![]() |
bitsin artik bu koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
karamel
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Aralik-2011 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: bitsin artik bu kokuGönderildi: 29-Aralik-2011 tarihinde 10:11 |
|
merhabalar,
senelerdir cektigim agiz kokusunun nedenini d�n aksam gittigim dr. bademciklerden kaynaklandigini ve tek c�z�m�n lazerle bademcikleri almak oldugunu s�yledi, bademciklerimden bi sikayetim yok ama b�y�te�le baktiginda dr. bademcigin �zeri beyaz iltihap gibi seylerle kapliydi g�r�nt�s� bile korkunct:(( daha �nce mideden kaynaklaniyo olabilir diye endoskopi yapildi bisey cikmadi, sin�zit tedavisi oldum koku gecmedi, b�t�n dis dolgularimi yenilettim sorunun onlardan kaynaklanmadigini da anladim... koku okadar yogunlasmaya basladi ki insanlarla konusmaktan cekinir hale geldim, agzimda devamli naneli sakiz, seker ama hepsi gecici c�z�mler bunlar. sanirim bademciklerimi aldiricam, umarim kesin c�z�md�r...
|
|
![]() |
|
misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Aralik-2011 tarihinde 20:11 |
|
benzer bir durumu bende yasamistim.kbb uzmani sikayetimi(esneyerek,ilgisizce) dinledikten sonra bademciklerimin alinmasini �nermisti ama sorunun kaynaginin kesinlikle bademcikler olup olmadigini kendisi de bilmiyordu, bu da beni d�s�nd�rm�st� biraz.
tibbin ilk ilkesidir daha fazla zarar vermemek.bunu g�z �n�ne aldigimda doktorlarin g�ven verdiklerini s�yleyemem.tedavi i�in ne kadar �aresiz olursam olayim v�cuduma daha fazla zarar vermek istemedigimden �nemsemedim �nerisini. belkide konusuna daha hakim bir doktordan daha detayli bilgiler alabilirsin.ya da hi� ugrasmadan aldir gitsin o et par�alarini.zaten ne ise yaradigini hala anlamamislar degil mi ? her iki durumda da bu konuyu g�ncellersen sevinirim. |
|
![]() |
|
misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Aralik-2011 tarihinde 20:12 |
|
bu arada burasi iyilesme hikayeleri i�in ayirilmis bir b�l�m degil mi ?
|
|
![]() |
|
fb
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Subat-2012 tarihinde 18:44 |
|
karamel ameliyat oldunmu? Olduysan sonucu bizimle paylasirmisin..
|
|
![]() |
|
misafir2
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2012 tarihinde 19:31 |
|
karamel ayni belirtiler bende de var.gitmedigim gastroentolog ve kbb uzmani kalmadi.artik yoruldum.sakiz �gnemekten de yoruldum.bakteriyel tedaviye cevap verdim.ama sonra tekrar basladi.inanilmaz agir bir koku ve aci bir tad hissediyorum agzimda.
|
|
![]() |
|
ISIMIZI
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2012 tarihinde 07:38 |
|
Benimde sizden farkim yok.birinizde desin ki sunu yaptm su doktora gittim ve ii oldum |
|
![]() |
|
MT
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Haziran-2012 tarihinde 19:39 |
|
Iyi sanslar, denemekte fayda var...
|
|
![]() |
|
rasitcalik
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2012 tarihinde 03:12 |
|
benim sorunum orta kulak iltihabindan kaynaklaniyordu ve ben bu durumun agiz kokusu yaptigini iyilestikten sonra ogrendim.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |