Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Burada Hastalığımızı Ve Belirtilerimizi Yazalım Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ormes
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 93
Alıntı ormes Cevaplabullet Konu: Burada Hastalığımızı Ve Belirtilerimizi Yazalım
    Gönderim Zamanı: 01-Subat-2013 Saat 12:44
Merhablar arkadaşlarım abilerim ablalarım. Ben burda hastalığımızı ve belirtilerimizi anlatmamızı istedim bunu istememin sebebide mesela benim kokumun sebebinin ağız mı midemi yoksa burunmu vs nerden geldiğini bilmemem düşündüm de hani ağızdan kaynaklı kokusu olanlar ağız tadı nasıl akıntı rahatsızlık duyduğu şeyler hangi yiyeceklerde daha belirli oluyor bunları açıklamamız ve burdan birbirimize tahmin konusunda yardımlaşmamız. Murat Hocam tiplerini yazmış sağolasın fakat benim demek istediğim yaşanılanlar real hayatta nasıl olduğu derdimi anlatabilmiştirim sanırım ?
Örnek olarak ben başlamak isterdim fakat sorunumun nereden kaynaklandığını tahmin edemiyorum bu başlık sayesinde tahmin etmem kolaylaşır diye düşünüyorum
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Subat-2013 Saat 01:09
merhaba ormes. sıkıntilarimizin asil kaynagi, kokunun nereden geldini bulamamamiz. Mideden geldigini bilsek ona gore hareket eder, uygun bi tedavi yolu bulmaya calisiriz. Buradaki uyelerin cogu kokunun kaynagini dahi bulamadilar. Koku tiplerini bulsak bile nasil bi tedavi uygulayacagimiza forum uyeleri mi kara verecek. Insan sagligini ilgilendiren bir durum.
Sonucta herkes senin gibi nerden geldigi belirsiz bi koku ile ugrasiyor.
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 93
Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Subat-2013 Saat 07:17
doğru haklısınız fakat sadece bilenler yazsa en azından 2-3 kişi olabilir onlara göre bizede yardımcı olabilirler mesela arkadaşlarımızdan biri bademcik aldırdı ve geçti yada orta kulak iltihabından bir arkadaşımız vardı onunda sorunu geçti oda yazsa oda yazsa 2 kişi etmiş olur
IP
nurka
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Alıntı nurka Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Subat-2013 Saat 13:08
S.a beyler benim gitmediğim doktor sadece gastroloji kaldı cuma günü gidicem inşallah sorunum içerdendir de tedavi olur yenerim şu laneti...benim et,süt peynir yiyince ve acı yiyince koku tavan yapıyor ama bunları yemem lazım protein hepsi kesiceğimi zannetmiyorum.Gastrolojide değilse ne yapıcam bilmiyorum hayattan bıktım bu genç yaşımda :S
IP
aigina
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı aigina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Subat-2013 Saat 08:42
merhaba benim de yaklaşık 7 yıldır ağız kokusu problemim var bademciklerim de cepler varmış ancak anlattıkları gibi üzerinde beyaz lekeler göremiorum ancak tedavi olmak istiyorum hepiniz biliosunuz çok zor bir durum utanıorum n son çare bademciklerimi aldırmaya karar verdm işe yarar mı bilmiorum
IP
nurka
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Alıntı nurka Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Subat-2013 Saat 12:46
ormes kardeşim özel mesajına cevap veremiyorum msj yollama limiti doldu falan diyor yollanmıyor k.bakma
IP
furkan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 6
Alıntı furkan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Subat-2013 Saat 07:23
Merhaba. Aynen katılıyorum sana bende yıllardır uğraşıyorum bu sorunla kilometrelerce uzak diyarlara bile gittim çözüm bulurum diye ne araştırmalar yaptım ama bu site gerçekten aydınlatıcı bu konuda üye olmaktan memnunum belki aydınlatıcı olurum diye bende başımdan geçeni özetleyim bendeki asıl belirgin rahatsızlık ağzımın içinde acı bir tat olması bazen kendime bile kokuyordu insanın psikolojisini öyle bozuyorki bu durum bi insan su içerken yemek yerken hatta uyurken ağzında tatlandırıcı sakız olurmu bende oldu işte uzun süre hemde sonra tavsiye ile hacettepe hastanesinde periodontoloji bölmünde bi doktora gittim geçmedi gastroenteroloji bölümüne gittim helikobakter pylori dediler 15 gün antibiyotik kullandım sonra endoskopi yaptılar miden temiz dediler şimdi geçip geçmediğini bilmiyorum psikolojim hala bozuk gidipte birinin burnunamı hohlayım bilmiyorum ama burada yaşananları okuyunca kbb uzmanına mutlaka görünücem bu arada şimdi şu blek yalama olayını yaptım öyle kötü bi koku almadım allahım nolur geçmiş olsun
IP
bebekgibikız
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Alıntı bebekgibikız Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Subat-2013 Saat 14:10
öncelıkle herkese merhaba dıslerınızden koku gelmıyorsa.en buyuk kaynak MİDE dır. cunku helıcobakterıplorı dedığımız mıkropdan kokuyor...antıbıyotıkk verıldığnde ıse sahsen bana verıldı.gecmedı. ama en buyuk olay mıdeden baslıyor.bıde refludur. bu gec yasımızda curuduk ya:D
IP
wolfscream
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 23
Alıntı wolfscream Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2019 Saat 16:00
Oncelikle herkese iyi günler diliyorum. Sadece kendim için degil herkes için bir çözüm yolu olmasa bile en azindan hayatta iletisim kurmak amaciyla hayata bir kere gelmis biz birbirimizle tanissak? Ayni sehirde olan arkadaslarimiz (özellikle karsi cinsler) bu sorunu el ele verip beraber çözmeye çalissa ve hayat bu bilinmez, hayat boyu beraber çözmeye de çalisabilirler. Ben Izmir’de yasiyorum. Ve 23 yasinda bir beyim.Lütfen konuya nerede yasiyorsaniz orayi yazin ve iletisime geçin. Hep böyle gidecek degil. belki halitosis magduru 2 insan birbirinin hayatini degistirebilir..
IP
Sifa ariyorum
Üye
Üye

Gönderilenler: 45
Alıntı Sifa ariyorum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2021 Saat 20:29
Merhaba arkadaslar nasilsiniz... Bu durum sosyal çevre ve aile iliskilerini de etkiliyor malum
Bu durumla nasil basa çikiyorsunuz neler yapiyorsunuz hayattan kopuk my yoksa içinde mi yasiyorsunuz ☺️
IP
Sifa ariyorum
Üye
Üye

Gönderilenler: 45
Alıntı Sifa ariyorum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2021 Saat 08:39
Mesajim neden bu basliga tasinmis çok ilginç..
Neyse cevap veren de yok zaten. Herkese sifalar diliyorum..
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu