Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

yemek sonrası ağız kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı slammer88 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: yemek sonrası ağız kokusu
    Gönderildi: 05-Mart-2013 tarihinde 07:16
Merhabalar. Bazen yediğim yemeklerden hemen sonra nefesimde biraz koku oluşuyor, 5-10 dakika içinde geçiyor. Bu neden olabilir?
Başa Dön
gkhn45 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gkhn45 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 26-Eylül-2016 tarihinde 23:45
Merhabalar abilerim, arkadaslar. Bende bu soruna üniversite hayatimda sinifta bir arkadasimin suratima direk agzin les gibi kokuyor demesi üzerine tanistim.O gün balik yemistim ve 4 sene geçmesine ragmen bazi yiyecekler dil üzerinde birikiyor balik, kurabiye gibi. Bunlardan hariç kendim kendimde buldugum sorun yaratan yiyeceklerden bahsetmek istiyorum.1-Çay (çay benim bagirsaklarima iyi gelmiyor. 2-Nescafe 3-Kavun 4-Soguk su 5-Çok ilginç ama Sakiz. Bu forum sitesini kuranlara öncelikle tesekkürler sorunlarimizi paylasiyoruz. Bana iyi gelen seylerden bir tanesi Sarimsagi yutmak ya da kefir içmek.. Bana kalirsa içtigim Sicak çay, kahve ya da soguk su bir anda bagirsaklarimda ne varsa ki Gaz derler hani birlesip mideden ya da bagirsaktan koku geliyor.. Çayda çok oluyor Okey oynarken insalar yanimda oturuyor ve utaniyorum Kiz arkadasima bu konuyu açtim rahatsiz olmadigini söylüyor hiç denk gelmedim diyor fakat kendim buram buram kokuyu aliyorum ..
Başa Dön
bengeldim Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Ekim-2016 tarihinde 21:00
kefir aynen abi süper bir sey hergün içmeden duramiyorum sanirim bagirsak kaynakli sikintin
asla pes etme
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.