar fir�alasamda d�zelmiyor hen�z dil temizleme aparatindan almadim.Bu dil arkasina yerlesen bakteriler tip 1 agiz kokusuna giriyomus.Ama burnumdanda koku geldigini farkettim agzim kapali oldugu halde yada sakiz �ignedigim halde �evremdeki insanlarin rahatsiz oldugunu farkettim.Sorum su dil arkasindaki bakterler burundan koku yaparmi.Dilimi tamamen temizlesem koku gidermi? |
|
![]() |
|
Ugur
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2021 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2021 tarihinde 13:06 |
|
T�y�ms� seyler dedigin dil pasi, dilini tamamen temizlesen bile (ki o da kolay degil ��nk� dil k�k�ne kadar temizlemen lazim o da zor) o tabaka tekrar olusur o tabakayi olusturan kaynagi bulmadik�a sorun d�zelmez.O tabaka kalinlastik�a agzin kapali olsa da bir s�re sonra burnundan da gelmeye baslar �zellikle sabahlari, burundan koku gelmesinin bir baska sebebi ise sin�zittir.
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2021 tarihinde 13:42 |
|
Aramizda kalsin, kimseye demeyin ama o pasin sebebinin %95'i beyaz seker. �ayi sekersiz i�in, tatliyi kesin, 2 g�n beyaz seker i�eren hi�bir gida ve i�ecek t�ketmeyin bakin nasil yok oluyor o pas tabakasi.
|
|
![]() |
|
Ugur
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2021 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2021 tarihinde 16:56 |
|
Ya abicim nerden �ikariyorsun bunu denemedik mi saniyorsun bi de b�yle kesin konusmaniz yok mu? Insanlari yanlis y�nlendirmeyin l�tfen!
|
|
![]() |
|
Cihangir
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2021 tarihinde 22:27 |
|
Bu arada bir s�redir midemde asit vardir diye karbonatli su t�ketiyorum,yemekleri �ok �iginiyorum,yavas yiyorum vs agiz kokusunun yari yariya azaldigini g�zlemeledim.Sorun midede mi agiz i�indemi ��zemedim. Dis hekimligine gittim senin agzin iyi diyor mideden kaynaklidir falan diyor biraz basindan salmak istiyor gibiydi.Adam gibi doktor yokki memlekette hepsi cebini d�s�n�yor
|
|
![]() |
|
Cihangir
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2021 tarihinde 22:30 |
|
Yakin zamanda kbb ve dahiliyeye g�r�n�cem b�y�k ihtimal onlarda ge�istiriler bakalim nolucak
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2021 tarihinde 01:09 |
geniz akintisi var mi. alerjik rinitte etkili agiz kokusunda |
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 04-Eyl�l-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 114 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2021 tarihinde 10:15 |
|
Seker konusu dogru sekerli tek bi sey agziba atinca les gibi koku artiyor
|
|
![]() |
|
Cihangir
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2021 tarihinde 12:28 |
|
Geniz akintim yok,alerjik bisey oldugunuda d�s�nm�yorum .Sadece derin nefes alirken falan burnum yaniyor o da herkeste olur diye tahmin ediyorum.�zlellikle sabahlari kalktimda daha fazla, agzimda �amur varmis gibi bir his var g�n i�inde agzimi hi� temiz hissetmiyorum.
|
|
![]() |
|
Efem
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2021 tarihinde 20:34 |
|
Tip1 agiz konusu icin gecerli olabilir ama tip2 de ge�erli degil.sekeride kesem s�t�de kesem hatte hic bisey yemesem fayda etmiyo.koku 1 saniye gecmiyo.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |