![]() |
Benimle ayni seyleri yasiyor musunuz? |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
BlackSea58
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Benimle ayni seyleri yasiyor musunuz?Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 02:02 |
|
|
Arkadaslar 7-8 senedir bu sorunla karsi karsiyayim en basit yasadigim seyleri yazacagim sizde olanlar varsa yorum atarsiniz.
Bulundugum ortamda s�rekli koku olusuyor etrafimdakiler gazmi �ikarttin diye soruyor, �ok yakindan konustugumda ailem bile agzimin koktugunu s�yl�yor. S�rekli geniz akintim oluyor agizim yapis yapis oluyor. Dilimin �zeri harita gibi oluyor beyaz oluyor. Karin gurultum oluyor �rnegin yataga uzaniyorum karnimda s�rekli bir hareketlilik olacakmis gibi hissediyorum ayni sekilde bogazimda da oluyor bu durum ara ara. Yaptigim seyler ise s�yle; burun estetigi oldum sol tarafta egrilik vardi ve burnum b�y�kt� estetikle burnumu d�zeltti doktor saniyorum soldaki egriligi de d�zeltmistir :) Dislerime gelirsek en az iki tane disim ��r�k ama kesinlikle eminim bu koku sorunu dislerimle alakali degil ��nk� son zamanlarda olustu bu ��r�k ama benim sorunum 7-8 senelik. Ben geniz akintisinin koku yaptigini d�s�n�yorum yine ayni sekilde mide kaynakli veya bagirsak kaynakli oldugunu d�s�n�yorum sizce ne yapmaliyim? bu arada bademciklerime falan hi� baktirmadim. |
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 11:46 |
|
|
Hepimizin semptomlari ayni. Benim ilk halim gibisin. En basta parazit varmi diye doktora g�r�n. Gastroentrolojiye git bence. A�ik a�ik sikayetlerinden bahset. O s�re�te bagirsaklarini da g�ster mesela yapabilirsen kolonoskopi yap. Endoskopi de yapabilirsen iyi olur. Zararli degil zaten.
Candida dilde pas yapiyor. Ona y�nel. Tedavilerini arastir. Kbb ye tekrardan bir g�r�n. Ama hekime sikayetlerini s�yle utanma. Bu s�re�te sabahlari dilini siyirmani �neririm baya azaltiyor. Ve dogal sirkeli su i� arada. Benim �nericeklerim bunlar. Ilk gastroentrolojiye g�r�n dememin nedeni cidden bagirsaklarimiz �ok �nemli. Ablam bir ara enfeksiyon ge�irdi. Afedersin isal gbiydi fln. Hi� durmuyordu. Sonra bana agzinin koktugunu ve dilinde pas olustugunu s�yledi. Dr kolonoskopi yapmasini �nerdi. Ama bagirsaklari d�zene girince yaptirmadi. |
||
![]() |
||
cinali
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Kasim-2023 tarihinde 10:17 |
|
|
Iyi g�nler.
Arkadaslar agzimin koktugunu hissediyorum, �ok �nceden 2 farkli kisi s�ylemisti. Ama insanlara �ok yaklasinca sanki burun kivirma y�z �evirme vb seyler yaptiklarini hissediyorum (belkide kafada mi kuruyorum acaba, anneme soruyorum kokmuyor diyor, hohlayinca nefes verince e her insanin koktugu gibi bir koku var �yle abartili bir sey yok diyor) Semptomlarim: Dilin arka tarafinda beyazlik. Ge�meyen geniz akintisi, balgam. (Sigara kullanmiyorum) Tuvalette uzun s�rede yapiyorum, ve k�t� kokuyormus. Genelde kabiz oluyorum. Agzimda bir agirlik var gibi, ferah degil. Karnim acikinca o hissiyatin daha �ok arttigini hissediyorum. Abur cubur yersem agzimin ferahligi iyi ce gidiyor agirlasiyor sanki, kirleniyor gibi. Dislerimi fir�alayinca geri ferahlik geliyor. 2 G�n sabah aksam nidazol i�tim ve agzim ferahladi. Beyazlikta %100 gitti diyemem ama bayaa azaldi. Burnumun i�indeki kemik hafif egriymis. Fikir ve bilgilerinize a�igim, ne yapmam lazim yardimlarinizi bekliyorum. |
||
![]() |
||
BlackSea58
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Kasim-2023 tarihinde 02:05 |
|
|
Birebir ayni sikintilar bende de var.
Benimde burunda egrilik vardi estetik oldum ama hala ayni sikintilari yasiyorum. Ayrica bende gaz �ikarmadigim halde bir anda gelen bir koku oluyor artik geniz akintisinjn kokusumu disari gidiyor mideden koku disarimi cikiyor noluyor bilmsyorum |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Kasim-2023 tarihinde 11:39 |
|
|
Karin gurultusundan kurtulan ��z�m bulabilen oldu mu arkadaslar?
|
||
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Kasim-2023 tarihinde 13:16 |
|
|
Merhaba bazenhissediyor ben kurtuldum Karin gurultusundan
Cok az var ama oda normal olan Karin gurultusu .. Y�ksek ihtimal sibodur sibo tedavisi olunca bende gitti Siskinlik gurultu agri yok |
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Kasim-2023 tarihinde 13:25 |
|
|
Arkadaslar aramizda candida pozitif olan ve tedavi olan kisiler varmi ?
|
||
![]() |
||
xfurkanx
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Kasim-2023 tarihinde 13:58 |
|
|
Merhaba. Agzimdan ve burnumdan gelen bir gaz (koku) var ve her klinige gitmeme ragmen bir sey bulunamiyor. Bu koku inanilmaz bir sekilde bas agritiyor ve y�z y�ze temas kurarken veya kapali bir ortamda �ok daha k�t� bir bas agrisi yapiyor ve bas d�nd�r�yor. Ayrica kapali ortamda benle bulunan kisilerde (ben dahil) ayaga kalkarken bayilacakmis gibi bir bas d�nmesi de oluyor. Bu y�zden kapali ortamlara dahi giremiyorum. Halitozis Uzmanindan tutun t�m hastanedeki kliniklere kadar gittim ama bir sey �ikmiyor. Kendi kendime hava almayan bir ortamda dahi duramiyorum bu problemden dolayi. L�tfen bu problemin adini koyabilir misiniz?
|
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Kasim-2023 tarihinde 00:02 |
|
Sendeki bas d�nmesi psikolojik olabilir. Herkesin birden basinin d�nmesi tuhaf. Kendileri mi s�yledi? |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Kasim-2023 tarihinde 22:04 |
|
�stad nasil teshis aldin ve nasil ne kadar surede tedavi edildin sureci detaylica anlatir misin sana zahmet |
||
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2023 tarihinde 13:07 |
|
|
Merhaba atkadaslar slm bazenhisseden sibo tedavisi g�rd�m ..
Tehsis 3 Saat s�rd� ayni laktos testi gibi �mve her 15 dk da bir siringaya �fl�yorsun sonra her 30 dk da 4 Saat e kadar s�r�yor testlerin sonuclarina G�re.. Ve sibo okdugum cikti yazdiklari haplari aldim y�zde 90 yok oldu suan bazen gurulduyor ama normal guruldamasi sanki .. �nce b�t�n g�n gurulduyordu He bide su var Ben mide amaleyati olmayan �nce hic yoktu mesela amaleyattan 2 hafta sonra cok guruldamaya basladi Doktora sordum neden oluyor diye mide kapagindan kapattik .ve agizdan gaz cikmadigi icin t�m y�k bagirsaga y�klendi o y�zden dedi .. Sobo testide pozitif cikmisti .. |
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2023 tarihinde 13:22 |
|
|
Bir eklenmesi daha arkadaslar suan 2 bucuk ay gecti amaliyat olayi ve gercektende o ituci koku gitti ..
Mesela viseyler yedigimizde agzimizda bozulma gibi koku yok artik .. Suan hissetiklerim su g�g�s agrisi yok yanma yok itici koku yok .. Mesela eskiden Cola icsem eksiyordu agzim cok k�t� oluyordu ..suan o yok koku halen var ama o itici bakin b�t�n olayi bile kokudan koku yok �ok az bisey kaldi oda bogazimdaki kirmizilik y�z�nden oldufunu d�s�n�yorum bu cuma �rnek icin Termini var .. Daha demin berbere gittim normal konustum su bu hic bir tepki yokdu bi koku var ama etrafana yayilmiyor o baskin koku cok cok azaldi size tavsiyem Eger bogaziniz kizmizi ise ..Cola cikolata ne bilmiyorum cok fazla koku yapan .. Veya colayi icince agziniz sekerleniyorsa ve o Seher b�yle koku eksi bi tat birakiyorsa gidin ve barret �sophagus musunuz ona baktirin .. Ben g�n gectikce daha iyi oluyorum bu barret �sophagus Doktorun s�yledigine G�re bazilarinda 3 ay bazilarinda 6 bazilarindada 1 yil s�r�yormus gecmesi ... G�n gectikce iylesiyorum Eger bozimda giderse koku kalmiycak komplett gitcek Ztn o asiri itici koku yok artik s�k�rler olsun gidin ve barret �sophagus varmi ona baktirin ... Arkadaslar bu barret �safagus tehsisi s�yle bakin .. Normal mide baktirma degil bu ben 4 defa normal baktirdim hic bisey cikmadi �zel doktora gittim ve o Doktor tam o b�l�me bakti ve kirmizi Doku degisikliligi oldugunu fotolarla bana g�sterip amaleyat ol dedi 3 tane test yaptirdim iyi kadar verin tam tehsisi konulsun .. Amaleyat icinde hepsi icinde 8 bin euro �dedim t�rkiyede fiyatlar nedir bilmiyorum ama imkani olan gidin baktirsin |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2023 tarihinde 18:40 |
|
�stad kokuya alistima da bu guruldamalar beni mahvediyor. Ve karnima ara ara giren d�zensiz agrilar siskinlik meselesi �ok yipratiyor psikolojik olarak �ok muzdaribim. Normal gurultulara eyvallah ama bazen 3-4 saat tik yok sonra yeniden basliyor biktim biktim biktim |
||
|
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2023 tarihinde 18:43 |
|
|
Guruldama karnin sag ve sol kisimlarinda ve pelvik denilen karnin en alt sag sol k�selerinde de ger�eklesiyor orta kisimda da ger�eklesiyor, bu bir hastaligin semptomu mu hastalik ne? sibo da bir semptom olarak g�r�l�yor sanirim kendi basina bir hastalik olsa da siboyu baslatan sebebin altta yatan farkli bir hastalik olduguna deginilmis internet sitelerinde TIP bu kadar �aresiz ve k�t� seviyede mi ger�ekten? neden bizimle ilgilenen kimse yok
|
||
|
|
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2023 tarihinde 18:55 |
|
|
Evet ayni sekli bendede oldu siskinlik agri ...
Guruldama yemin ederimki hepsi gecti .. Amaleyattan sonra tam olarak hissettim ben .. Hatta benim esimin karni bazen b�t�n g�n gurulduyordu Ben onla dalga geciyordum mesela esimde ara sira oluyor bu guruldama oda yedigi bisey dokaniyor o y�zden galiba Bendeki farkliydi b�t�n g�n haftalarca guruldadi .. Bi duruyor aksam sisiyor agri giriyor ve gurulduyor .. Sibo tedavisi varsa git baksinlar yoksa .. Bana yazilan ilaclar colidium sabah Aksam bir tane ve bu bittikten sonra onmibiotik aldim suan icin hic siskinlik guruldama veya agri yok .. Bi bu colidium sadece bagirsaga yerlesiyormus vucutta kalici degilmis �yle demisti Doktor Kendi bilecegin is sibo tedavisi ol derim ama He Bide su var sibo tedavisi �ncesi laktos varmi diye baktirman lazim �nce laktos son sibo bende �yledi |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2023 tarihinde 19:17 |
|
Anladim usta insallah ��z�m bulurum gastroentrolojiye gitmeliyim degil mi? kolonoskopi olmus muydunuz? |
||
|
|
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2023 tarihinde 20:36 |
|
|
�vet Gastronomie ve Koloskopie yaptirdim ikisinden bisey bulamadi Doktor..
�zel e gittim barret �sophagus cikti yani gittigini yere .. Gittigini yerde �nemli sanki .. Aekadas senin bogazin kirmizimi b�yle apse gibi cikiklikda varmi duvar kisiminda aynada bogazinin tam duvarina bakinca biseyler cikikmi ve kirmizi bu probleminde varmi baksene bi dk aynanaya Eger flasch ile Foto cekersen daha iyi g�r�n�yor cok merkt ediyorum hepimizde bu bogazdaki kirmizilik varmi diye |
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2023 tarihinde 20:49 |
|
|
Eger varsa kokuyu yapan kesin o arkadaslar ..
Bakin mide amaleyati sonrasi o itici asiri koku gitti suan bogazim kokuyor hissediyordum c�nk� icten gelen o asiri koku yok ..amaleyattan �nce yediklerim 5 dk sonra sanki tarihi gecmis bozuk gibi agiz kokusu yapiordu . Bu yok suan yiyorum iciyorum ve hatta Cola vesayre bunlar koku yapmiyor artkk yemekden sonra asiri balgam yok �ok az geliyor ... Onuda Doktor s�yle aciklamisti barrett-�sophagus y�z�nden mide borusunun tahris olmus senelerce ve iylesene kadar balgam s�rer sonra gider diyor .. Bunlarin hepsi birbirine bagli ..mide barrett-�sophagus Mide borusunu ve bogazi tahris ediyor ve balgam olusuyor Amaleyattan sonra mide asidi ve icerigi geri kacmadigindan balgam baya azaldi tahris etmiyor .. Kokuda bayabi azaldi fazla rahatsiz etmiyor artik sanki zamanla gececek bakalim .. Suan cuma �rnek var yarin labor rendevum var sonuclar pazartesi gelirim ne T�r bir bakteri var g�recegiz bakteri tehsisi yapilmisti fakat gecmemisti mide asidi y�z�nden 3 kez �nerilen Antibiotik aldim gecmedi ..i bendeki umut tam bu arkadaslar ..son umudum bu baskada bisey yapmiycam ztn �s�tmeseydim simdeye yapmistim .. |
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2023 tarihinde 21:26 |
|
|
Bakin k�c�k bir �zet ztn yazdim ama yinede yardimci olur diye yeniden yaziyorum arkadaslar ..
Ben tam genclik yilimda 20 yasinda bu hastaliga bulastim .. Agir bir bogaz enfeksionu gecirmistim .. 3 4 hafta sonra ev doktorama gittim Antibiotik yazdi gecmedi .. Sonra kulak burun a gittim .. Ilk tehsisi koyan olan Adam schr�kenfuchs a gittim .. Ilk dedigi suydu 13 sene �nce demisti bunu bana Asiri mide asidi var sende oda bogazini yakiyor ve balgam olusuyor dedi o y�zdende bogazin ve balgam gecmiyor dedi .. Beni cok yerlere y�nlendirdi ich hastaliklar hepsine gittim son olarak akh ya gittim burnumdan mideme kadar bi alet taktilar asid �lc�m� icindi ve asiri mide asidi refl� cikti yine akh ya viyananin en b�y�k hastanesine yolladi mide kanser b�l�m�ne Oraya gittim ve istemedigim seyler oldu ztn o aralarda bu kokuya alisamamistim cok utangac ve konusamiyordum cok k�t�yd� cok zoruma gidiyordu birden basima bela olmustu Neyse akh ya gittim ve tam kagitlarimi sekretere uzattim oturcam kadin bir hekim geldi ..elimden kagidi Aldi burasi kanser olan insanlar icin kbbye gidin diye bana bagirdi ve azarladi beni resmen herkesin �n�nde rezil etti normal s�ylese bisey demiycektim ama �yle olmadi kadina hayati boyunca duymadigi k�f�rler ettim sonra kadinda t�rk cikti bide t�rkce basladim k�f�re ..bayabi kimse durduramadi beni okadar sinirliydimki o kadin y�z�nden 7 8 sene bir daha bisey yapmadim okadar utanc verici bir durumdu benim icin .. bide g�rseniz k�c�k siyah basi kapali siyah c�p torbasi gibi biseydi ..o kadin olmasaydi belkide o g�n bisey olcakti ve iylesecektim .. Olmadi sonra biraktim hayat devam ediyor calis yardirmaya devam diyerek yasadik .. Son girdigim is son noktaydi cok k�t� olmustum nefes almam bile zorlasmisti ..sonra son 6 7 aydir yine basladim labot haric hep �zel doktora gittim �zele gitme sebebim bile o cirkef pis kadin en b�y�k k�t�l�kler onun basina gelsin .. hala zoruma gidiyor arkadaslar sanki kendi cebinden �d�yor benim masraflarimi bohh hala sinirleniyorum Burda ayliginin neredeyse 3 de 1 i sosyal devlete gidiyor 2 bin kazanmasam 600 eurosunu devlet benden aylik aliyor tabiki bakacak bana sanane yav ... |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2023 tarihinde 05:04 |
|
Muhtemelen �lseratif kolit var bizde tikla Belirtileri burda |
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2023 tarihinde 11:22 |
|
|
Bilmiyorum burdaki ismi ( d�nndarmfehlbesiedlung )
Ince bagirsak yanlis yerlesim gibi laf .. Okudum baktimda b�yle seylerin cok cesiti oluyor yav Reflununde kac tane cesidi var .. Koku g�n gectikce azaliyor .. herseyin tetikcisi barrett-�sophagus arkadaslar ben s�ylemis oluyum bana �yle geliyor bide Video g�rd�m Youtube buna bakarken Kaliningrad biri misafirlige gidemiyordum cok iyi diyor bak Youtube ama kadinda hersey yapilmis barret yakilmis kelepce ve safra kesesini almislar bakin sene hersey dokaniyordu diyor felan ayni bu durumu anlatiyor kadin laz bir kadin galiba .. Bende yakma olmadi zamanla gecer dedi yaptirmak istedim yok dedi daha cok gencsin bosver zamanla gececek gecmesse yakariz demisti |
||
![]() |
||
Atci
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Temmuz-2024 tarihinde 22:51 |
|
|
Arkadaslar agiz kokusu karsi tarafta burun akintisina g�z yasina sebep olur mu bilen s�ylesin kimle konussam burnunu �ekiyor agliyor resmen
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Temmuz-2024 tarihinde 05:17 |
|
Olabilir neden olmasin? Bildigim kadariyla soganda s�lf�r var ve bu gaz g�zyasina ve burun akintisina sebep oluyor. Senin nefesinde de yogun bir s�lf�r gazi olabilir.
|
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |