|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mavibeta
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Nisan-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2013 Saat 02:51 |
28 yaşında biriyim. yaklaşık 20 senedir aynı ağız kokusu problemini yaşıyorum. bir çok kez diş doktoru,çevremdeki hemen hemen her kbb uzmanına göründüm. mide kontrolü de yaptırdım. hatta geçtiğimiz sene burnumdan bir deviasyon ameliyatı da oldum fakat kullandığım antibiyotikler hariç (max 1 hafta geçiriyor) hiç bir şekilde ağız kokumda bir azalma olmuyor. psikolojik olmasıda mümkün değil çünkü çevreme de sordum.dişlerimi fırçaladıktan bile sonra max.3-4 dakika içinde tekrar geri geliyor. Kendi imkanlarımla önlem almaya çalışıyorum fakat hiç bir işe yaramıyor.ben burnumdan genzime doğru bir balgam hissediyorum fakat gittiğim kbbciler bunu görmediklerini söylüyorlar.ne yapacağımı şaşırdım. hepsi okyanus suyu ve burun spreyi verip 15 gün sonra gel diyorlar.ama iyileşen ve geçen bir şey yok. gerçekten bana yardımcı olabilecek bu durumu sonuna kadar da kontrol edecek bir doktora ihtiyacım var. bir sorunum var ve kesinlikle şu ana kadar min gittiğim 20 doktor da çözemedi.
|
|
![]() |
|
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
seninle ayni durumdayiz gerçi burdaki herkeste senle ayni sikintilar var bulamadik ama hala
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |