Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

iyilestim arkadaslar

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonim93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: iyilestim arkadaslar
    Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 22:19
arkadaslar merhaba. forumu uzun yillardir takip ediyorum sadece okuyorum ve uyguluyorum �ye olmamin sebebi iyilestigimi sizlere s�ylemem ve bunu size bor� bilmem. yillardir cocuklugumdan beri var olan bir agiz kokum vardi. hem ben hissediyordum hem de �evremdekiler s�yl�yordu.K���c�k bi �ocugun bile diline d�sm�st�m hi� unutmam. ben de sizin gibi doktor doktor gezip �are aradim. kbb,dahiliye vs. Kokuyu kendimde hissediyordum ��nk� agzimin i�inde hep igren� bi tat ve yogunluk vardi. sanki yedigim her sey dilimin �zerine yapisiyor ve les bir kokuya d�n�s�yordu. �zellikle �ikolata tatli yogurt peynir yedigim zaman daha fazla hissediyordum. flagyl kullaninca beni bika� g�n idare ediyordu ge�iriyordu bir de oksijenli su ile normal suyu karistirip gargara yaptigim zamanlar. �nemli g�nlerde bu ikisi kurtaricim oluyordu. bademcik kaynakli oldugunu d�s�n�p bademciklerimi bile aldirdim c�nk� bademcik ceplerinde taslar olusuyordu ve k�t� kokuyordu hatta les. hi�bir faydasi olmadi. kbbye gittim sin�zit yok dendi agzin a�ik uyuyosundur diyip g�nderdi doktor. mide ila�lari kullandim vsvs yani sizin denediginiz neredeyse her seyi ben de denedim. bazen agzimin i�inde hi� bir sey yemedigim halde garip bir koku hissediyor, dilimi sol �st yirmilik disime degdirince daha net hissediyordum. ve o disim tatli yedigim zamanlar �ok sizliyordu. Kafaya koydum disimi �ektirmeye. Ilk gittigim doktor disin saglam diyip g�nderdi muayene 10sn falan s�rd� devlete gitmistim. Daha sonra �zele gitmeye karar verdim dr. film �ekti ve sol �st 20lik disimin ��r�k oldugunu ve yanindaki disi de ��r�tmeye basladigini ve �ekilmesi gerektigini s�yledi ( dr'a disimin sizladigini ve koku hissettigimi acik acik s�yledim). fakat dr bana �ok g�ven vermedigi i�in orda �ektirmek istemedim ve baska bi dis�iye randevu alip gittim. O doktor disimin ��r�k olmadigini ve �ekilmesine gerek olmadigini s�yledi fakat ben cektirmekte israrci oldugum icin disimi cektirdim. (her iki dr da film �ekti biri ��r�k derken digeri degil dedi ona da anlam vermis degilim) disimi 5 dakika i�erisinde �ekti. �ektikten sonra bu disime dilimi degdirdigim zaman koku hissettigimi s�yledim. doktor da evet iltihapliydi dedi �ektikten sonra.disimi �ektirdikten sonra kokuda herhangi bir degisiklik olmadi ve haliyle �z�ld�m ama asla pisman olmadim. �ektirdikten 5 g�n sonra �ekilen disimin yarasi kapanmaya baslayinca kokunun azaldigini ve kokunun olmadigini hissettim. dilimdeki o igren� tabaka bile yoktu arkadaslar zaten kokunun olmadigini hissediyosunuz agzinizdaki hafiflikten dilinizin durumundan. 3 g�nd�r koku yok ve sanki yeniden dogmus gibiyim evet �ok erken ama size yazmadan duramadim. Ama diyecegim su ki arkadaslar l�tfen �nce agiz i�ine y�nelin �zellikle dis. burun ameliyati bademcik ameliyati endoskopi vs yaptirmdan l�tfen ama l�tfen dislerinize y�nelin. yirmilik disim nasil olur da �ocuklugumdan beri var olan kokuya sebep olur onu da bilmiyorum. eger disinizde sorun oldugunu d�s�n�yorsaniz �ektirin ne kaybedersiniz? �mr�n�zdense gen�liginizdense agzinizda bir-iki dis kaybetmek bence hi� m�him degil. mide en son gideceginiz b�l�m olsun herkesin midesinde sorun var herkes beyaz ekmek yiyor ama herkesin agzi kokmuyor. burun da �yle arkadsimnda heo burnu tikali ama agzi kokmuyor. daha �ok erken ama bu sefer oldugunu biliyorum l�tfen �nceliginiz ameliyatlardan �nce dis olsun ve dua edin arkadaslar inanin ve dua edin
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 22:48
�ok sevindim senin adina. Insallah geri gelmez. Aslinda benimde yirmilikler duruyor. �eksemmi acaba. Kararsiz kaldim :(
Başa Dön
Gececekinsl Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 22:58
Super super super cok sevindim .. Eger b�yleyse ooo yess
Benim son 20 lik c�r�k ve iki dolgu yapilcak ..
Inanilmaz olur bu :))))
Başa Dön
anonim93 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonim93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 23:00
�ektir ya da �ektirme diyemem ama benim d�s�ncem hep acaba mi demek yerine bi seyler yapmaktan yanayim ��nk� yasimiz gen�ligimiz gidiyor heba oluyor. eger benim ge�meseydi bile pisman olmayacaktim ��nk� hep acaba �ektirsemiydim diye d�s�ncektim. sorunuz olursa burdayim ��nk� yasayan bilir bi kisi bile benim sayemde kurtulursa �ok mutlu olurum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 23:14
Benim 3 tane cekildi 3 d� c�r�k cikti herzaman cektirmek icin rendevu aldim ve sadece cekildi muane yapilmadan .. ama gecen gittim muane oldum son Kalendarium c�r�k cikti Ve iki tane cok k�c�k dedi dolgu yapacak

Geciryormu harbiden
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 23:15
Benim dilimde 1 g�n yikamayim tabaka olusuyor ..nefesim daha k�t� kokuyor bakteri varmis c�r�kde o giderse bitter galiba
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 23:21
Kaderkardesler benim dislerimde hic Problem yok saniyordum ama cektirdikten sonra c�r�k cikti biriside enfeksionluydu baktir bir disciye
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 23:27
�ektiricem dediginiz gibi. Su randevulardan sonra mecbur. Suan b�t�em m�sait degil. Yapmak istedigim bir�ok sey var aslinda. Biraz zaman alicak 🙃
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 23:34
Yapacaksan ilk bunla basla maliyetli degil bide
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ekim-2023 tarihinde 08:34
Selam arkadaslar Kbb de olan randevum iptal c�r�k disini cektir ondan sonra diyor c�r�k dis cok bakteri salgiliyormus doktorun dedigi g�re ve �rnek alirsa bakteri nerden geldigi belli olmaz dedi ..dildeki tabakada y�ksek ihtimal c�r�kden dolayi diyor ..

Son 20 lik disimide cektirdimmi sorun ortadan kalkacak sanki
Başa Dön
Ayse a. Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ayse a. Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2023 tarihinde 00:44
Burundan gelen, geldigini hissettigimiz koku da var miydi ?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2023 tarihinde 14:50
Selam arkadaslar alarji testim geldi ..852 ige yaziyor anlayan varmi test sonucundan hocam okursaniz yazarmisiniz ltf toplanan 852 yaziyor bu ne Demek inologie den rendevu alcam
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2023 tarihinde 20:07
İlk gönderen: Gececekinsl Gececekinsl yazdı:

Selam arkadaslar alarji testim geldi ..852 ige yaziyor anlayan varmi test sonucundan hocam okursaniz yazarmisiniz ltf toplanan 852 yaziyor bu ne Demek inologie den rendevu alcam

Bak burda yaziyor, sayfanin altina dogru in. Bi seylere alerjin var demekmis bu. tikla

Bakalim neye alerjin var acaba?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2023 tarihinde 21:20
Ben anlamadim yarin doktora gitcem bakalim ne olcak
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Ekim-2023 tarihinde 20:57
Gittin mi ? Ne dedi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Ekim-2023 tarihinde 21:59
Selam arkadaslar 6 tane cikti ama ne kadar g�cl� bilmiyorum 3 seviyede olanlar Un karabiber acibiber Gluten bu d�rd�de 3 seviyede ama bilmiyorum ve 3 seye daha alerjikim me kadar g�nl�k bilmiyorum ne oldugunu tam anlamadim cuma hatice Doktor calisiyormus o g�n gitcem bakalim ne diycek kagattan anlamiyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 10:06
Arkadaslar bu gecici iylesenler nasil gecici olsada iylesdiniz bi yazarmisiniz o testleride yaptircam ..
Gelecek ay 11 de ise basliyorum yine ..
Baslamadan �nce hepsine baktircam bi yardici olun neden gecmis olabilir gecici olsada neden gecti ve neden geri geldi onu �grenmeye calisiyorum ..

Bi yazin bendekilerle karsilastirip bi sonuca varmak istiyorum. Bir dosya kagit var hepsini inceliycem ..

Gecici olarak neden gecti acaba bende hic gecici olasada gecmedi bir yanlislik var syptonlarida yazin karsilastirmak icin herseyi ltf herkes okusun ..

Bakin bendeki syptonlar s�yledi hala olanlar var ..

Yanma g�g�s agrisi full balgam b�t�n g�n bogaz temizleme giciklik hissi bogazda bisey var hissi gibi bunlar vardi bende ...
Mide amaleyati sonrasi y�zde 99 gecti balgam cok az var ..gemeldet beyaz seffaf oluyor yapis yapis agzinda..

Suanki smptonlarim karnimin asagisi pantolon kemerin hemen �st� ..
2 g�n �nce b�t�n g�n agridi suan �st�ne basinca bi agri var kramp gibi muhtemelen bagirsaklarim oldugunu d�s�n�yorum bugun gittigim doktor kadin y�ksek ige icin parasit olabilir dedi onunda testini yaptircam gelecek hafta

Herseyi yaptircam Bundan kurtulmak istiyordum hayatimi mahvediyor o y�zden birbirimizi yardimci olabilir ltf tsk

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonim93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ekim-2023 tarihinde 18:48
arkadaslar merhaba malesef koku geri geldi �ok �zg�n ve mutsuzum artik ger�ekten biktim. o kadar hastaliga �are bulunabiliyoken hala su hastaligin tanisini bile koyamyiyorlar nerden kaynaklandigini bulamiyolar doktor doktor geziyoruz t�kendim artik �ok umutluydum ama ne yazikki geri geldi 13-14 g�n kadar koku yoktu ama neden yoktu kokuyu gideren neydi �ok merak ediyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ekim-2023 tarihinde 20:55
Merhaba nasil yani sende tamamen gectimiydi cok iyi
Ne icin hab aldin mide icinmi neue icin yazdi haplari ?

Bana biraz anlatirsan belki arastiririm viyanada Doktor cok var o b�l�mlere y�nelirim veya loborda o seylere baktiririm ..
nasil anlamistin gectigini mesela ?
Nasil gecti o kokunun olmadigini nasil farkettin ?
Bak bende suan sibo tedavisi yapiorum hissettigim koku baya azaldi mide amaleyati sonrasi baya d�zeldi ama halen daha gecmedi kesin bir bozukluk daha var ..

Ben suan dis mide ve siboyu hallettim hepsi pozitif ce bozukdu :)
�nce yaptiklarim burun bademcik .
Bunlarin hepsi ise yaramadi ..
Yapacaklarim da kbb ve Parasit varmi diye kontrol olcam bukadar bunlardanda sonuc alamazsam vay halimize diyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ekim-2023 tarihinde 21:15
Acaba disi �ektikten sonra antibiyotik tedavisi yada gargara vermismiydi doktorun? O ge�irmistir belki bir s�religine

İlk gönderen: anonim93 anonim93 yazdı:

arkadaslar merhaba malesef koku geri geldi �ok �zg�n ve mutsuzum artik ger�ekten biktim. o kadar hastaliga �are bulunabiliyoken hala su hastaligin tanisini bile koyamyiyorlar nerden kaynaklandigini bulamiyolar doktor doktor geziyoruz t�kendim artik �ok umutluydum ama ne yazikki geri geldi 13-14 g�n kadar koku yoktu ama neden yoktu kokuyu gideren neydi �ok merak ediyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 08:47
Kaderarkadaslar ve diger arkadarlar bendeki Problem tam bu ..
Benin bogazimdaki bu kadar b�y�k degil ama g�r�n�s ayni ..
Bendeki Problem bu sanki 5 6 bakteri cesidi yapiyormus ..
Symptomlar hepsi var bende o beyaz seffaf balgamda Bundan dolayi oluyor
Haftaya cuma g�n� hangi keimler bakteriler bunu yapiormus Doktor �rnek alcak Eger bu giderse hersey gidiyor yess
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 08:48
@anonim93

Ilk g�nderini okudum seni hatirlamak i�in bu sayfanin en basindaki ve yirmilik disini �ektirince kokunun gittigini yazdigini g�rd�m.

Bence tekrar gidip r�ntgen �ektirmelisin belli ki kokunun kaynagi yine orasi. Belki s�erde k�k kaldi belki �ekilen yer iltihap kapti bilemezsin.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 08:49
https://www.google.com/search?q=ist+chronischer+rachenentz%C3%BCndung+heilbar&sca_esv=576745885&hl=de&tbm=isch&prmd=inv&sxsrf=AM9HkKlAM1gluMu0E6NOTCRI9tvIjIFkXg:1698301993044&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwjc0pD4i5OCAxVtg_0HHXBzDSAQ_AUoAXoECAQQAQ&biw=384&bih=686&dpr=1.88#imgrc=8UsCtPeywgDHTM&imgdii=9MVcbquFhwGFLM
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 08:59
Tospik senin bogazindada buna benzer bir sey varmi ??
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 12:22
İlk gönderen: Gececekinsl Gececekinsl yazdı:

Tospik senin bogazindada buna benzer bir sey varmi ??

Bu fotolara bakinca bana normal ve dogal geliyor, herkesinki b�yledir diye d�s�n�yorum. Senin bi tarafi diger taraftan daha kirmiziydi sanirim, benim iki taraf da ayni renkte.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 13:31
Kronik farenjit normal degil iste .
Doktorumda enfeksion diyor ve �rnek alcak yani ..
Alacagi �rnekde g�recek ztn ne oldugunu ondan sonra gecince iki Foto atcam sana aradiki farki g�rmedim icin ..
C�nk� daha �ncede yazdim kendi bogazimla karsilastirmak icin 100 kisinin bogazina bakmisimdir diye hic birininki bu yolladigim fotodaki gibi kirmizi degildi bakalim ne olcak
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonim93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 17:37
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

@anonim93
yani anlam veremiyorum hi�bir seye. �ocuklugumdan beri �ektigim bir illet asla psikolojik ya da normal koku degil. Disim sizlamaya basladigi i�in gittim ve �ektirdim dilimi oraya degdirince degisik lagim gibi bi koku da olusuyodu agzimda. Koku disimi �ektirdikten 2-3 g�n sonra ge�ti ilk g�nler yine vardi muhtemelen yaradan kaynakliydi yara iyilesmeye baslayinca koku sifirlandi. Anlam veremedigim koku cocuklugumdan beri var 20lik disi �ektirince kokunun kesilmesiydi ama ilk defa kokudan uzun s�re kurtuldum (10g�n) kokunun kaynagi o degilse nasil 10 g�n koku-pas olusmadi kaynak o disse neden geri geldi. R�ntgende g�z�k�r m� acaba k�k iltihap vs. artik ger�ekten yoruldugumu hissediyorum. Bademcik kaynakli zaten olamaz aldirdim. Mideden kaynaklandigini da d�s�nm�yorum c�nk� cocuklugumdan beri var cocukken midemde ne gibi bi sorun olabilir diye d�s�n�yorum belki de yanlis d�s�n�yorum ama mide i�in de kudret nari g�nl�k sakiz sabahlari sarimsak yutma vs denemisligim oldu. Bi sayfada t�k�r�k bezlerinden kaynaklandigi da yaziyordu acaba hi� baktiran oldu mu? Artik tip disi seyler bile d�s�nmeye basladim hacamat gibi isin i�inden �ikamadik�a sa�maliyorum ama inanin t�kendim bir sn bile aklimdan �ikmiyo �ocuklugumdan beri. Ya da hi�bir hastaligimi yok da dilimizin yapisinda mi kaynakli bi sayfada dilin morfolojik yapisindan kaynakli agiz kokusu da olur diye bir sey okumustum.
Ilk g�nderini okudum seni hatirlamak i�in bu sayfanin en basindaki ve yirmilik disini �ektirince kokunun gittigini yazdigini g�rd�m.

Bence tekrar gidip r�ntgen �ektirmelisin belli ki kokunun kaynagi yine orasi. Belki s�erde k�k kaldi belki �ekilen yer iltihap kapti bilemezsin.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonim93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 18:06

@anonim93

beni biraz olsun �mitlendirdin pek sanmiyorum ama seni dinledim ve �ektirdigim yere kontrol i�in randevu olusturdum yarina. yani kokudan 6 ay 9 ay kurtulup da daha sonra tekrar gerigelen de olmustu nedir bunun sebebi hi� mi ��z�m� olmaz ne hastaliklara �are var bi buna mi yok anlayamiyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 18:39
İlk gönderen: anonim93 anonim93 yazdı:

@anonim93

beni biraz olsun �mitlendirdin pek sanmiyorum ama seni dinledim ve �ektirdigim yere kontrol i�in randevu olusturdum yarina. yani kokudan 6 ay 9 ay kurtulup da daha sonra tekrar gerigelen de olmustu nedir bunun sebebi hi� mi ��z�m� olmaz ne hastaliklara �are var bi buna mi yok anlayamiyorum

Artik �zel dis kliniklerinde 32 disin r�ntgenini �ekiyorlar, derdini anlat, tekrar �eksinler, belki bu sefer de baska disinin k�k�nde iltihap bardir ve kokuyu o yapiyordur. �mitsizlik yok, �are aramaya devam edecegiz.

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 21:19
Tospik sen neler yapmistin? Paylasmissindir ama eski g�nderiler g�remiyorum. Merak ettim. Fazla iyimsersin g�nl�k hayatta zorluk yasamiyor musun onuda merak ettim :)
Başa Dön
Kozmoz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kozmoz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Kasim-2023 tarihinde 21:05
burnun nasil egrilik ya da etlerde Sislik var mi?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.