![]() |
Forum yenilenmiştirEski kullanıcıysanız: Yöneticiye (aydinmur@yahoo.com) eposta yazarak kullanıcı adınız için geçici şifre isteyiniz. Foruma geçici şifreniz ile girip kendi şifrenizi belirleyiniz. Veya yeni bir kullanıcı adı ile tekrar üye olunuz. Yeni kullanıcıysanız: herhangi bir şey yapmaya gerek yoktur. Üye olun ve keyfinize bakın. |
agiz kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Aggeliki
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: agiz kokusuGönderildi: 18-Subat-2012 tarihinde 20:35 |
|
Merhaba, benim agiz kokusu problemim var. Yaklasik 1 ay önce dislerimi yaptirdim artik özen gösteriyorum dis ipi de kullaniyorum ama bogazimdan ya da midemden sanki koku geliyor çok üzülüyorum anneme dedim, yeter artik kizim sen abartiyorsun diyor. Offf çok mutsuzum, arkadaslarimla da aram kötü. :(
|
|
![]() |
|
kokuylasavasan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 05-Mart-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Mart-2012 tarihinde 16:54 |
|
selamlar,
bende ayni dertten sikayetçiydim ve kurtuldum. simdi diger arkadaslara yardimci olmaya çalisiyorum. msn : kokuylasavasin@windowslive.com ekleyin görüselim. sevgiler... |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |