|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
RoyalAlbert
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Ocak-2013 Saat 07:16 |
Selam Arkadaşlar..
Uzun zamandır arastırıyorum İbrahim Gökçek diye bi Herbalist var bunun üretmiş oldugu tonikler şuruplar vs vs varda var yani.Adamın videolarını felanda seyrettım baya baya iddialı konuşuyor.Söylemine göre ağız kokusunun tek nedeni bagırsaklarda ki flora bozulmasından ortaya çıkan kötü mantarlar acaba diyorum bu ilaçlardan yani tonik felan kullanan varmı ben bi telefon açtım 6 ürün için 270 lira fiyat istediler.Emin olamadığım için birde sizlere danışmak istedim lutfen kullananlar yada yakın cevresınden bılgı sahıbı olanlar cevap verırlerse sevinirim.Hastanelere geregınden fazla para harcadık harcıyoruz birde bu şekılde deneyelım diyorum. |
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
Sakın bu adama paranı kaptırma.Adamın iksirle toniğinin iyileştirmediği hastalık yok nerdeyse.Olabilir mi böyle birşey ? Takmış bağırsak mantarına.Ağız kokusunun bin tane nedeni varken kokuların hepsini bağırsak mantarına bağlamış.Uzak duralım
|
|
![]() |
|
albay-1
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Agustos-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
aynen o herif tam şarlatan iksir miş tonikmiş hiç bir işe yaramaz benim bir arkadaşım kullanmıştı bir hastalğından dolayı 2 ay falan ekşi su bide çocuğu zayıflattı hiçde birşey olmadı hiçbişey geçmedi
|
|
![]() |
|
hazenn
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
kesinlikle almayın ve denemeyin. bizzat kullanmış biri olrak asla tavsiye etmiyorum böyle insanlar para için insanların umutlarıyla oynayan şarlatanlar. kesinlikle işe yaramıyor...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |