Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

v�cut kokusu - beden kokusu

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2019 tarihinde 10:58
Size katiliyorum Nisaluce 👍
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Aralik-2019 tarihinde 21:39
Bende de benzer sorun var. Bu koku bildigimiz koltukalti kokusu degil. Benim koltukaltim deodorant sikinca hi� kokmaz, sikmayinca bildigimiz k�t� ter kokusu olusur. Bunu defalarca denedim, koltukalti kokunca ayni koku giyside de oluyor. Deodorant kullandigim zaman o ter kokusu olmuyor ama �evreden yine olumsuz tepkileri aliyorum. �stelik bir ara koltukalti ve ayaklara botoks bile yaptirdim.

Baslikta yukarilarda "misafir" nickli mesajlar da benim, yillardir bu sorunla ugrasiyorum. Ya Siddetli bir nefes kokum var ya me�hul bir beden kokusu. Agiz kokum kesin var Murat hoca'ya gitmistim tip1 teshisi koymustu. Dolgu, �ekim, dis tasi temizligi vs yaptirmami istemisti.(Kendi yapmiyor baska istediginiz dis�ide yaptiriyorsunuz.). Agiz kokusu da devam ediyor.

Mete06'nin anlattiklari biraz �eliskili ama hemen psikolojik n�rolojik demeden dinlemek lazim. ��nk� bu v�cut kokusu uzmanlarin bile kolay kolay ��zemedigi bir konu.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.