|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2013 Saat 11:49 |
Arkadaslar 17 yasindayim ve malesef agzim kokuyor.Ne durumda oldugumu eminim çok iyi bilirsiniz.Simdi aklima gelebilecek her seyi yaptim size siralayacagim eksik olanlari ve önemli olanlari lütfen yazarak beni bilgilendirin.
1-Sinüzit filmi çektirdim // Tertemiz çikti sorun sinüzit degil. 2-Disçiye gittim // Tek bir çürük bile yokmus çok iyi bakiyormusum demek ki diste de sorun degil. 3-Bademcikleri aldirdim // geçmedi... 4-Sürü ile KBB doktoruna gittim KBB ile ilgili tek bir sorun bile yokmus//Faranjit vs 5-Dahiliyeye gittim // Masallah ondada sorun çikmadi. 6-USG'ye girdim Pankreas,böbrek,karaciger vs bir sey çikmadi. 7-Mideden endoskopi yaptiramadim çünkü yasim 17 bakmiyorlar ama mideden bir rahatsizligim yok agza su gelmesi,gögüsde ve yanma vs. Bugünde tekrar dahiliyeye ve gögüs cerrahine gidecegim akcigerlerime baksin diye.Yapabilecegim baska bir seyler varsa önemli olupta söylerseniz çok memnun olurum.INS hepimiz bu dertten kurtuluruz... |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
endoskopi yaptirmadigin sürece midende bi rahatsizlik olup olmadigini anlayamassin(mideyle ilgili hiçbir sikayetin olmasa bile) benim de öle midemle ilgili çok bi sikayetim yoktu ama endoskopi sonucu reflü+kronik gastrit çikmisti heee verdikleri ilaçlar fayda etti mi açikçasi ben bi faydasini görmedim yine de bu konuda seni bilgilendirmek istedim bi de dis taslarini temizletebilirsin gerçi gerekli olsa doktor sölerdi ama gerekmese bile bi olasiligi daha elemis olursun
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Birsey sormak istiyorum?? Bademciklerini neye binaen aldirdin?? Yani muhtemelen bademciklerinde yogun magmalar vardi( bademcik tasi) bunlarinda kokuya neden olabilecegi sebebiyle aldirdin öyle mi?? Eger böyleyse kisa sürelide olsa yeniden magmalar olusana kadar kokunun geçmesi gerekmez mi?? Aldirdigin ilk günlerde dahi mi kokuda bir degisiklik olmadi?? Ayrica doktorun seni nasil yönlendirdi bu konuda?? O mu tavsiye etti yoksa sen mi istedin?? Çok soru sordum kusura bakma ama bende düsünüyorumda hep aklimin bir yerinde en kötü ihtimalim olarak var, bu yüzden sormak istedim.
Ve ayrica afaf in dedigi gibi midendeki problemleri endoskopi olmadan anlayamazsin. Benim de hiç sorunum yoktu midem de yanma, aci su vs.. Ama kronik gastrit ve reflü baslangici çikti. Kaldi ki bunlar da koku sebebidir. |
|
![]() |
|
ornitop
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Subat-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
reflu gastrt teshisi herkese konuluyor. bende yaptirdim endoskopi. yok efendm reflu Varms. e bnm bi sikayetm yok midemden . ilaclarda bir ise yaramiyor aylardir kullanmama ragmen. her insana reflu gastrit teshisi konuluyor hemen hemen. agiz kokusunun sebebi cogunlukla agiz iciyse doktorlar bir seyleri atliyor bence. bana faranjit teshisi kondu sacma sapan spreyler verdi doktorlar kullaninca daha igrenc bir koku olusuyor. bir yudum kahve bile icsem agiz kokum artiyor. cerez yedikten sonra dilimdeki tabaka evlere senlik oluyor. 4aydir pharmol zn kullaniyorum dil kokundeki tabaka hemen geri geliyor. tahmin tip 2 olma ihtimalim yuksek ama bu faranjit illetine kimse bise yapamiyor. yaz spreyi yolla . harika doktorlarimiz var. mumkunse beni turk hekimlerine emanet etmeyin arkadas !!
|
|
![]() |
|
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
sifa , kardesim artik o kadar sikildim ki agiz kokumdan dolayi internette arastirmalara baktim , her gün agzimin içine dilime felan bakardim.Bir gün bademciklerdeki magmalar koku sebebi yapar kismina dikkat ettim , her gün bakiyordum her tarafina elimden geldigince bademciklerimin ama bir sey yoktu.Her gün okulda iyice sikintim oluyordu agiz kokusundan iyice stresten dolayi heralde orda magma çikti.Ama benim agiz kokum 1 dönemlik degil sürekli vardi.Bence stresten magmalar olusmustu artik ve artik ailemi ikna edip doktora götürdüm.Doktora magmalar var dedim bademciklerimi al dedim.Çünkü bazi arkadaslarim vardi bademciklerini küçükken aldirmislardi.Onlarin agzi kokmuyordu dedim benimkide bademciktendir diye düsümdüm.Doktorda kaçirir mi bu firsati para kazanmak için aldi.Siz siz olun bademciklerinizi asla aldirmayin.Çünkü bademciklerinizdeki magmalar dönem dönem olur en fazla ayda 1-2 kere ve geçiçidir.Sadece bembeyaz olursa bademcikleriniz yutkunma zorlugu çok çekerseniz aldirin.Asla aldirmayin yoksa kardesim
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
gecen hafta scaner yaptilar tekrardan bu sefer sol maximillerde sinuzit var buna bagli geniz akintisi diyo yillardir soluyorum derdimi basiyoalr ilaci antibiyotigi saliyolar !!! bunun turklukle ne alakasi var mubarek fransada en az yirmi degisik spesyaliste gittim ta american hopitaller dahil bir tek saç telimi analiz etmediler ! adamlar bizi kontrol ederken yuzeysel agir nedenler ariyolar kist gibi krater tumor gibi mas olusumlar ariyolar mukosayi modern tip aletleri 100 de yuz kapsamli tarayamio kucucuk bir mukos iltahaplanmasi kocaman sorun yapior cunki mukos protein ve bakteriler bu mukozu parcalayip ucucu gaz yapiolar ! daha oncede yazdim yillardir ugrastiysan eger sorun dis eti curuk dis yada bademsik tasi falan degilse !! ki bu semptomlar uzmanca kolaylikla onaylanir ve tedaviye cevap verir deger ka da ise sujen en iyisi rinoskopi ve buna bagli scane teknigi arti akciger fibroskopisi en etkin neden arama teknigidir. rahatsiz etmeye bilir ama enfecte olmus bir sinuzit olma ihtimali cok buyuk bir yuzdedir. ulser veya gastro problemlerinde koku gecicidir faranjit ise geniz akintisinin rahatsiz edici boyutlarda tubedijestif yollarinda seyri esnasinda iritasyona sebebiyet vermesinden olur .ve antibiotik tedavisine cevap verme olasigi cok yuksektir. zamaninda ilgilenmediginiz apse ve dis sorunlariniz zamanla bronslariniza veya maximilerlerinize virajoeu mikrop entegre etmis olabilir !! kucucuk bir polip yeterli oksijenin sirkulasyonunu engelleye bilir ve aurobacterler cogalabilir geniz ve sinusler yeterince oksijen alamaya bilir alerjit nedenlerde olabilir rhinite olabilirsiniz bu yuzden ilk rdvu bir stamotolog yani disçi daha sonra kulakburun bogazci olmalidir unutmamaliki halitosis probleminin azimsanmayacak buyuklukte bir boyutu agiz kavitesi ve sinus kaynaklidir. b yuzden disci once panoramik dis scaniyla baslayin sonra bir sinus scani ve rinoskopi ardindan yemek borusu ve akciger bronsikalfibroskopisi çok onemli !!!! doktor ne yapsin aksama kadar kaç kisiyle ugrasiyor Allaha emenetiz dert varsa dermanda var fransiz bir atasozu derki sadece olume care yoktur ! imkansiz diye birsey gramerimizde yoktur !! hayirli ramazanlar
