Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Tuhaf bir sorun :S

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı MMMM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Tuhaf bir sorun :S
    Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 06:34
Bug�nlerde fark ettim ki sag burnumdan nefes aldigimda koku �ok azaliyor. Sol burnumdan aldigimda ise koku artiyor. Sag burnuma dogru kemigim egri imis �zellikle oradan sikinti �ekiyorum zaten. Fakat bazen a�iliyor biraz. Sol tikanip sag a�ildigi zaman koku ciddi anlamda azaliyor.

Neden olabilir?
Başa Dön
Kader Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kader Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 13:03
benimde sag tarafa dogru egri burnum yasim tuttugu zamn deviasyon ameliyati olmayi d�s�n�yorum
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 15:20
ben ameliyat olucam hala arastirma hastanesinin aramasini bekliyorum solumda et sagimda egrilik var. endoskopi yaptirdim sonu� midede sikinti yokdedi patolajiden sonucu bekliyorum. alerji testinden sonu� �ikmadi. tabi bu alerji olmadigi anlamina gelmiyo ��nk� sinirli sayida seyle test ediyolar. bugun eczaneden Nose Clean aldim. kullanmaya basladim. daha net sonucu yazamam ama bunun s�rekli kullanilmasi zaralimidir. arz ederim
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 17:43
MMMM bende de tam tersi. sorunlarimiz ayni gibi.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.