|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
compor
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2013 Saat 12:08 |
Septum deviasyonu için septoplasti ameliyati olmam gerekiyor, ayni zamanda konka büllozanin da halledilmesi gerekiyor.
Bu ameliyati Ankara'da düzgün bir sekilde yapan cerrah önerebilecek var mi? |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Doktor açisindan çok zor ameliyatlar degil. Ameliyat olmaya karar verdiysen, devlette bile olsan olur. Oradaki doktorlar "biçak parasi(!)" isteyebilir. "Madem para verecem özelden olayim" dersen, bir kaç doktor gez, pazarlik yap.
|
|
![]() |
|
rifki
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
tevfik sözen diye okumustum istersen bir arat yorumlar çok rahatlatici ama gidip birebir görüsmekte fayda var elbet.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |