![]() |
Parmak veya bir cisim ile a��z� koklamak |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Parmak veya bir cisim ile a��z� koklamakGönderildi: 07-Subat-2013 tarihinde 01:13 |
|
�nsan v�cudunun her deli�i kokuludur. Nereye bir cisim sokarsan�z sokun koktu�unu g�r�rs�n�z. Kad�nda, erkekte ve s�al�kl� bireylerde bu kural ge�erlidir.
Ayak, an�s, vajina, burun ve a��z bo�lu�u da bu kurala dahildir. Koltuk alt� kokmayan bireyde bile parma��n�z� sokup koklarsan�z koltuk alt�ndan ho� olmayan bir koku al�rs�n�z. G�bek deli�i kokmayan birisinin g�bek deli�ine bir cisim sokup koklarsan�z cisimin ho� olmayan bir koku ile koktu�unu g�rebilirsiniz. Bademcik, di� ve a��z bo�lu�u i�erisine cisim sokarak koklamay�n�z. Bile�inizi yalamay�n�z. ��nk� herkeste daima koku olacakt�r. Buraya bir g�z at�n�z: http://agizkokusu.org/tip5.html Selam -M Düzenleyen: aydinmur - 07-Subat-2013 tarihinde 01:15 |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Subat-2013 tarihinde 01:46 |
|
hocam bu do�ru olabilir ancak mesela ben a��z kokum olmad���na emin oldu�um zamanlar yani a�z�m�n i�ini ferah hissetti�im zamanlar bile�imi yalad���mda koku olmuyor ancak di�er hallerde bile�i yalad���mda koku al�yorum bu y�zden de insan�n kafas� kar���yor
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Subat-2013 tarihinde 02:25 |
|
Hocam, biz de ne yapaca��m�z� �a��rd�k. Ben bu y�ntemleri internetten okumu�tum. Daha sonra hediye etti�iniz kitab� - a��z kokusu sorular ve cevaplar�- okurken de g�rd�m. Sayfa 52 de, �� y�ntem saym��s�n�z, d�rd�nc� bir y�ntem var ama etik olmad��� i�in yer vermiyorum anlam�nda yazm��s�n�z.
Hatta ondan sonra, bir tablo verip g�nde birka� defa �l��m yap�p tabloya g�re puan verin demi�siniz. Bunu isterseniz �zel mesaj olarak da sayabilirsiniz, forumda yay�mlanmas� �art de�il. Ancak ne yapal�m, �l�elim mi �l�meyelim mi? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Subat-2013 tarihinde 23:31 |
|
O y�ntemler uluslar aras� kabul g�rd��� i�in kitapta bir anlamda zorunlu olarak yer verdim. Tavsiyem, sentezim, tecr�bem soruldu�unda kimseye tavsiye etmiyorum.
Gizlemi� olsayd�m "neden bunu bana s�ylemediniz" diyorlar. Yaz�nca yine problem oluyor
-M |
|
![]() |
|
msms
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2014 tarihinde 13:19 |
|
Sayfa 52 deki y�ntemleri buraya da yazar misiniz
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |