Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Lütfen yardim edin

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı suskonusma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Lütfen yardim edin
    Gönderildi: 18-Eylül-2013 tarihinde 20:18
Kendi kokunuzu nasil aliyorsunuz arkadaslar? Ben agiz mukozamda, midemde bir degisiklik hissettigimde emin oluyorum ki agzim kokuyor. Çünkü bunu daha önce çok kez ailemden birine teyid ettirdim, onaylattim. Zaten agiz kokusu problemim oldugunu bana ilk olarak sevgilim söylemisti yillar evvel. (Çok aci bir olay, utanç verici, yazarken bile utaniyorum) o günden sonra bu isin arastirmasina girdim ve ailemle konustugumda "evet masada karsimizda bile oturuyor olsan koku geliyor" dediler. Kendi agzimi koklayarak asla koku alamadim.

Ben farkli olarak; agzim kapali iken dilim ön dislerimin üzerinde, burnumdan nefes verirken genzime ve agiz bosluguma igrenç bir koku yayiliyor, sadece onu alabiliyorum.
Başa Dön
king Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 19-Eylül-2013 tarihinde 00:19
hocam belkide burnundan koku disariya yayiliyorsa koku alma duyun bu kokuya duyarsizlasiyor(alisiyor) olabilir.10-20 saniye kahve kokla ardindan hemen agiz kokusu kontrolü yapmayi dene veya ikinci bir durum koku alma duyunda yaziflik olabilir
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 19-Eylül-2013 tarihinde 08:26
Kardesim imkanin varsa adanaya git. Zaten mersindesin. Murat hocaya muayene ol.
Başa Dön
suskonusma Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı suskonusma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 19-Eylül-2013 tarihinde 20:30
Çok tesekkür ederim yanit için, sanirim benim koku alma duyum zayif. Keske benim gibi burnu koku almayan birini bulsam da onla yasasam kimseyi rahatsiz etmesem :(
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.