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Evian seni anlamayi çok istiyorum:)biliyorum ki yazdiklarinda çok yararli bilgiler var Ama olmuyor:)Daha türkçe ifadeler kullanabilirsen daha faydali olacagin kanisindayim;)
|
|
![]() |
|
01adanali
![]() ![]() ![]() |
Aynen Evian kardesim mesela yemek borusu ve akciger fibroskopisi demissin benim yasim 17 devlet hastanesinde yaparlar mi bana hani 18 yas üstü gibi bir sikinti olur mu bir de yaptirmak için hangi bölüme gidecegim
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
gardas kisaca !1) dis rontgeni ilk olarak dis etlerinde cep varmi veya benzeri 2)burun alin bosluklari kontrolu ve geniz kontrolu kamerali yada bilgisayar destekli konka tahlili 3)bademcik kontrolu ve akciger iltihabi testi,yemek borusu kontrolu 4)mide kapakcigi ve mide mikrobu testleri oz ve net bunlar en pratik eger butun bunlardan positif bir kaniya varamaz isek bir iki yapilacak sey daha var onu simdi yazmiyorum cunki hah bende o var olur yanlis yoneliriz
|
|
![]() |
|
evian
![]() ![]() ![]() |
kontrolun yasla alakali sikinti olacagini sanmam.fakat ! herhangi bir operasyon uygulamak gerekir ise ozaman uzman doktor seni daha iyi aydinlatir.akcigere turkiyede hangi bolum bakiyor bilmiyorum ama aile doktoruna danisirsan o seni gerekli bolumlere saglikli bir sekilde yonlendirir.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Karsinizdaki insani gereksiz panikten korumanizi taktir ettim. Forum içinde pek konusmadigimin sebebi budur. Agizdan çikan söze backspace tusu olmuyor maalesef. -M Düzenleyen aydinmur - 26-Temmuz-2013 Saat 16:40 |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
evian, ilk maddeye dis tasi temizligini de eklersek, bence sebep büyük ihtimalle ortaya çikar. Agiz kokusu için doktorlar akciger kontrolü yaptirirlar mi emin degilim.
Bir iki hafta önce gazetede bir haber çikti. Adam üç yildir çok kötü agiz kokusu , öksürük sikintisi , nefes darligi çekiyormus. "Kokudan insan içine çikamiyor, akrabalara gidemiyordum" diyor. Bir sürü doktora gitmis, sonuç alamamis. En sonunda bir doktor, yemek borusuna yapismis kirk elli santim uzunlugunda bir poset bulmus. Yani o kocaman poseti görmeyen doktorlar , bizim sorunumuzu nasil çözecek? ABD'de "Nadir Hastaliklar Komitesi" gibi bir kurulus var, doktorlarin bilgi sahibi olmadigi veya çözümü zor olan hastaliklar hakkinda bilgilendirme - arastirma yapiyor. Agiz kokusu için de böyle bir dernek lazim. Ama hangimiz böyle bir dernekle adimizin anilmasini isteriz? Bir tür fasit daire yani... |
|
![]() |
|
01adanali
![]() ![]() ![]() |
evian kardesim öncelikle bana yardimci olmaya çalistigin için tesekkürler kardesim 1.dis röntgeni çektir demissin ama ben 2 yildir ortodontik tedavi gördüm hani ameliyat felan da olmustum gömülü dislerim vardi onlari almalari lazimdi tel takmak için.Yani röntgen felan cektirmistim dislerimin ve bir tane bile çürügum yok her zaman dislerimi firçalarim dis ipi vs.
2.si kardes burun bosluklari kontrolü konka tahlili demisssin , ben konka tahlili yaptirmadim ama tomografi çektirdim sinüzitim yokmus bu yeterli midir acaba 2.önerin için 3.bademcik kontrolü demissin ben bademciklerimi aldirdim yani kontrol ettirmenin ne geregi olabilir kardesim Ayrica ben gögüs cerrahine gittim ama ordaki fis veren bayanlar neyimin oldugunu sordu ben utandigim için agiz kokusu var demedim agri var diye yalan söyledim , doktorun yanina girdigimdede hem agiz kokumun problemimin oldugunu söyledim fis veren bayanda içerdeydi ayni zamanda agri var demek zorunda kaldim.Akciger filmi çektirdim akciger röntgeni.Doktorun yanina tekrar girdigimde bana agiz kokusuyla ilgili en ufak bir sey söylemedi sadece agri ile ilgili ilaçlar yazdi.Acaba o akciger filminde bir sorun yok mudur önemli agiz kokusu yapacak bir sey iltihap vs.Hiç bahsetmedi çünkü. 4.sü ben KBB ye gittigimde bademciklerimi alan doktor bademcikleride aldiktan sonra sürekli reflün var diye gönderiyordu.Reflü ilaçlari veriyordu.Ben o ilaçlari kullanmiyordum ama yaklasik 15 gündür aprazol adinda bir mide ilacini iciyorum agiz kokumda azalma yok.Devlet hastanesinde de 18 yasindan kücük oldugum için endoskopi yaptiramiyorum.Özelde yaptirmak lazim fakat ben bu agiz kokumu ailemle bir kere paylastim moralleri çok bozuldugu için konu üzerinde çok durmak istemiyorum. Payasimlarinizi dört gözle bekliyorum herkese tesekkür ederim |
|
![]() |
|
evian
![]() ![]() ![]() |
01adanali ! oncelikle dislerdeki çuruk,dis eti apseleri ve dis taslari uzman hekim tarafindan çogunlukla tespit edilir.panoramik rontgende dis diplerinde yani gorunmeyen,kisimlarda çuruk veya apse torbaciklari aranir. 2°)tomografide sinuzitin olmamasi guzel bir haber ! lakin ince fibroskopik camera yardimi ile burun deliklerinden girip konka yapisi,polip olusumlari,ve geniz akintisi seviyesi olçumu çok saglikli olarak yapilir.yasinlada sikintili bir islem degil !3°) bademciklerin yokmus iyi guzel o fasli kapatirsin sen !4)kbb neye dayanarak reflun yani asit yukselmesi oldugunu beyanat etti bilemiorum !! ustelik bu gastriksel olusum kesinlikle kbb nin uzamanlik alani degildir !gastroontolojinin bolumudur yani mide ince ve kalin bagirsak (sindirimsistemi)ulserik bir sorun varsa yine kamerali tarama sistemi ile gerekli brans teshisi koyar ! en onemlisi bakin !!!!!!!''' doktorunuza gittiginizde neden taniyorsunuz??????? bundan oncekilerde sizler gibi utanip sikildigi ve dertlerini dile getirmedigi için tip bolumleri bu konunun yeterince uzerine dusmuyor olamazlarmi ?? sunnet olurken havletini gosteriyorsun basur oluyosn afedersin poponu gosteriyorsun utanmiyorsunda modern çagda seni konusmaktan eglenmekten insan içine çikmaktan hatta cemaat ile namaz kilmak icin camii ye gitmekten ali koyan bu hastaliktan neden utaniyorsun ? akciger rontgenine gelince eger iltihaplanma falan varsa gorunurdu demekki sorun yok byk bir ihtimalle !AYRIYETEN sunu soylemek istiyorum arkadaslar rontgen veya scan veya irm sistemleri kati kutle yani elle tututur seyler ararlar yuzde yuz kesin sonuc diyemeyiz ufak iritasyonlari yani zedelenmeleri gormek için doktora solemelisiniz derdinizi agzim kokuyor deme ya ! halitosis problemim var de biletci hanimada afedersiniz ama biraz ozel bir konu oldugu için sadece doktorumla konusmayi tercih ederim efendim deyi ver !!
|
|
![]() |
|
01adanali
![]() ![]() ![]() |
Yemin ediyorum cildiracagim biz nasil kurtulacagiz bu agiz kokusundan anlamiyorum ! kbb gidiyorum bir seyin yok diyorlar , diste sorun yok , dahiliye tahlillerinde kanda idrarda diskida vs sorun yok , usg ile iç organlarda sikinti yok , akciger filminde sikinti yok ,bademciklerim zaten yok , sinüzit desen o da yok Allah'a çok sükür ama benim bu sorunum nasil çözülecek bu koku beni her seyi yapmaktan ali koyuyor , sosyal çevrem çok genis çok aktif bir insanim,yani benle muhabbet etmek isteyen onlarca insanlar var ki onlarla bu agiz kokum yüzünden konusmayi birakin yanlarindan kaçiyorum ne yapacagim ne olacak çok üzgünümm
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Evian'in da dedigi gibi ufak iritasyonlari doktorlar görmüyor görmek istemiyor. Sizi yataga düsürmeyecek, ameliyat gerektirmeyecek birsey ise agiz kokusu sorunum beni öldürüyor desen de seni kaale almiyorlar. Benim geniz akintisi iritasyonundan bogazim sisiyor tek tarafli olarak onu bile hissediyorum ayni tarafta kulak kasintisi oluyor devamli, ama bunlar bizim doktorlar için devede pire. bana hala bogazinda kirmizilik var reflü olabilirsin diyip mide doktoruna postaliyor, mide doktoru bisey yok diyor.
Kisir döngünün içinde boguldum. Artik doktora filan gitmiyorum. Yalniz devlet hastanesi filan degil gittiklerim. En ünlü özel hastaneler, doktorlar bunlar. Adanali sende agir bir mantar hastaligi filan olabilir sanki, ibrahim gökçekin ürünleri gerçekten temizliyor vücudu haberin olsun. yalniz ürünler sarmisakli esansli:D tatilde bi dene derim. Evian in ilaçlari konusunda acil bilgi bekliyorum okuyorsa lütfen yazsin. |
|
![]() |
|
evian
![]() ![]() ![]() |
kulak burun ve bogaz hep birbirine bagli dostlar ! inflamastiton a bagli iritation varsa bogazda kasinti devamli yutkunma hissi gicik hissi kulak kasintisi ve geniz akintisi ki zaten hissettigin en rahatsiz edici sey budur ! bakiniz doktorlar ne derse desin ben hastaligimi kendim buldum . doktor iplemiyodu bile her seans 50 £ ila 100£ yazip yazip gonderiyordu yutaktakive ya burundaki kucucuk bir sorun buna sebeb oluyo malesef beni hayret ettiren en modern doktorlara gittim paristeki !auxerredeki beauvais deki !bir gun kucuk bir kasaba doktoruna gittim adamda hiç modern donanim yok eski usul tuhaf aletleri var :) adam bakti agzima burnuma dil kokune konkalara falan yeminle su su su varmi diye ir siraladi dedim bendegil bu hasta dedim doktor bey aynen ekleyecegim hiç bir sey yok adam dedi su ilaclari kullan iki ay uc ay geri gel hemen geçmez kendimizi kandirmayalim dedi gittim bayagi ise yaramis ilaçlar ama asil golu atamadik dedi bakti tekrardan kulaga buruna bogaza aldi eline bir mektup yazdi dedi bu mektupla sens ta guney pariste bir rhinoplastique doktoru var ona git dedi ! baktim mektuba ama yazilari okunmuyo bu doktorlarin :) ayin 28 inde stamotologue la rdv um var on rdv bakalim yazarim ben size
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Evian ayrintili bilgiler için çok tesekkürler:))
Aksan Türkçeye bile geçmis:)) Bilgilendirmek için söylüyorum, benim egrilik yapan kikirdak doku alindi, traslama yapmis doktor dedigine gore... konkalar rf ile küçültüldü. Sorunum inanilmaz azaldi. Ancak alerjik bir nedenden (iltihabik olmayan sekilde) geniz akintisi koyulasiyor ve bogazimda sürekli birikme ve temizleme hissi doguruyor. Sigara içenler gibi sürekli bogazimi temizleme sesi çikariyorum. ve koku yapiyor. Olay bundan ibaret. |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Yeni doktorlardansa yasi ilerlemis doktorlari tercih ediyorum sizde öyle yapin.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Effect, ben öyle agir bir hastalik oldugunu sanmiyorum. Ya benim fark edemedigm kadar asiri siddetli agiz kokusu veya sindirim sorunlariyla alakali bir vücut kokusu. Genetik olmasi imkansiza yakin, çünkü tepkiler askerlikten sonra basladi ( agiz kokum her zaman vardi. )
Ibrahim gökçek in sitesinden biriyle konustum. Verecegi bitkisel ilaçlari 6 ay kullanmam gerek . 1 - 1.5 milyar tutuyor. Bu hastalik için o kadar para harcadim ki artik bir yere para vermeye de korkuyorum. Simdilik agiz kokusu üzerinden gideyim, o geçerse baska seylere yönelirim. |
|
![]() |
|
fibnz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
merhabalar 20 yasindayim. agiz kokusu problemim icin bircok kez kbbye gittim. dis veya disetlerimde herhangi bir problem yok.
ilk gittigim doktora derdimi anlattim. Seffaf bir geniz akintim var. Özellikle dis fircaladiktan sonra rahatsiz edici bir sekilde hissediyorum ve fircaladiktan sonra o akintiyi olabildigince tükürüyorum bana bademcik tasi vs. olmadigini, hafif bir sinüzit lldugunu (kendisi film filan çekmedi) söyledi biseye alerjik misin diye sordu, hayir dedim ve antibiyotik yazdi. Yazdigi antibiyotigi bulamayinca hastaneye geri gittim birkac gün sonra. Odada baska bir doktor vardi. Ona da durumu anlattim. Kendisi bana alerjik akintilarda akintiyi azaltmaya yarayan rupatek diye bir ilaçtan verdi. onu kullandigimda akintinin azaldigini hissettim. Koku da azalmisti sanki. doktor bana çekmecedeki örnek ilaçtan verdiginden ayni hastaneye 3. Kez gittim. Baska bir doktora. Ona da durumu anlattim. Film çekti ve sinüzitimin olmadigini ve koku icin herhangi bi sebep göremedigini söyledi. Yine rupatekle esdeger bir ilaç yazip yolladi. su siralar koku artmaya basladi. ilaci halen kullaniyorum ama arada içmeyi unuttugum oluyor. Ayrica bu ilaci sonsuza kadar kullanacak halim yok ve bi türlü sorunumun çözülememesi beni çok yoruyor. 7-8 sene önce reflü tanisi kondu. Sizce koku mideyle alakali olabilir mi? Yemek yedikten sonra da artmaya basladi çünkü. Mideyle alakaliysa çözümler neler ? Tesekkürler |
|
![]() |
|
m-emin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Temmuz-2017 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam. Bir sürü doktor ve testten sonra bisey bulunamamasi üzerine sürece bastan baslamaya karar verdim.(çevremdekiler agiz kokumun oldugunu söylüyorlar) ilk olarak dahiliyeye gittim. Dis hekimleri dis ve dis etleri konusunda bi sorun görmediler. Dahiliyede akcigerden röntgen cekmemi istediler. Sonra doktor sonucuma bakarken akcigerde sorun yok ama bagirsakta inanilmaz bi gaz yogunlugu var dedi. 3 sebebi olabilir dedi: dis eti sorunlari, reflü ve faranjit. Bagirsaktaki gazin nefes kokusuna sebep olmasi mümkün müdür? Ve bunun farkina bu zamana kadar neden varmadilar
|
|
![]() |
|
bas belasi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Haziran-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
dostum formu biraz kurcalarsan bagirsaktaki gazlarin sadece nefes borusundan degil, bazen de kana karisip oradan akcigere geçip sonra nefesimzile atildigini görürsün. bu da agir bir koku yapiyor.
|
|
![]() |
|
Salim
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2018 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Artik pes ediyorum. Yorumlara bakiyorum bende herseyi yaptim geçmedi buradaki arakadaslarda yapmislar . Antibiyotik geçici birtedavi oluyor. 10 senedir mücadele ediyorum basaramadim . InsaAllah siz bi çaresini bulursunuz.
|
|
![]() |
|
marln
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam Dün gastrolojiye gittim.hocaya bu sefer acikca soylefim nefes kokumun oldugunu .ondan sonra beni kan tahliline ve buyuk abteste gonderdi.buyuk abdestimi mikrobiyolojiye verdim.bugun sonuclarimi gosterdim dr.herseyin normal oldugunu yanlizca demir eksikligi oldunu soyledi.demir icin vitamin kabizlik ve gaz icinde ilac verdi.1 ay sonra iylesmezsem çölyak testi yaptiracak.hocam demir eksikligi nefes kokusu yaparmi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |