![]() |
Yardim edin |
Yanıtla
|
| Yazar | |
thoth
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 28-Kasim-2012 Konum: Antalya Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Yardim edinGönderildi: 28-Kasim-2012 tarihinde 20:32 |
|
Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim. Agiz kokumun sebebini bulamiyorum dis�ime gittim ve agzindan kaynakli bir sorun degil dedi. I� organlarimla ilgili bir sikintim yok. Agzimda benim hissetigim koku diski kokusu, ama Tip 5 agiz kokusu da olabilir ��nk� arkadaslarima dis�iye gidecegimi s�yledim niye dediler ben de agzim kokuyor galiba dedim hepsi sok oldu.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Kasim-2012 tarihinde 14:25 |
|
Akrabalarina sor, annene babana kardesine... kokuyor mu diye. Hohladigin zaman koku gelmiyorsa psikolojik olabilir.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Kasim-2012 tarihinde 19:35 |
|
Bence ailene sorma, s�rekli g�r�smedigin; arada bir g�r�st�g�n arkadaslarina sor. Ama nasil sorarsin orasini bilmiyorum. Tabii en dogrusu dis�inin verecegi cevap.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |