![]() |
zirkonyum |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: zirkonyumGönderildi: 12-Aralik-2013 tarihinde 19:22 |
|
Murat Hocam aslinda bu benle ilgili �zel bir soru ama genelde de bilgi verebilir.
Tel tedavisi uzun s�rebilecegi i�in zirkonyum kaplama yaptirmak istiyorum. Bir dis hekimine gittim. 25 disime kaplama yapmayi �nerdi. �st 12 dis zirkonyum, altlar metal destekli olacak 7500 tl. Baska bir hekim de �st �ndeki alti tane disin yeterli olacagini s�yledi. Internette incelerken sunu g�rd�m, fiyatlar �ok oynuyor. Otuz alti disi 12 milyara zirkonyum kaplama yapan bile var. ( Aslinda sizin g�r�s�n�z� almak istiyorum. Fiyattan ziyade bu isi ger�ekten iyi yapan bir hekim arkadasiniz var mi ? �zelden de olsa cevap yollarsaniz sevinirim. ) Genelle ilgili kisim ise; t�m disleri d�zg�n sekilde kaplama yaptirirsak agiz kokusu i�in dis kismini elemis olur muyuz ? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Aralik-2013 tarihinde 05:42 |
|
Kaplamalar agiz kokusu varsa artirir, yoksa megil baslatir.
Zirkonyum'un dokya dost olmadigi anlasildigi i�in bati �lkelerinde terk edilmeye baslandi. Fakat fabrikalarini kapatmak yerine Iran, Arabistan, Pakistan ve T�rkiye'ye satip para kazanmaya devam ediyorlar. Bizim bati hayrani kardeslerimiz buna pazar olusturuyor. Hi� bir kosulda (fevkalade nadir kosullar hari�= zirkonyum yapilmasina gerek olmaz. Lirasini konusmaya gerek bile duymuyorum. -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Aralik-2013 tarihinde 20:23 |
|
Hocam, benim t�m d�s�nd�klerimi alt�st ettiniz. T�m sitelerde " dokuya uyumlu, g�venli, metalden �ok daha iyi " vs yaziyor.
Incelerken, �ogu sitede bir sey dikkatimi �ekmisti. �nce, zirkonyum i�in " estetik, isigi ge�iren, dogal dise en yakin" diye �v�yorlar; sonra empres kaplama i�in " en iyisi, en estetigi bu " diyorlardi. Bir de telefonla Ankara'da bir yere sordum, oradaki doktor tanesi 600 lira dedi. En basta fiyat farklarindan dolayi i�ime s�phe d�st�. Bunun yani sira " Tedavi resimleri koyamiyoruz, yasal degil " diyorlar ama dis teli tedavisinin �ncesi sonrasi her yerde yayimlaniyor. |
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 15-Eyl�l-2014 Konum: Aydin Durum: Çevrimdışı Puan: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 10:34 |
|
alttan 3 dis zirkonyum yaptirdim gayet iyi ama koku bundan kaynaklanmiyor benim mideden sorun var sanirsam.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |