Ağız Kokusu Forum Sitesi Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Forum yenilenmiştir

Eski kullanıcıysanız:
Yöneticiye (aydinmur@yahoo.com) eposta yazarak kullanıcı adınız için geçici şifre isteyiniz. Foruma geçici şifreniz ile girip kendi şifrenizi belirleyiniz. Veya yeni bir kullanıcı adı ile tekrar üye olunuz.

Yeni kullanıcıysanız: herhangi bir şey yapmaya gerek yoktur. Üye olun ve keyfinize bakın.

Kötü Koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jedix235 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Kötü Koku
    Gönderildi: 24-Kasim-2014 tarihinde 07:34
Selamin Aleyküm Arkadaslar

3 Senedir geçmeyen su nalet agiz kokusu halan geçmedi
Sindirim sisteminden dolayi olabilir arastirmalarima göre bagirsagimda kurt var ve bu bagirsak kurdu agiz kokusunada yol açiyormus

Doktora gittim
2 sene önce Gargara verdi bunu 3 aygargara yapicaksin 3 sonra geçicek dedi ben 1 ay kullandim yakinlarima sordum dedim agiz kokum önceki gibi kokuyormu diye onlarda önceki kadar agir degil dediler 2 sene öncede bagirsaklarimda kurt yoktu

bademcigimi aldirsam sorun çözülürmü
Gargara ilaçlardan kullansam çözülürmü

ARKADASLARLA YÜZ YÜZE KONUSAMIYORUM KAFAMI ÖNE EGIYORUM BENIM IÇIN CIDDI BIR KONU LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Eger yanlis bisey yazdiysam çok ÖZÜR DILERIM

Simdiden Cevaplariniz için tesekkürler
[object HTMLImageElement]
Agiz Kokusu
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 24-Kasim-2014 tarihinde 18:09
sanki baskalari için ciddi konu degil.

Bademcigine bak beyazliklar varmi

dislerine dis etine bak iltihap çürük varmi görsellerden arat anlacaksin

kbb ye git sinüzit kulak iltihabi varmi diye kontrol etsinler

mide sorunun varsa endoskopi ol bagirsak kurtuda çikaacktir böylece

bagirsak kurtu iç çamasirinda beyaz tozlar ve diskida beyaz canli canli seyler varsa vardir.
Başa Dön
jedix235 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jedix235 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 25-Kasim-2014 tarihinde 09:08
Farkindayim kimsenin umrunda degil

Bademcigi aldirsam herhangi bir yan etkisi olurmu

Dislerimde iltihap cürük yok

Kulak iltihabi olabilir hemen doktora gidip baktiricam

Bagirsak kurdu gerçekten agiz kokusu yapiyormu ben arastirdim ama yanlis olabilir

Çok Çok Çok TESEKKÜRLER YARIN DEDIKLERINIZI YAPICAM BAKTIRICAM INSALLAH BILDIGIMIZ BIR SORUN ÇIKARDA AGIZ KOKUSU ÖNLENIR.
Agiz Kokusu
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 26-Kasim-2014 tarihinde 20:21
yan etkisi olur kanama vs bos yere ameliyat olunmaz yani kokunun kaynagi orada olmasi lazim
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 23:53
bademcik taslarin devamli bir sekilde olusuyorsa ve rahatsizlik hissediyorsan ben aldirmani tavsiye ederim.
bir de bagirsak kurtlarinin koku üzerinde fazla bir ilgisinin oldugunu düsünmuyorum. kisisel düsüncemdir herhangi bir kanitim yok.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
Başa Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jedix235 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 10:12
Tesekkürlerrr
Agiz Kokusu
Başa Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jedix235 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 10:14
Bir sayfada okudum bagirsak kurdu agiz kokusunada yol açiyormus diye bilmiyorum
Bademcik gerçekten rahatsiz ediyor evet
Agiz Kokusu
Başa Dön
Ömer Turkmen Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ömer Turkmen Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 29-Mart-2024 tarihinde 20:53
Merhaba 8 yildir agiz kokusu çeken birisiyim yillar boyunca bu sorun ile cebellesiyorum karanfil cignedim geçmedi dislerimi ve dilimi düzenli fircaladim geçmedi ne yaparsam geçmedi simdi gastrolojiye ve bir özel dis Hastanesi'ne gitmeyi düsünüyorum bakalim neler olucak ilerleyen günlerde yazmaya devam edicem
Başa Dön
Gececekinsl2 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 30-Mart-2024 tarihinde 04:37
Slm ömer slm arkadaslar kan tahlili sonuclariniza bakip bana kisa bir bilgi verebilirmisiniz ..

Sorum Lymphozyten bu sizde kac bakarmisiniz bende yüksek cikiyor 4 Tane kan tahlilimdede yüksek cikti ..

Bir bakip bana dönebilirmisin tskl
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.