Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agiz kokusunu ge�iren �r�n

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Agiz kokusunu ge�iren �r�n
    Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 22:42
Dostlar, tip2 agiz kokum var
yesilimtirak balgam atan alerjisi olan burunu surekli tikali olan bircok tanidigim var ama agizlari kokmuyor �ok ilgin� olay aslinda tamamen bakteriler ile alakali bir durum biz tip2 ler bagisiklik sistemimizden kaynakli koktuguna inaniyorum �areyi propoliste aradim ama nafile T�rkiye de urun bulmak bi o kadar zor bende ithal �r�nlere y�neldim soyle bir �r�n buldum https://blis.co.nz/products/freshbreath-kit-with-blis-k12-probiotics su sekilde bakterilere yonelen bir �r�n ama dolar kuru 14 ilen almak bir o kadar zor yani denemek isterim fakat ise yaramaz sa sikinti durumu �ok iyi olan varsa bir ara deneyip bizi haberlendirirse mutluluk duyariz.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2021 tarihinde 05:21
https://eksisozluk.com/oral-probiyotik--5786784 surda bahsedilen blis 18 ayni �r�n m� acaba?
Başa Dön
Isimsizdunya Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2021 tarihinde 12:04
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

https://eksisozluk.com/oral-probiyotik--5786784 surda bahsedilen blis 18 ayni �r�n m� acaba?

Olabilir ama yine ithal 30$ kargo vs. 40 50$ nerden baksan 700 lira ise yarayip yaramadigi belli degil
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2021 tarihinde 16:01
İlk gönderen: Isimsizdunya Isimsizdunya yazdı:

yesilimtirak balgam atan alerjisi olan burunu surekli tikali olan bircok tanidigim var ama agizlari kokmuyor �ok ilgin� olay aslinda tamamen bakteriler ile alakali bir durum biz tip2 ler bagisiklik sistemimizden kaynakli koktuguna inaniyorum �areyi propoliste aradim ama nafile T�rkiye de urun bulmak bi o kadar zor bende ithal �r�nlere y�neldim soyle bir �r�n buldum https://blis.co.nz/products/freshbreath-kit-with-blis-k12-probiotics su sekilde bakterilere yonelen bir �r�n ama dolar kuru 14 ilen almak bir o kadar zor yani denemek isterim fakat ise yaramaz sa sikinti durumu �ok iyi olan varsa bir ara deneyip bizi haberlendirirse mutluluk duyariz.

Tip2 teshisi kim tarafindam konuldu
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2021 tarihinde 18:40
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

İlk gönderen: Isimsizdunya Isimsizdunya yazdı:

Tip2 teshisi kim tarafindam konuldu

Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2021 tarihinde 18:41
Kendim koydum tip2
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.