![]() |
Forum yenilenmiştirEski kullanıcıysanız: Yöneticiye (aydinmur@yahoo.com) eposta yazarak kullanıcı adınız için geçici şifre isteyiniz. Foruma geçici şifreniz ile girip kendi şifrenizi belirleyiniz. Veya yeni bir kullanıcı adı ile tekrar üye olunuz. Yeni kullanıcıysanız: herhangi bir şey yapmaya gerek yoktur. Üye olun ve keyfinize bakın. |
Yardim lütfen |
Yanıtla
|
| Yazar | |
hüzünbazadam
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Yardim lütfenGönderildi: 20-Mart-2015 tarihinde 01:07 |
|
Bu agiz kokusunu 15 yasindan beri çekiyorum 20 yasima geldim ne yapsam ne etsem cozum bulamadim ailemle iletisimim bile yok oldu. 16 yasindayken bir kiz sevdim o da beni sevmisti sonra ben bu illetten kurtulamayacigimi anladiktan sonra kiza bisi demeden konusmayi kestim. Ne olur yardim edin nasil gececek bu illet inancimi kaybettim intihari bile düsünür oldum böyle bir illet yok ya!
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mart-2015 tarihinde 11:18 |
Saçma saçma konusma ne inançindan kaybedeceksinki forunma 1 günü ver oku benim %1000 olan kokum evelALLAH % 10 lara geriledi biraz sabir |
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Durum: Çevrimdışı Puan: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mart-2015 tarihinde 17:25 |
|
Aktif rahatsizliklarin varmi sinuzit,reflu,bademcik iltihabi vs varsa yaz yardimci olalim kardesm ayni haldeyiz.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |