|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ormes
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2013 Saat 18:08 |
Merhabalar gittigim 6.doktorda burnuma iyice baktiktan sonra burnunda egrilik var ameliyat olman gerekiyor, tomografi çektir tekrar bana gel dedi tomografi raporunu pazartesi alacagim insallah kesin birsey çikar
Sorularim 1.) Burun ameliyati olan kokusu geçen ve bir kaç ay sonra tekrar baslayan bir kaç kisi görmüstüm sanirim forumda acaba benim durumumda ayni onlar gibimi olur ? onlarinki neden bir kaç ay sonra geri geldi ? 2.) Benim burnumda koku yok dilimde yogun pas, burun tikanikligi var ayrica ciddi hasta oldugumda burnum tikali oldugunda koku gidiyor pas gidiyor agiz tadim tam düzeliyor fakat geçtikten sonra tekrar aynisi bu bir beilrti olabilirmi ? 3.) Ameliyat olmami önerirmisiniz ? Simdiden tesekkür ederim |
|
![]() |
|
ormes
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
![]() ![]() ![]() |
Birde suan 17 yasindayim ameliyat yapilabilirmi ?
|
|
![]() |
|
nurka
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
kardesim burun kemik egriligi ameliyati bende oldum fakat durum bende daha vahim oldu burnumdan kikirdak kemiklerini aldilar ve burnuma daha çok toz kaçmaya basladi tikaniklik daha çok artti.bu arada agiz kokusuda geçmedi tam gaz devam...
|
|
![]() |
|
ormes
![]() ![]() ![]() |
hadi ya abi bendede ayni sey olurmu acaba ? zaten burnum çok tikaniyor buda faranjite sebep oluyor doktora tikaniklik için gittim öyle burnunda egrilik var dedi denemekte sakinca varmidir ?
|
|
![]() |
|
hazenn
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
deviasyon ameliyatini bende oldum. nefes problemi çektigimden degil sadece bu koku illetinden kurtulmak için fakat hiç azalma bile olmadi... suanda tekrardan az nefes aliyorum zaten doktorum tekrar ayni sorunun olusabilecegini söylemisti. ayrica burnunda deviasyon olan arkadasim vardi ve agiz kokusu problemi yoktu. bu kokunun burun kaynakli oldugunu düsünmüyorum tabi kisiye göre degisebilir doktorunuzun yönlendirmesine göre karar verin. herkeze acil sifalar diliyorum ...
|
|
![]() |
|
RoyalAlbert
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
Bende ameliyat oldum.Sonuçlar; 1.Koku hiç geçmedi 2.Gün geçtikçe sesim daha da bozulmaya basladi 3.Deviasyon düzeltilmesine ragmen tam gaz tikaniklik devam 4.Hasta oldugum zaman koku geçiyor demissiniz.Acaba bu hastalik nezle grip vs gibi bisey mi çünkü o zaman zaten tad alma koku alma bozukluklari oldugu için kokunun kesilmis oldugunu düsünebilirsin 5.Geniz akintin varsa bir süre kesilir yine geri gelir çünkü yüzde 90'inda bu sekilde nüksediyor.Yani kardes Allah yardimcin olsun demekten baska çare yok herkes ayni dertten muzdarip..
|
|
![]() |
|
ormes
![]() ![]() ![]() |
sanmiyorum burnumu temizledigimde ve kokuyu almaya çalistigimda koku yok ve agiz tadim yerindeydi. Bu geniz akintisi olanlarda dil kökünde pas oluyor degilmi ? birde karbonhidratli besin yeyince koku artiyor falan ? yanilmiyorsam
|
|
![]() |
|
ormes
![]() ![]() ![]() |
Bugun tomografi sonuclarimi aldim. Nazal septum minimal saga deviyedir. Her iki orta konkada konkabulloza izlenmektedir. Nazofariknste yumusak doku izlenmektedir. Adenoid vejetasyon kalin harflerle yaziliyor.
Bu ne anlama geliyor ? Sorun buyukmu ? Kokuyla alakasi olabilirmi Ameliyat olmalimiyim basta murat hocam ve herkesin yardimlarini bekliyorum tesekkur ederim |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Burnunuzun içinden disariya gaz geliyor mu veya ne gazi geliyor bilmiyorum, bt yi görmedim, büllöz konka hangi seviyede genislemis gormedim, fakat teorik olarak eger burnunuzdan disari kokulu gaz geliyorsa büllöz konkalari koku sebeplerinden bir tanesi olarak degerlendiriyorum
|
|
![]() |
|
ormes
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ormes
![]() ![]() ![]() |
Hocam biraz ayrintili bilgi verirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Yolaldiginiz rapor da okunmuyor, okunsaydi da ben radyoloji raporlarini hiç degerlendirmiyorum. Dogrudan görüntüyü inceleyip, ordan karar veriyorum.
-M |
|
![]() |
|
ormes
![]() ![]() ![]() |
hocam nazofarenkste yumusak doku nedir ? ameliyatlami alinir,kolay birseymidir ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Siz o raporu dikkate almayin. Radyolog veya yardimcisi yorgunmus. Dikkatli yazilmamis. Yutagin burun boslugu hizasinda (arkada yukarida) olan bölgesine nazofarinks (geniz) adi verilir. Geniz zaten yumusak dokudur. Cümle eksik (kaleme alinmis).
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |