Ağız Kokusu Forum Sitesi Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Forum yenilenmiştir

Eski kullanıcıysanız:
Yöneticiye (aydinmur@yahoo.com) eposta yazarak kullanıcı adınız için geçici şifre isteyiniz. Foruma geçici şifreniz ile girip kendi şifrenizi belirleyiniz. Veya yeni bir kullanıcı adı ile tekrar üye olunuz.

Yeni kullanıcıysanız: herhangi bir şey yapmaya gerek yoktur. Üye olun ve keyfinize bakın.

Kullanici adi degisikligi yapilmistir

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Kullanici adi degisikligi yapilmistir
    Gönderildi: 09-Temmuz-2014 tarihinde 07:21
Özlem kullanici adi, kader olarak degistirilmistir.

Daha önce
Adanali -> Serdar
Telfast -> Josephine

olarak degistirilmisti.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 06-Mayis-2015 tarihinde 15:54
hocam bnm kullanici adimi degisirseniz sevinrim hem adim yaziyor hem memleketim...ifsa olmayim diye istediginiz bi nick alabilirsiniz yeterki bu gitsin
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 07-Mayis-2015 tarihinde 08:52
1- Sizin kullanici adiniz sizin bilmediginiz bir kelime seklinde degistirilirse siz kendi hesabiniza nasil gireceksiniz?

2- Buna benzer bir konu forumda degil bireysel yazismalar ile iletilse daha isabetli olur.
-M
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 16-Mayis-2015 tarihinde 14:51
Su mesaj onayi kalksa ve forum tipide degisse daha iyi olur.Vbulletine geçis olsa daha aktif olur bence yada baska forum türüne daha çok kullanici gelir bulamayan çok var forumu.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 16-Mayis-2015 tarihinde 19:31
Ahmetmehmet hakli. Özellikle bu mesaj onayi forumu asiri yavaslatiyor insanlarda sevk birakmiyor. Zamaninda edepsiz içerikli linkler paylasildigini biliyorum ama bu sekilde de olmuyor. Murat Hocam bu konuda yardimci olur musunuz?
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 16-Mayis-2015 tarihinde 21:17
Uygunsuz mesajlar geliyor ve siliyorum. Böyle yapmaya devam etmek daha iyi olur. O

nay gecikmesine engel olmak için feysbuk grubu teklif edilmisti. Halitorium ismi ile kurmustum ama pek ragbet görmedi sanirim?
-M
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 16-Mayis-2015 tarihinde 22:47
evet hocam görmedi maalesef...
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 16-Mayis-2015 tarihinde 23:07
Evet forumu asiri yavaslatiyor ve cok sikici. Uygunsuz mesajlar icin farkli yontemler olabilir. Ornegin moderator koyabilirsiniz siteye. Flood engeli olabilir vs..
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 16-Mayis-2015 tarihinde 23:29
hocam simdi soyle bisey var ;

eger onayi kaldirirsaniz daha iyi olur forum daha cabuk ilerler akici olur simdi 2-3 gun bekliyoruz resmen... zaten onay verirkende kontrol ediyorsunuz uygunsuz msjlari o zmanda sileblirsiniz

yada modrator yapabilirsiniz siteyee admini sizsiniz moderatorda baskasi olur uygunsuz msjlari sileblir

bu arada hala israrciyim kullanici adimin degismesini istiyorum nedeni ifsa olmamak icin
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 17-Mayis-2015 tarihinde 08:45
Hocam buna süper bi çözüm var ben donanimhaberde profilim var orda isterseniz konu açiyim isterseniz beni arkadas olarak ekleyin topluca özel konusma yapalim isteyen eklesin beni veya pm atsin
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 17-Mayis-2015 tarihinde 20:44
Onay sikici ama gerekli. Aksi halde yanlis bilgiler ortaligi istila eder, dalga geçen yazilar yazilir. Açikçasi o kadar çaresiz bikmis durumdayiz ki her yazilani hemen yapacak durumdayiz. Biri zararli, ölümcül bir sey bile önerse arastirmadan yapabiliriz. O yüzden onay süreci önemli ve gerekli. Birkaç admin olsa iyi olur ama saglik konusunda uzman kisileri nerden bulacagiz?

Gurkan, profil ayarlar kismindan gerçek adini silebilirsin. Merak etme siteye üye olmayanlar profili göremez zaten. Ya da ben öyle biliyorun.
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Eylül-2016 tarihinde 13:49
Ulan_1 isimli kullanici ismini degistirip Venüs olarak üyeligine devam etmektedir.
-M
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 15-Kasim-2016 tarihinde 15:26
hocam tüm yorumlari okudum bi öneri süren arkadas olmus moderatörlük hakkinda , bence sitenin ve bu isin sahibi olarak tek yetkili kisi sizsiniz moderatörlük yalnizca sizde kalmali siz zaten çok iyi yönetiyorsunuz baska kisilerin insiyatifine kalmasin attigimiz yorumlar , sizin yapmaniz en dogrusu ve uygun olanidir bence tesekkürler
Başa Dön
Dunyadanbiri Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dunyadanbiri Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Ekim-2023 tarihinde 13:13
Murat hocam dil ve dis temizligi videolarinizi izledim çok faydali, peki dis ipini nasil kullanacagiz onu tam anlayamadim yardimci olabilir misiniz
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 06-Ekim-2023 tarihinde 21:29
Dis ipisnin agiz kokusu tedavisinde hükmü zayiftir. Keman yayi hareketi yapmadan kullanmaniz gerekir. Agiz kokusuna faydali olabilir.
Başa Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dunyadanbiri Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 09-Ekim-2023 tarihinde 15:44
O hareketi yapmadan nasil kullniyim ipi dis arama geçirip sonra direkt çikararak mi hocam
Başa Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dunyadanbiri Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 09-Ekim-2023 tarihinde 15:45
@aydinmur
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 09-Ekim-2023 tarihinde 20:00
Dis ipine çok takilmayin. Agiz kokusu tedavisinde dis ipi kullanmak zannetiginiz kadar baskin rolü olan bir sey degildir. Burda biraz açiklama bulacaksiniz:

https://www.drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html

Düzenleyen: aydinmur - 19-Ekim-2023 tarihinde 19:00
Başa Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dunyadanbiri Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 10-Ekim-2023 tarihinde 08:58
Hocam bir disim asiri ayrik arasina birsey giriyo cikmiyo o sebeple sormustum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.