Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Midemi , Bagirsak mi ? Ge�meyen Koku nasil olur ..

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı olmazboylesey Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Midemi , Bagirsak mi ? Ge�meyen Koku nasil olur ..
    Gönderildi: 06-Eyl�l-2022 tarihinde 22:15
Merhabalar arkadaslar . 3 -4 senedir bu sorunum var ve su d�nemde dahada siddetlendi .Ge�meyen diski kokusu . Ama b�yle odayi hatta evi , bindigin arabayi igren� bir derecede kokutacak kadar . Inanilmaz hareketli ve sosyal yasantisi olan ben artik insanlarin kokudan kaynakli igrendigi biri oldugumun farkindayim . Bir koku nasil ge�mez anlamiyorum o kadar biktim artik yasayan �l� bile degilim kendim bile aliyorum artik kokuyu kendimden igrenmeye basladim hayattan sogudum . Belirtilerimi yazacagim ayni sikintisi olanlar tecrubeli olanlar lutfen yardimci olsunlar .

Karnim da s�rekli sislik var ve diskilama yaparken bi yerden sonra artik tikanip cikmadigi anlasiliyor . ( yapa bildigim de surekli ikinmayla ve parmak vs zorlamayla ) Bu sislikte gaz su ve diski var. Seffaf sumuk renginde mukus geliyor artik diskilama baslamadan once sanki o orayi tikamis da onu zorla attiktan sonra biraz diski ve gaz cikiyor ama geri kalani hep vucutta kaliyor . An�s hep tikali gibi zorlamasan acilmiyor ve bence ora tikali oldugu icin icerden cikamayan diskinin kokusu yukari dogru geliyor ve agizdan cikiyor .
Hastalik ne olabilir .

Kolonoskobi oldum temiz . Endoskobi oldum temiz . Hp bakteri vardi ilk endoskobide. Tedavi kitiyle 2.ve 3. endoskobilerde doktorum kurtuldugumu soyledi . Bazi kisiler dis falan fistik diyor ama sorunun mide bagirsak yani karin bolgesinden artik saframi karaciger mi birsey oldugunu anliyorum . ama endoskobi ve kolonoskobi nasil tertemiz cikiyor aklim almiyor . ayni dertten muzdarip olan var mi cozum onerleri sunabilecek . Yardimci olursaniz sevinirim cunku artik biktim bu illet en kotu kanserde de betermis . harbi beterin beteri birsey varsa oda buymus . ( dip not burun dediler et varmis gittim onuda aldirdim burnumuda yaptirdim oda degil )
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Eyl�l-2022 tarihinde 22:26
Merhaba ge�mis olsun umarim iyilesirsiniz. Karninizda g�bek deligi �evresinde agri kivrandirici dolgunluk tokluk hissi kazinma ve guruldayici sesler oluyor mu bunlarin hepsi veya birka�i oluyorsa yazar misiniz
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
olmazboylesey Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı olmazboylesey Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2022 tarihinde 00:27
g�bek deliginin bir tik altinda s�rekli siskinlik var ve bazen o kadar rahatsiz edici oluyor gece uyutmuyor . Hatirlattiginiz icin cok tesekkur ederim en onemli noktaydi belkide ve yazmayi unutmusum . Gurultu sesleri surekli var a� tok farketmiyor .Bazi oturus pozisyonlarina gore de artiyor . �zellikle sirt �st� yatinca ve normal oturma pozisyonunda koku dahada bir siddetleniyor .
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı olmazboylesey Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2022 tarihinde 00:39
Bogazda s�rekli yapiskan bir sivi var . I�erden yukariya dogru diski kokulu gaz geldigi icin buraya yapisiyor tahminimce bu kokuyu daha da siddetlendiriyor . Ilginc gelebilir ama bazen guzel diskilama ve gaz cikarma yaptigim zaman ( guzel dedigimde de karindaki kalan gaz diski yine gitmiyor ) bogazimda olan bu yapiskan 10 15 dk gibi kisa surede olsa geciyor . Ek olarak kakam surekli civiksi halde kati normal diskilama artik hic olmuyor
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2022 tarihinde 05:31
Ge�mis olsun, muhtemelen sibo hastaliginiz var. Irritabl bagirsak sendromu da olabilir. Sibo da agiz kokusu da oluyormus daha �nce bu sitede paylasimlar yapmistik.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı olmazboylesey Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2022 tarihinde 08:26
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

Ge�mis olsun, muhtemelen sibo hastaliginiz var. Irritabl bagirsak sendromu da olabilir. Sibo da agiz kokusu da oluyormus daha �nce bu sitede paylasimlar yapmistik.

irritabl olabilir diye d�s�n�yorum bende mukustan anladigim kadar bagirsaklardan inerek en son makatta toplaniyor ve tikiyor olabilir . Fakat bu derece agir koku yapar mi sizce . ( Ornek vermek istersem mesela arkadaslarla oturup alkol aldigimiz bir zaman o kadar daha da agirlasiyor ki elimi kapatip hohlasam benim bile midem kalkiyor kokudan karsidakileri anlayabiliyorum . )
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2022 tarihinde 11:19
İlk gönderen: olmazboylesey olmazboylesey yazdı:

Bogazda s�rekli yapiskan bir sivi var . I�erden yukariya dogru diski kokulu gaz geldigi icin buraya yapisiyor tahminimce bu kokuyu daha da siddetlendiriyor . Ilginc gelebilir ama bazen guzel diskilama ve gaz cikarma yaptigim zaman ( guzel dedigimde de karindaki kalan gaz diski yine gitmiyor ) bogazimda olan bu yapiskan 10 15 dk gibi kisa surede olsa geciyor . Ek olarak kakam surekli civiksi halde kati normal diskilama artik hic olmuyor

o balgam, mideden degil, burun kaynakli yukardan gelir. eger dedigin gibi olsaydi, endoskopi temiz �ikmazdi, mide asidi yukari �iktiginda bogazdan belli oluyor, refl� vs kaynakli.

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.