Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Önemli Günler

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rifki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Önemli Günler
    Gönderildi: 19-Eylül-2013 tarihinde 14:52
herkese merhaba özel günlerde veya bulusmaniz gereken bir durum , toplanti vs gibi günlerde kokuya kesin çözüm getiren ne tavsiye edersiniz, kisaca günü kurtarmak için ne gibi önlemler alabiliriz.teskkrler
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Eylül-2013 tarihinde 23:17
rifki kardes devisyonla ilgili msjina cvp attim msjlarin doluymus gitmedi. eger devisyonla ilgili bir gelisme olursa aktaririm. ben özel günlerde flagly içiyorum. birde oksijenli suyla dil ve dis temizligi yapiyorum. birde küçük bir sakiz atiyorum agzima farkedilmicek kadar böyle geçistiriyorum. ben çok agzimi açmadan konusmaya çalisirim. nasil tarif etsem bilemiyorum. kiz arkadasimda benim böle konusmama alismismi ne her dedigimi anliyor massalh nazar degmesin:))
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eylül-2013 tarihinde 10:00
Sabah aç karnina bir bardak sicak limonlu su içersen ve gün içinde tatli, çerez, kola, çay, kahve gibi kokuyu artiran seyler yemez içmezsen seni gün boyu kurtarir. Bir de aksam yemekten önce içersen tertemiz olur;)Bunun yaninda dislerini firçaladiktan sonra oksijenli suyla gargara yapabilirsin. Ha ama en kesin çözüm flagy ya da nidazol almak.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.