Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Şunu farkettim Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
MMMM
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 20
Alıntı MMMM Cevaplabullet Konu: Şunu farkettim
    Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2013 Saat 03:06
Geniz akıntım var. Koku yapmayan yemek, veya kuruyemiş yediğimde koku 0'a iniyor neredeyse. Yani neredeyse diyorum çünki ben tam alamıyor olabilirim ama iki elimle ağzımı kapatıp hohladığımda sadece yedigim yiyecek kokuyor.

Bugunde şunu farkettim. Burnumun içi nasıl kokuyorsa, dilimin arkası da öyle kokuyor. Sanki dışkı kokusu gibi.

Çinkolu ağız gargaralarıyla da uğraşmak istemiyorum. Ben sorunu kökten çözmek istiyorum. Yok mudur bunun bir çözümü?
IP
coqnfechn
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 55
Alıntı coqnfechn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2013 Saat 06:08
Çözümünü bilsek burada olmayız.
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2013 Saat 00:02
Hepimiz sorunu kökten çözmek istiyoruz. İşte tam da bu yüzden buradayız. Arkadaşlarımızın deneyimlerinden birşeyler çıkarmaya çalışıyoruz. Şunu hiç unutmamak gerekir ki : Biz hastalığımızı kendimiz tedavi edeceğiz. Bu forumla birlikte elbette. Çünkü burada her gün yeni birşey öğreniyoruz ve mutlaka bizlere katkısı oluyor. Velhasıl herkesin sorunun kaynağı aynı olmadığı için kimse size şunu yaparsanız sorununuz kökten halledilir diyemez. Sabırla, çabayla araştırmaya ve tedaviye devam:)
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu