Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

orta kulak iltihabi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: orta kulak iltihabi
    Gönderildi: 22-Kasim-2012 tarihinde 16:01
merhaba arkadaslar...

arastirmalarim sonucu orta kulak iltihabininda agiz kokusu yapabildigi sonucuna vardim.bende k���kl�kten beri var bu hastalik bas d�nmesi falan yapiyordu artik bas d�nmesi durdu ama megersem agiz kokusu da yapiyormus lanet olasi!

pazartesi kulak burun bogaz doktoruna gidicem ve konuyu anlaticam.Bence sizde kendinizde orta kulak iltihabi olup olmadigini arastirin denemekte yarar var bise kaybetmeyiz dostlar.

Kaynagini kesin bulduktan sonra bu gudubet hastaligi yenebiliriz.o y�zden arastirma yapin hayata k�smeyin bakin ben suan 20 yasindayim 5 senedir mahvoldum hi� bisey yapmadim pek ama simdi yeter bi �aresi bulucam ALLAH yardimcimiz olsun bol bol dua edin kendinize iyi bakin...
Başa Dön
aksan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aksan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Temmuz-2015 tarihinde 10:49
Nurka son durum nedir acaba?
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Temmuz-2015 tarihinde 20:35
nurka sonu�lari ayrintili bi�imde bekliyoruz.......
Başa Dön
gepupagep Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gepupagep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Temmuz-2015 tarihinde 00:45
merakla bekliyoruz sonucu umarim kurtulursun
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Temmuz-2015 tarihinde 10:26
Arkadaslar, nurka bu mesaji 2012'de atmis. Sonradan baska konularda bir �ok mesaj atti diye hatirliyorum. Muhtemelen koku buradan kaynakli degil veya baska koku kaynaklari da var.

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.