Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Kontrol amaçli ne yaptirmaliyim ?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı murattt Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Kontrol amaçli ne yaptirmaliyim ?
    Gönderildi: 01-Eylül-2013 tarihinde 11:24
Merhaba arkadaslar;

Is yerinde çevremdeki çogu kiside agiz kokusu duydugum için bayagi bir rahatsiz oluyorum. Ama son günlerde bendemi böyleyim acaba demekten kendimi alamaz oldum. Dislerimle ilgili bir sorun yok. Kbb uzun süredir gitmedim. Genel olarak kokunun olup olmadigini hangi cihaz söylüyor acaba ? Halimetre vs. gibi cihaz kullanarak verilerle bilgi alabilecegim ya da sizin tavsiye edebileceginiz yer ya da kisi varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Simdiden tesekkürler.
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Eylül-2013 tarihinde 14:14
kardes sen git bogazda guzel bir çay iç birak bu halitofobiyi sende sorun olsa simdiye belli ederdi rahat ol her insanin agi kokar ama sikayet derecesindeyse olay fark kazanir
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Eylül-2013 tarihinde 15:35
insanlarla konusurken 1 metre uzagindaki kisinin rahatsiz oldugunu görüyorsan o zaman sorun var diyebiliriz. en azindan biz böyle durumlarla karsilasiyoruz.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.