![]() |
Tuhaf bir sorun :S |
Yanıtla
|
| Yazar | |
MMMM
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Tuhaf bir sorun :SGönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 06:34 |
|
Bug�nlerde fark ettim ki sag burnumdan nefes aldigimda koku �ok azaliyor. Sol burnumdan aldigimda ise koku artiyor. Sag burnuma dogru kemigim egri imis �zellikle oradan sikinti �ekiyorum zaten. Fakat bazen a�iliyor biraz. Sol tikanip sag a�ildigi zaman koku ciddi anlamda azaliyor.
Neden olabilir? |
|
![]() |
|
Kader
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Durum: Çevrimdışı Puan: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 13:03 |
|
benimde sag tarafa dogru egri burnum yasim tuttugu zamn deviasyon ameliyati olmayi d�s�n�yorum
|
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 15:20 |
|
ben ameliyat olucam hala arastirma hastanesinin aramasini bekliyorum solumda et sagimda egrilik var. endoskopi yaptirdim sonu� midede sikinti yokdedi patolajiden sonucu bekliyorum. alerji testinden sonu� �ikmadi. tabi bu alerji olmadigi anlamina gelmiyo ��nk� sinirli sayida seyle test ediyolar. bugun eczaneden Nose Clean aldim. kullanmaya basladim. daha net sonucu yazamam ama bunun s�rekli kullanilmasi zaralimidir. arz ederim
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 17:43 |
|
MMMM bende de tam tersi. sorunlarimiz ayni gibi.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |