Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

i� organlardan kaynaklanan koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: i� organlardan kaynaklanan koku
    Gönderildi: 15-Eyl�l-2013 tarihinde 22:19
s.a arkadaslar bayadir foruma takilamiyorum sonu�ta disarda hayat devam ediyor �ni falan okuyorz normal insan gibi yasamaya devam ama bir kusurla yasiyoruz iste...
neyse yillardir bu agiz kokusu lanetine bende sizin gibi �are bulmaya �alisiyorum herhalde buldum gibi bise emin konusmak istemiyorum ama bi a�iklama yapicam belki etkili olur.

simdi ben dis doktoruna gittigimde bana 2 sey s�yledi ya disten kaynaklaniyor ya da i�erden kaynaklaniyor diye bana dis i�in gargara ve bir ila� verdi.
i� organlardan kaynaklanabilir diye de NIDAZOL ilacini verdi.sonra ben bunlari sira sira kullandim �nce gagaralari kullandim fakat ge�medi.sonra NIDAZOL denen mucizevi ilaci kullandim koku falan kalmadi mutluluktan u�tum resmen arkadaslar ortamlara falan girdim milletle i� i�e olmaya basladim tabi bunlar 15 g�n s�rd� ilacin etkisi ge�ti koku tekrar geldi.simdi ben bunu niye anlattim NIDAZOL ilaci neden benim agiz kokumu ge�irdi diye ila� �zerinden �ok arastirma yaptim sorunumu bulmaya dogru ilerliyorum galiba nidazol ilacinin tedavilerinde

bagirsaklardan
akcigerlerden s�z ediyor ve ben endoskopi olmaya karar verdim i� organlardan mi degil mi endoskopi sonucuma g�re bakicam yakin zamanda endoskopi olcam gelismeleri aktaricam size allaha emanet olun...

dip not:ya bu nidazol ilaci ayni LIMETLESS filmi gibi izleyenler bilir adam hapi aliyo degisik insan oluyo ortamlara akiyo falan hap bitiyo adam isyanlarda ayni benim durum nidazolu i�iyorum koku falan yok ila� bitiyo hayata k�s�yorum :):)))))
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Eyl�l-2013 tarihinde 11:34
Nidazol alirsin koku ge�er, sonra prospekt�s� okursun hemen hangi b�lgelere etki ediyor diye sonra endikasyonlarini falan. Zannedersin ki i� organlardan kaynaklaniyor, endoskopi olursun gastrit, refl� �ikar kaldi ki bu hastaliklar artik her 3 kisiden birinde var. Sonra emin olursun evet evet sorun mide de diye. Helipak seti kullanirsin ge�mez. Ama sorunun mide de oldugunu eminsindir sonra mideye etki eden bitkisel �r�nleri arastirirsin. Kudret nari gibi degisik macunlar, bitkisel �aylar vs vs. Sonra bakarsin koku yine ge�mez. Yanlis bir tani koydugunu anlarsin ve tekrar kbb a geri d�nersin.
Velhasil nidazol %95 imize iyi geliyor ama daha sorunu mide de tespit edipte kurtulan olmadi. Sen endoskopini ol yine yapilmasi gerekenleri yap belki sende tesiri olur ama olmazsa mide diye d�s�nme ��nk� nidazol anaerob bakterilere etki ediyor. Ve bu bakteriler belki bogaz floranda yogunluktadir veyahut dilin arka kisminda. Allah sifa versin. Hepimiz bu �abalarimizin m�kafatini alacagiz insaAllah.

Bir de akLima bir sey geldi bu sorunu d�s�n�rken. Keske dedim bi kisa film �ekilse dijital platformlarda g�sterilse, medyaya tasinsa da bu kokunun ne kadar zor bir durum oldugu yada en azindan hastalik oldugu anlasilsa. Doktorlar belki g�r�r de bu ge�istirdikleri durumun ne kadar ciddi bir hastalik oldugunu anlarlar, ne bileyim maddi �ikarlari i�in bile olsa arastirirlar. Sonu�ta bir doktor �iksa bize g�ven verse bilimsel a�iklamalar yapsa s�yle olur b�yle olur ama eninde sonunda sorunu buluruz kurtaririz dese b�t�n varligimizi ayaklarina serebiliriz. Ama iste yok ��nk� bir �ogu bilin�siz ve arastirma ruhu yok.
Başa Dön
nurka Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Eyl�l-2013 tarihinde 17:29
kardesim �yle bise yazdin ki simdi �arsamba aynisi benimde basima gelicekmis gibi hissediyorum nidazol zaten sadece mide degil �st solunum yollarina da iyi geliyor kafamda simdi deli sorular dolasmaya basladi cidden i� organlardan kaynaklanmasi �ok d�s�k ihtimal yahu ne yapsam ne etsem simdi arada derede kaldim endoskopi olsam mi olmasam mi :SS �ok d�s�k ihtimal ama denemeden basariya ulasamam ne yapsam bi fikir verin ?? ://
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Eyl�l-2013 tarihinde 14:57
Refl� - gastritin agiz kokusu yapmasi konusunda degisik g�r�sler var. Bazi uzmanlar sadece a�ken koku olacagini s�yl�yor. Ille endoskopi olacaksaniz, mide kapak�igina �zellikle baktirmak da �ok faydali olur.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2013 tarihinde 11:51
Bence de kesinlikle endoskopi olmalisiniz. Hem baska bir hastaliginiz varsa onu da �grenmis ve tedbir almis olursunuz. Misal benim agiz kokum ge�medi ama iyi ki de endoskopi oldum diyorum hem aklimda mideye dair bir sorun kalmadi hem de refl� baslangici �ikti hi�bir belirtisi olmadigi halde bende simdi �ok dikkat ediyorum refl� olmayayim diye. Eger endoskopi olmasaydim refl� basima geldikten sonra anlayacaktim ve refl� �ok zor bir hastalik bir de onunla ugrasmak zorunda kalacaktim. Hi� teredd�t etmeyin hemen olun inanin hi�bir sey kaybetmezsiniz.
Başa Dön
umutsuzVaka Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı umutsuzVaka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2013 tarihinde 19:03
arkadaslar bu lanet koku bende de var ne yazik ki..bi de benim sorunum kendi agiz kokumu hi� bir sekilde hissetmiyorum..Arkadaslarin yanlarinda onlarin hal ve tavirlarindan anliyorum ancak..l�tfen hi� kimse bana sen agzin kokuyormus gibi hissediyorsun demesin,ben bu illetle kendimi bildim bileli savasiyorum..ka� sefer dis�iye gittim sorun yok dedi,kkb ye gittim sorun yok dedi ,3 kere endoskopi oldum ciddi bir sorunun yok dediler...agzim sanki diski gibi yellenme kokusu gibi kokuyor..bu konuyla alakali onlarca doktora gittim hi� birinden fayda g�rmedim.hi� birini kendine hayri yok...bunca yil ugrasmamim sonucunu ben kendim teshis koydum..muhtemelen bagirsaklarla mide arasindaki kapak�ik a�ik kaliyor ve bagirsaklardaki koku direk nefes seklinde disariya �ikiyor...ger�ekten �ok sikintili bir durum �zellikle kis aylarinda yaz aylarinda yine bir sekilde idare edilebiliyor ama kisin halin berbat oluyor..bu kokudan ancak ameliyatla kurtulabilirim diye d�s�n�yorum.. hocam bu konudaki fikirleriniz nelerdir ..?
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2013 tarihinde 22:23
kardesim flagly nidazol gibi ila�lar kullandin mi yada oksijenli su yada pharmol zn bunlardan bir tanesini kullandiysan etki etkimi. bu kapak�igin a�ik olmasindan s�pheleniyorsun. bunu bende d�s�n�yorum. ama d�s�nmek istemiyorum birde. bunu en sona biraktim. bir sekilde adimlar atiyorum yavastan. burun ameliyati oldum beklemekteyim bunun yaninda bitkisel bir �ay yaptim bug�n 1 ay kullanicam bir etki ederse burda paylasirim. pek umudum yok ama. birde akciger b�brek ve bagirsak kurdu parazitlerine y�nelicem bakalim. karamsar olma birg�n iyilesicez kardesim. artik yazerken agliyorum ellerim titriyo inanmak istiyorum. sinirlerim bosaldi resmen suan
Başa Dön
hasta31 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hasta31 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Kasim-2017 tarihinde 17:36
5 6 sene �nce en az 5 6 kere mide agrimasindan hastanelik olmusumdur...

Buna baģli olarak agiz kokusu olusmaya baslamis olabilir mi? Kokuyu da yaklasik 5 6 senedir �ekiyorum.. 16 yasindayim.

Bazen hala ara ara nedensiz agriyor zamansiz olarak.

Hocam yorumunuzu beklerim..
Saygilarimla
Ya iyilesemezsem ?
Başa Dön
Reisbey233 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Reisbey233 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Nisan-2018 tarihinde 10:29
Arkadaslar bunun tek bir cozumu var intihar baska kurtulus yok gitmedigim diktor kullanmadigin ilac kalmadi hem kimyasal hem bitkisel gargara desen bitkisel cay desen bal desen pekmez yogurt probiyorik vitamin en etkili antibiyotik yok caresi yok ve ben evlenemiyorum bunun yuzunden lanet olsun allahim canimi alda kurtulayim yoksa ben kendi canimi alacagim
Allahimyardimet
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mayis-2018 tarihinde 08:41
Murat hocam merhaba
Sitede antibiyotik kullanan arkadaslarda ge�ici s�religine agiz kokusu ortadan kalkinca antibiyotigin v�cudun herhangi bir b�lgesinde olan bakteriyi �ld�rebilecegini (tam olarak bu c�mle olmasa da bu minvaldeydi diye hatirladim :)) bu sebeple kokunun tamamen bagirsaktan kaynaklandigini s�yleyemecegimizi belirtmistiniz

Peki bagirsak parazitleri i�in kullandigim ila�larin (kontil andazol gibi ayri zamanlarda kullanilmasi) agiz kokusunu 20 g�nl�k bir s�re i�in ge�irmesi hakkinda ne d�s�n�yorsunuz
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mayis-2018 tarihinde 13:30
Kontil helmitol vesaire parazit ilacidir fakat bunlarin bir kismi imidazol grubu oldugu i�in yanlislikla anaerop bakterileri de �ld�r�r. Etkisi yeterince �zg�n degildir. Sadece parazit �ld�rmekle sinirli degildir. Bu sebeple bir karsilastirma yapmaya yeterli zemin olusturacak ayirim yapilamaz.
-M
Başa Dön
marln Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mayis-2018 tarihinde 18:37
Hocam bende nefes kokusu var gaitada parasit aramasi yaptilar ve protozoon kisti ve helmityum cikti acaba bu sebeb olurmu
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mayis-2018 tarihinde 21:20
İlk gönderen: marln marln yazdı:

Hocam bende nefes kokusu var gaitada parasit aramasi yaptilar ve protozoon kisti ve helmityum cikti acaba bu sebeb olurmu

Bu parazitle agiz kokusuna sebep olsun veya olmasin acele tedavi olmaniz gerekir. Derhal saglik ocagina gidip size verilen ila�lari kullaniniz
Başa Dön
Diloy Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Agustos-2021 tarihinde 18:58
Murat hocam kafayi yemek �zereyim aklimda sadece bu konu var.
K���kl�kten beri var ama hayatimi pek etkilemiyordu idare ediyordum bi sekilde sakizlarla. Son 1 yilda zamanla asiri fazlalasti.
Mesela bende s�yle bir sey var eskiden de b�yleydi konusurken 50-60 cm mesafeden koku gitmese de �ks�r�nce igren� bi koku �arpardi karsimdakine yani benim i�imden geliyor bu koku ama ciger r�ntgenlerim temiz.
1 yildir nereseyse herg�n fazla alkol almaya basladim zamanla yavas yavas tepe noktasina ulasti koku durumu. Temmuz ayinda 3 haftalik grip ve gribin sonunda 2 g�n boyunca kusma ve ishal durumunu yasadim ve bu koku arsa �ikti. Mesela ben eskiden de alkol i�tigimde bi farkli k�t� kokardim. Bu olaydan sonra alkol i�tigimde les kokmaya basladim yani g�n i�indeki kokudan ayri s�yl�yorum. Su 3 haftalik grip ve ishal kusma olayindan sonra idare edemiycegim noktaya geldim. 4 g�nd�r flagyl ve largopen kullaniyorum ama anlamiyorum etki ettigini yani ben kendi kokumu alamiyorum hi�bir zaman. Ama sabahlari yine igren� tatla uyaniyorum �yleyse bu ila� bana etki etmemistir degil mi? Ve g�n i�inde de agzimin koktugu anlardaki tadi hissediyorum. Andorex gargarada bi s�re ferah hissedebiliyorum sadece. Hocam karisik oldu ama kisaca �ks�rd�g�mde yayilan koku ve alkol i�ince asiri artan koku varsa ne d�s�nebiliriz bana bi fikir verebilir misiniz?
(bu arada alkol� biraktim)
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Agustos-2021 tarihinde 17:34
Diloy sin�zit i�in beslenme d�zenini degistirmen gerekiyor koku alamanin nedeni sin�zit koku alma yetisini �ok azaltan bir hastalik bende alamiyordum eskiden azala Azala daha rahat aliyordum eczaneden magnezyum calcine al magnezyum s�t� diye ge�er bunu abartmadan 500 mg �l��s�n� bilmiyorum sen bakarsin sabahlari a� karna i� 2 saat bisey yeme biraz erken kalk b�y�k tuvalet i�in bu g�nde en az 1 2 kere �ikman gerek yoksa olmaz onun disinda 1 hafta ekmek s�t �r�nleri seker et yumurta hayvansal ne varsa kes kuruyemis meyve baklagil sebze yesillik ye yesilini iyice �igne acele etme aksam yatmadan 2 3 saat �nce meyve ye bakalim durumun ne olcak 1 hafta sonra ben sana garanti veriyorum sorunun b�y�k oranda gecicek ilk g�nler �ok koku olur nedeni sin�z�t bogazina Akicak hizla devam et birakma
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Agustos-2021 tarihinde 18:53
İlk gönderen: Murat880 Murat880 yazdı:

Diloy sin�zit i�in beslenme d�zenini degistirmen gerekiyor koku alamanin nedeni sin�zit koku alma yetisini �ok azaltan bir hastalik bende alamiyordum eskiden azala Azala daha rahat aliyordum eczaneden magnezyum calcine al magnezyum s�t� diye ge�er bunu abartmadan 500 mg �l��s�n� bilmiyorum sen bakarsin sabahlari a� karna i� 2 saat bisey yeme biraz erken kalk b�y�k tuvalet i�in bu g�nde en az 1 2 kere �ikman gerek yoksa olmaz onun disinda 1 hafta ekmek s�t �r�nleri seker et yumurta hayvansal ne varsa kes kuruyemis meyve baklagil sebze yesillik ye yesilini iyice �igne acele etme aksam yatmadan 2 3 saat �nce meyve ye bakalim durumun ne olcak 1 hafta sonra ben sana garanti veriyorum sorunun b�y�k oranda gecicek ilk g�nler �ok koku olur nedeni sin�z�t bogazina Akicak hizla devam et birakma

Bende sin�zit yok koku ilk problem olmaya basladiginda yani 5 sene �nce falan sin�zitten kaynakli olabilir diye ameliyat olmustum baktim ge�medi (tabii o zamanlar sosyal hayatimi pek etkilemiyordu sabah les gibi kokardi hemen dis fir�alardim naneli seker vs �yle idare ediyordum) dedim b�yle idare edicem yapicak bir sey yok.

Burnumda deviasyon var ve konka sisligi buna ragmen grip disinda burun tikanikligi yasamam ve �ok iyi koku alarim. Odamdayken salondaki balkonda i�ilen sigaranin tam s�nmedigini bile farkedebiliyorum annemi uyariyorum hep :)

Murat hocanin bi yazisini g�rm�st�m �ok mantikli geldi aslinda agiz kokusu oldugu i�in geniz akintisi var. Benim sorunum kbb degil bagirsak buna eminim artik.
1 yil boyunca �ok alkol aldim buna bagli herg�n ishaldim bagirsak floram allaha emanet yavas yavas bozuldu. Ge�mise d�n�p bakinca naneli seker sakiz ihtiyaciminda yavas yavas daha da arttigini farkediyorum. En son 2 g�nl�k bi ishal durumundan sonra heralde bagirsak floram son nefesini verdi :) koku inanilmaz artti.

Son 2 haftadir doktorlara bi asgari �cret harcamisimdir ama d�s�ne d�s�ne sorunu kendim buldum. Bir anda bu noktaya gelmedim o y�zden bir anda d�zeltemem bagirsak i�in probiyotik kullanmaya basladim herg�n kefir i�iyorum alkol� biraktim daha saglikli beslenmeye �alisiyorum hp bakteri i�in antibiyotik kullaniyorum umarim iyilesebilirim ya da en azindan eski halime d�neyim ona bile raziyim. :(
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Eyl�l-2021 tarihinde 21:02
Alkol alanlar agiz kokusundan iyilesmezler.
Alkol�� terk etseler bile en erken 9-12 ay sonra iyilesme yavas yavas baslar. Belki daha uzun.

Başa Dön
Inception Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Eyl�l-2021 tarihinde 21:14

Alkol�� terk etseler bile en erken 9-12 ay sonra iyilesme yavas yavas baslar. Belki daha uzun.

Hocam bu dediginiz hangi tip koku i�in ge�erlidir tip 1 buna dahilmidir
Neden bu kadar uzun s�r�yor 9-12 ay ne oluyorda iyilesme daha erken baslamiyor.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Eyl�l-2021 tarihinde 00:25
İlk gönderen: Inception Inception yazdı:

1 seneye yakin neredeyse herg�n alkol aldim 5 g�nd�r flagyl kullaniyorum koku sifir bug�n test ettirdim. Ama burnumdan �ok �ok az geliyormus o da �ok az demekki sin�slerde yerlesik o bakteri cumartesi ameliyat oluyorum antibiyotige devam ediyorum umarim iyilesirim. Konu alkolle alakali degil bence alkol kokuyu �ok daha arttiriyor sadece kullandigin s�rece.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Eyl�l-2021 tarihinde 21:06

Alkol Tip 1,4 ten sorumludur. Sindirim kanali mikrobiyotasi, karaciger �evresindeki yag dokusu, bagirsakta hasar g�ren membranlar yaklasik 1 yil i�inde kendisini toplayabilir. Yas ve alkol alim sikligi bu s�reyi uzatabilir.

Iki kisi agiz kokusundan iyilesmeyi hak etmez.
Bunlardan birincisi alkol alan sahistir.

Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Eyl�l-2021 tarihinde 21:20
Ikincisi kimdir
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Eyl�l-2021 tarihinde 22:43
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Alkol Tip 1,4 ten sorumludur. Sindirim kanali mikrobiyotasi, karaciger �evresindeki yag dokusu, bagirsakta hasar g�ren membranlar yaklasik 1 yil i�inde kendisini toplayabilir. Yas ve alkol alim sikligi bu s�reyi uzatabilir.

Iki kisi agiz kokusundan iyilesmeyi hak etmez.
Bunlardan birincisi alkol alan sahistir.

Haketmezden kastiniz nedir hocam?

Bu yaklasiminiz alkol i�in olan "dini" sebeplere dayandirdiginiz bir tepki mi yoksa alkol�n iyilesmeyi m�mk�n kilmadigi bilindigi halde alkol almaya devam ettigi i�in mi?
Bu konuyu biraz a�arsaniz kendimi hakarete ugramis hissetmem zira alkol aldigimi belirten �ye sadece benim.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Eyl�l-2021 tarihinde 20:59
İlk gönderen: Diloy Diloy yazdı:

Haketmezden kastiniz nedir hocam?
Bu yaklasiminiz alkol i�in olan "dini" sebeplere dayandirdiginiz bir tepki mi yoksa alkol�n iyilesmeyi m�mk�n kilmadigi bilindigi halde alkol almaya devam ettigi i�in mi?
Bu konuyu biraz a�arsaniz kendimi hakarete ugramis hissetmem zira alkol aldigimi belirten �ye sadece benim.

Alkol�n iyilesmeyi neden engelledigi yazimin i�erisinde belirttim. Aynen s�yle yazdim:
"Alkol Tip 1,4 ten sorumludur. Sindirim kanali mikrobiyotasi, karaciger �evresindeki yag dokusu, bagirsakta hasar g�ren membranlar ....."

Buradaki sayisiz insan genele veya bana �zelden alkol aldigini beyan etti. Ne sizi alkolizm ile itham ettim, ne de islami unsurlari telkin ettim. Siz bunlari zihninizde "i� sesiniz" olarak olusturmus olabilirsiniz.

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.