Ağız Kokusu Forum Sitesi Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Forum yenilenmiştir

Eski kullanıcıysanız:
Yöneticiye (aydinmur@yahoo.com) eposta yazarak kullanıcı adınız için geçici şifre isteyiniz. Foruma geçici şifreniz ile girip kendi şifrenizi belirleyiniz. Veya yeni bir kullanıcı adı ile tekrar üye olunuz.

Yeni kullanıcıysanız: herhangi bir şey yapmaya gerek yoktur. Üye olun ve keyfinize bakın.

Yardim lütfen

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hüzünbazadam Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Yardim lütfen
    Gönderildi: 20-Mart-2015 tarihinde 01:07
Bu agiz kokusunu 15 yasindan beri çekiyorum 20 yasima geldim ne yapsam ne etsem cozum bulamadim ailemle iletisimim bile yok oldu. 16 yasindayken bir kiz sevdim o da beni sevmisti sonra ben bu illetten kurtulamayacigimi anladiktan sonra kiza bisi demeden konusmayi kestim. Ne olur yardim edin nasil gececek bu illet inancimi kaybettim intihari bile düsünür oldum böyle bir illet yok ya!
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 21-Mart-2015 tarihinde 11:18
İlk gönderen: hüzünbazadam hüzünbazadam yazdı:

Bu agiz kokusunu 15 yasindan beri çekiyorum 20 yasima geldim ne yapsam ne etsem cozum bulamadim ailemle iletisimim bile yok oldu. 16 yasindayken bir kiz sevdim o da beni sevmisti sonra ben bu illetten kurtulamayacigimi anladiktan sonra kiza bisi demeden konusmayi kestim. Ne olur yardim edin nasil gececek bu illet inancimi kaybettim intihari bile düsünür oldum böyle bir illet yok ya!

Saçma saçma konusma ne inançindan kaybedeceksinki forunma 1 günü ver oku benim %1000 olan kokum evelALLAH % 10 lara geriledi biraz sabir
Başa Dön
erkannn1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 21-Mart-2015 tarihinde 17:25
Aktif rahatsizliklarin varmi sinuzit,reflu,bademcik iltihabi vs varsa yaz yardimci olalim kardesm ayni haldeyiz.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.