![]() |
Halitosil gargara |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Teacher37
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 10-Ekim-2023 Konum: �orum Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Halitosil gargaraGönderildi: 10-Ekim-2023 tarihinde 23:57 |
|
Hocam merhaba, bu �r�n� en g�venilir nerden temin edebilitim. �orum'da birka� eczanede bulamadim. Internetten hangi siteye g�venebilirim. Bu arada �r�n�n i�erigi sizin form�l�n�z diye biliyorum, dogru mudur? �ok tesekk�r ederim
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Ekim-2023 tarihinde 20:29 |
Bu soru ge�enlerde de sorulmustu ve Murat hoca asagidaki cevabi vermisti. Ilgili kisinin telefonu var : tikla |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Ekim-2023 tarihinde 00:38 |
|
Merhabalar herkese
Evet form�l Murat hocanindir. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Ekim-2023 tarihinde 17:23 |
Ben halitosil'i d�rt bes g�n �nce trendyol'dan aldim. Eve gelmesin diye de bir "gel-al noktasi" se�ip oradan aldim. Sistem s�yle: Sube yok, disarida bir yerde k���k k���k dolaplarin oldugu b�y�k demir bir raf var. Atm gibi bir seye sifre giriyorsun kapak a�iliyor, kargoyu aliyorsun. Kimseyle muhatap olmuyorsunuz. Halitosil'in form�l� Murat Aydin'a ait. Onunla ayni olan ama i�inde fazladan zeloit ve kekik yagi bulunan bir gargara daha var: Denthor. Saticisi ayni fakat �zerinde " Dr Murat Aydin'in katkilari ile" yazmiyor. Halitosil'den iyi yani, �zerinde agiz kokusu ile ilgili hi�bir ifade ge�miyor. Rahat�a evde, iste vs kullanilabilir. Etkisini sorarsan: Tip1 teshisim var ama ikisinin de agiz kokuma etkisi yok. Agiz kokusu muayenesi yapilirken koku kapasitesini �l�mek i�in agzin i�ine -sanirim- protein agirlikli bir madde konuluyor. Agizda ��r�k yumurta kokusu, les kokusu gibi bir koku olusuyor. Halitosil ile gargara yapilinca igren� tat/koku aninda yok oluyor. O kusturucu kokuyu bile yok eden halitosil, normal agiz kokumu nasil yok edemiyor hi� anlamiyorum. Halitosil'de CI42090 diye bir �r�n var. Mavi renk vermek i�in sanirim. �retim asamasinda g�venli aralikta kullanilmazsa kanserojen etkisi varmis. Kullanimda bir sakincasi yok diye d�s�n�yorum. |
|
![]() |
|
Halitosil
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Ekim-2023 tarihinde 20:13 |
|
Merhaba
Bizim �r�n�m�zde �yle bir olumsuz etki yoktur. Saglik Bakanligi'nin izin verdigi konsantrasyonda kullanilmaktadir. G�venle kullanabilirsiniz. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Ekim-2023 tarihinde 19:14 |
|
Evet, ben kullaniyorum. Bazi arkadaslar asiri hassas oluyor o y�zden yazdim. Halitosil sprey vardi diye hatirliyorum ama internette bulamadim. Belki de dil macunu ile karistirdim.
Halitosil basligina yazmak dogru mu bilmiyorum ama dentasave �inkolu macun var onu da deneyecegim. Fatih Vural'a gittigimden beri onun koydugu teshis sonucu tekrar Tip1 tedavisine y�neldim. Ge�enlerde bir salonda gen�lere sunum yaptim, �ocuklardan bazilari kafalarini egip y�zlerini tis�rtlerinin i�ine soktular yerin dibine girdim... Tip1 nasil olur da bu kadar g��l� koku yayar h�l� anlamadin. �stelik de 2 - 3 g�n �nce dis tasi temizligi yaptirmistim. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Ekim-2023 tarihinde 22:17 |
Hocam agzi hi� kokmayanlarin bile agzini kokutan meshur �l�m ��l�s� var, sekerli �ay + sigara. Bu ���n� i�en birisinin agzi, nefesi yaklasik yarim saat igren� kokar velev ki agzi baska zamanlara hi� kokmuyor olsun. Sigara kullanmiyorsaniz bile sekerli �ay i�tiyseniz kokuyu �ok artirmis olabilir. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |