|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16-Mart-2013 Saat 10:50 |
hocam salivo test (tukruk testi) diye bir test duydum! bu konu hakkinda bilginiz varmi aceba ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Terim eksik olduğu için ne amaçla söylendiği pek net değil. Salyaya bir sürü test yapılabilir.
|
|
![]() |
|
şifa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de yapay tükürük preparatları yada tabletleri varmış. Ağız kuruluğu olanlarda tükürük salgısını artırmak için kullanılıyormuş. Bende de ciddi bir ağız kuruluğu var. Ürünler ne kadar sağlıklıdır Yada kullanımında farklı bir etki görür müyüm bilemiyorum. Kullansam bile geçici sürelidir değil mi. Ağız kuruluğunun neden olduğu hastalığı bulup tedavi edilmedikçe geçmez.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Ağız kuruluğu vakalarında gerçekten kuruluk var ise, ve ısrar ediyorsa ise burada ismini vermekte mahzur gördüğüm bir göz damlasını kullandırıyorum.
Bunun dışında basit ve zayıf ağız kuruluğunda Biotene diş macunu, gargarası yeterli oluyor. |
|
![]() |
|
şifa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Hocam. En kısa zamanda bu ürünü tedarik edip, geçip geçmediğini paylaşırım.
|
|
![]() |
|
şifa
![]() ![]() ![]() |
bioten diş macunu (eczaneleri bir yana bırakıyorum), internette bile yok. Stoklarda kalmamış malesef. Ben de bioten jel siparişi verdim. İnşaAllah işe yarar.
|
|
![]() |
|
şifa
![]() ![]() ![]() |
Bioten jel kullandım ama uzun vade de farkedilebilir bir etki göremedim. Acaba diş macunu daha mı etkilidir. Ya da ben jeli düzgün kullanamadım. Gerçi daha bir kere sürdüm, biraz daha deneyeyim. Hocam bende ki kuruluk ne kadar ciddi bilemiyorum ama benim dudaklarım dahi çatlar. Sürekli dudak koruyucu kullanıyorum. Günde kaç kere. Kullanmadığım zaman hemen kuruyor, çatlıyor. Ama şöyle bir şey yok tabi. Ağzım uzun süre kapalı kaldığında açmada zorluk yada bir yapışkanlık yok. Sadece çok sık susama, kuruluk hissi, ve dudaklarda çatlaklık, kuruma var.
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
micro bakteriyel geniz akinti testi terim sanirim bilmiyorum resim gondermeye calistim umarim olmustur sormak istedigim geniz akintisindaki anormallik asikar test sonucunda yogun olu doku var yaziyo ne mikrop nede mantar yok ama zaten bu akinti kokuyo labaratuara gondermeden once baktim bir sey bulamadilar ne yapmam gerek bilmiyorum yillardir ugrasiyorum yapmadigim etmedigim girmedigim doktor kalmadi galiba dunyada tekim en azindan doktorlarin dunyasinda benden baska yok
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |