Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Kahve - a��z kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Kahve - a��z kokusu
    Gönderildi: 04-Mart-2013 tarihinde 01:03
Kahvenin a��z kokusunu %85 oran�nda azaltt��� s�yleniyor.

Kaynak:
http://iopscience.iop.org/1752-7163/4/2/026004
Başa Dön
RoyalAlbert Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı RoyalAlbert Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2013 tarihinde 03:15
Selam..Hocam, o zaman a��z kokusunun tiplerine g�re de�i�iklik g�steren bir durum da muhtemel olabilir mi? ��nk� bende kahve i�ti�im zaman b�rak�n azalmay� daha da fena hale geliyor.Yine ayn� �ekilde kuruyemi� i�inde a��z kokusuna iyi geliyor denilmesine ra�men,ben t�ketti�imde daha da �o�al�yor.Tip 1 i�in iyi geldi�i kanaatindeyim.Makale ingilizce oladu�u i�in �okta anlad�m say�lmaz.Ama biliyorum ki benim durumum Tip 1 de�il.Di�er arkada�lar�m�z aras�nda durumun nas�l ve neye g�re tahakkuk etti�ini tabiki bilmek zor.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2013 tarihinde 11:28
eh tabi.
Bu t�r �al��malar ba�lay�c� de�ildir. Sadece k�k�rtl� gazlar�, sadece a��zdan gelenleri, sadece kahvenin etkili maddesinin sonu�lar�n� g�sterir.
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Nisan-2013 tarihinde 10:18
Ayn� �ekilde, ben de kahve i�ti�imde geniz ak�nt�m ve bo�az�mdaki �atallanma hissi, geniz ak�nt�s� �ok fazla art�yor ve a��z kokusu fena bir hal al�yor.
Kahve bende kar�n a�r�s� da yap�yor. Kendi iste�imle asla i�miyorum zaten, i� ortam�nda ikram edilince ay�p olmas�n diye mecburi i�iyorum.
Başa Dön
king Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Temmuz-2013 tarihinde 00:42
kahve ve �ay olumsuz y�nde etkilerken ada�ayi ve ihlamur bir nebze de olsa azaltiyor
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 18:06
aynen. sicak bitki �aylari bana da iyi geliyor.
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 02:35
koku sadece kamufle oluyor size ole geliyor sorun bulunup ortadan kaldirilmali
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 02:39
�ok buyuk bir ihtimal ! �ok basit bir semptom geniz akintisi bogazda ve genizde birikerek hos olmayan sulfirik bir kokuya sebebiyet veriyor ve buda muayenede gorunmuyor buyuk bir ihtimallede goz ardi ediliyor ! bu yuzden doktorlar bir sey bulamiyor bence !!
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 02:43
mesela bende kronik sinuzit buldular ! 6 senedir gitmedigim doktor kalmadi ve bu yil solediler onada modere diyorlar operasyona gerek yok yaziyor raporlarda ! gelde onu bana sor ! iyi bir cerrahin insafina kaliyor bazen insan acayip bir geniz akintisi sorunum var oyleki her dakika bogazimi temizleme hissi ile yasiyorum !her gittigimde bir ila� yazip eve gonderiyorlar ! yemin ederim ibadet etmeye camiye gidemiorum i�im yaniyor su mubarek gunlerde !
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 10:25
Evian sende de bogazinda bir koyu yapiskan birikinti hissi varmis gibi oluyor mu? Daha dogrusu var mi? Bu geniz akintisini bazen �ikarttigimda kokluyorum o yogun yapiskan akintiyi ama sanki kokmuyor gibi geliyor bana. Dil k�k�ne bakteriyi ne tasiyor bilemedim. Birde faranjitten s�pheleniyorum.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 15:47
evet yapiskan ve lekeli cikartmakta zorlandigin bir kutle ! ama her iki dakikada bir! geriye dogru akan ise daha seffaf evet kokusuz gibi �iktiginda ama kucuk bir labaratuar test tupune koyup bes dakika bekleyince korku filmi olay
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Agustos-2013 tarihinde 09:43
Bak dogru s�yledin iki �esit oluyor bu meret.Birisi seffaf ve kokusuz, digeri yogun bir halde ve �ikartmasi zor, ama onda pek koku alamadim. Acaba 5 dakika bekletince ne oluyor, kokmaya mi basliyor?
Başa Dön
Termal73 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Termal73 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ocak-2017 tarihinde 03:11
Kahve i�tigimde agzimin i�inde �ok k�t� koku oluyor nescafe i�tigimde ve 10 12 saat agzimin i�i d�zelmiyor
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2017 tarihinde 14:41
hocam tam tersine bu tarz s�tl� �r�nler dahada arttiriyor
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
ZamanaDair Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ZamanaDair Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2017 tarihinde 11:25
İlk gönderen: Termal73 Termal73 yazdı:

Kahve i�tigimde agzimin i�inde �ok k�t� koku oluyor nescafe i�tigimde ve 10 12 saat agzimin i�i d�zelmiyor

Bagirsaklardan kaynakli bu koku.
Karanliklardan 'AYDINLIGA' giden yolda tek basina
Başa Dön
Magdurum Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdurum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2017 tarihinde 13:00
ZamanaDair bizim eski halimiz bu durum :) sana derdim ya kahve �ok severim fakat icince koku max. Seviyeye �ikiyor diye i�mek istemiyordum. Bende zamanadair arkadasimiza katiliyorum agiz i�i kaynakli bir durum degilmis bu da. Iyilesince anladim. Bu sadece sindirim sistemimizle alakali bi durum diye d�s�n�yorum.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2017 tarihinde 16:33
bogazla ilgili bence.geniz akintisi ile kahvenin ilgisi olabilir. Bende de �ok sikinti �ikariyor.
Başa Dön
Magdurum Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdurum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2017 tarihinde 22:22
Effect arkadasim bahsedilen sorunu hatta suan sizlerin yasadigi t�m sorunlari bende yasiyordum yalniz uyguladigim tedaviyle iyilestim. 3 haftadir ictigim kahvenin yedigim sarimsak soganin haddi hesabi yok fakat hi� bir sekilde kokmadi agzim.sogan yiyince sogan sarimsak yiyince sarimsak kahve icince de harika kahve koktu agzim.diger basliklarda da belirttigim gibi geniz akintisi, dil pasi, dil �st�nde yapiskan sivi, dil k�kunde kabarciklar da hala var..ben de kokuyu sadece dilimden biliyordum ama dil ile alakasi yokmus arkadaslar.
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Subat-2017 tarihinde 15:40
http://tr.yourwebdoc.com/yeastinfection.php

buraya bakip ne anladiniginizi ve faydali birsey olup olmadigini s�yl�yebilirmisiniz
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Subat-2017 tarihinde 23:37
Magdurum,
Ger�ekten �ok seviniyorum senin adina, y�rekten s�yl�yorum..
Ama keske benimki de o tarz bir sorun olsa diyorum.
3 g�nl�k oru� i�in �n hazirlik s�resini nasil yaptin anlatir misin , ka� g�n s�rd�? �ok agir degil mi �n hazirlik diyeti ?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.