www.agizkokusu.org Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

YURT DISINA AÇILIYORUZ

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: YURT DISINA AÇILIYORUZ
    Gönderildi: 18-Subat-2023 tarihinde 10:32
Forum grubunu yurt disina açmaya karar verdim. Bundan sonra gogil duyurulari ve diger ortamlarda yabanci katilimcilari da gruba alacagimizi duyuracagim.

Gelecekte grupta Ingilizce ve Türkçe konusabiliriz.
Bilginiz olsun.
Başa Dön
Dexoa Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dexoa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 26-Subat-2023 tarihinde 11:23
Öyleyse siteye yabanci IP ile girenler için site otomatik Ingilizce olarak açilsin. Mesela "Ayarlar" butonu "Settings" olarak çevrilebilir. Bu gibi seyler.
Başa Dön
marln Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 08-Agustos-2023 tarihinde 20:49
hocam site yüzünü de degistirme imkanimiz var mi ? bu sekilde iletisim çok zor. kullanim olarak daha basite indirgenebilir, mesela bu kadar konu basliklari olmasa aradigimizi kolay buluruz. sohbet ve kisisel problemlerin anlatildigi yer ayri genel bilgilerin yeri ayri olsun. mesela tip 1-2-3-4-5 agiz kokulari için özel baslik açilsin kim koku sebebini hangi tipte düsünüyorsa orda paylasim yapsin diger türlü herkes basindan geçenleri yaptiklarini içtiklerini yazinca takibi kesvetmesi zor oluyor
yinede siz bilirsiniz
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 11-Agustos-2023 tarihinde 20:33
Arkadaslar harika fikirler verdiniz. Kar gözetmeyen bir is yaptigimiz için forum sitesi için masraf yapmayi düsünmüyorum. forum yazilimlarinin ücretsiz olani var mi ?
Ayrica Su anda linux makine üzerindeyiz ve database dosyasini yeni forum ortamina tasimak beni ürkütüyor, teknik olarak bunu tek basima yapamayabilirim.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 29-Kasim-2023 tarihinde 22:43
Hocam siteye bagli kaç aboneniz var merak ettim?
Ayrica size de fazla yük olmamasi için, biz de üzerimize düsen bir görev varsa yerine getirelim. Mesela sizin adiniza sistemi yenilemek takip etmek için, bu konuda bilgili bir kisiyle para karsiligi hizmet alinabilir’ diye düsünüyorum.   Sembolik abonelik ücreti alinabilir. Ne dersiniz?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 30-Kasim-2023 tarihinde 13:47
İlk gönderen: mahoni mahoni yazdı:

Hocam siteye bagli kaç aboneniz var merak ettim?
Ayrica size de fazla yük olmamasi için, biz de üzerimize düsen bir görev varsa yerine getirelim. Mesela sizin adiniza sistemi yenilemek takip etmek için, bu konuda bilgili bir kisiyle para karsiligi hizmet alinabilir’ diye düsünüyorum.   Sembolik abonelik ücreti alinabilir. Ne dersiniz?

Sifresini unutanlar yeni hesap açtiklari için gerçek üye sayisini bilmiyorum

Hiç kimseden ücret istemeden forumun yazilimini yenilemek mümkün ise bunu üstlenmek isteyen bir üyemiz varsa cep telefonu uyumlu bir forum sitesi iyi olurdu
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.