Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Hangi Dis Fir�asini Kullaniyorsunuz ?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı beypazarisoda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Hangi Dis Fir�asini Kullaniyorsunuz ?
    Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 16:29
1-) Hangi dis fir�asini kullaniyorsunuz ? Neden bu dis fir�asini tercih ettiniz ?

2-) Dilinizi dil fir�asiyla mi fir�aliyorsunuz ? Fir�aliyorsaniz hangi dil fir�asini kullaniyorsunuz ? Neden bu dil fir�asini tercih ettiniz ?

T�rkiye'de iyi dis fir�asi bulmak �ok zor. Murat hocamiz bile bize bu dis fir�asi �ok iyidir bunu kullanin diye bir fir�a s�yleyemiyor. O y�zden birbirimize hangi dis fir�asini neden kullandigimizi s�ylersek bu konu hakkinda g�zel bir bilgi birikimi elde ederiz.
Başa Dön
beypazarisoda Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı beypazarisoda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 16:33
Ben baslayayim:

1-)Colgate Dis Fir�asi 360 Medium Whole Mouth Clean kullaniyorum. Bu dis fir�asini tercih etme nedenim daha iyi bir dis fir�asi bulamamam, memnun degilim �ok �abuk yumusuyor.

2-)Dilimi dis fir�asiyla fir�aliyorum.
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 20:23
Tung dil fir�asi
Tung dil macunu
Eczaneden ulasabilirsin. Tedavi i�in doktora gittigimde �nermisti. Dilini tahris etmemeye dikkat et
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 20:24
İlk gönderen: kaderarkadaslar kaderarkadaslar yazdı:

Tung dil fir�asi
Tung dil macunu
Eczaneden ulasabilirsin. Tedavi i�in doktora gittigimde �nermisti. Dilini tahris etmemeye dikkat et

Dilini dis fir�asiyla fir�alamani �nermem
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.