![]() |
Forum yenilenmiştirEski kullanıcıysanız: Yöneticiye (aydinmur@yahoo.com) eposta yazarak kullanıcı adınız için geçici şifre isteyiniz. Foruma geçici şifreniz ile girip kendi şifrenizi belirleyiniz. Veya yeni bir kullanıcı adı ile tekrar üye olunuz. Yeni kullanıcıysanız: herhangi bir şey yapmaya gerek yoktur. Üye olun ve keyfinize bakın. |
Pandemide dis doktoruna giden var mi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Cchfz
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Pandemide dis doktoruna giden var miGönderildi: 06-Nisan-2021 tarihinde 12:57 |
|
Merhaba, dislerimde 5 aydir sikintilar var. Dolgusu deforme olan var, kenari kirilan var... Ciddi koku yapiyorlar ve saglikli sagliksiz azi dislerimde sanki içten gelen bir beyazimsi sari renk degisimi olusmaya basladi. Bir süredir idare ettim doktora gitmeden pandemi nedeniyle. Ancak bu sorunlu disler saglikli diger dislerimi de olumsuzca etkilemeye basladi. Doktorada gitmeye korkuyorum anksiyetem var, bu dönemde dis doktoruna giden ve sikinti yasamayan var mi? Öneri ile rahatlamaya ihtiyacim var bu yüzden buraya yaziyorum.
|
|
![]() |
|
sincaramistico
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2021 Konum: Yozgat Durum: Çevrimdışı Puan: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Nisan-2021 tarihinde 17:46 |
|
Ben gittim, dis taslarini temizlettim, her hangi bir sikinti olmadi.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |