Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bunlari biliyor muydunuz?
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bunlari biliyor muydunuz?
Mesaj icon Konu: Yeni gargara Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Konu: Yeni gargara
    Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2013 Saat 22:14
http://www.helbailac.com/index.php/latest-news/110-oderol-yeni-%C3%BCr%C3%BCn%C3%BCm%C3%BCz.html

Yeni bir çinkolu gargara çikmis piyasaya. Yapisini inceledim. Tip1 agiz kokusuna PharmolZn kadar Etkilidir.

Bu ilaç sadace 1 hafta kullanilir. Bu sürenin sonunda ilaç kullanimi durdurulmalidir.

Fakat PharmolZn ise ihtiyaç hissettikçe kullanilabilir.
-M
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2013 Saat 23:24
Orjinalini yazan: aydinmur

Bu ilaç sadace 1 hafta kullanilir. Bu sürenin sonunda ilaç kullanimi durdurulmalidir.
-M

hocam bu gargaranin içinde ''klorheksidin glukonat'' oldugu için sadece 1 hafta kullanilacagini yazdiniz degil mi peki sürekli kullanimda bu madde agiza nasil bi zarar veriyo?
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2013 Saat 01:56
hocam tip bire sole bole care var biz bu geniz akintisini neydecez
IP
ornitop
Üye
Üye

Gönderilenler: 80
Alıntı ornitop Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2013 Saat 03:40
Faranjit kokusunu önleyecek bir gargara yok mu?
IP
xauke7
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2013 Saat 08:27
hocam 1 haftalik olmasinin özetçe bi sebebi varmi içindeki maddelerden felan birimi ?
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2013 Saat 09:47
Hocam bu kisilere sizin burun spreyi olayini söylediniz mi? Belki üretimini kabul edip piyasaya sürerler.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2013 Saat 09:51
Evet içinde klorheksidin bulunan bütün gargaralar 1 haftadan uzun kullanilmaz. Aksi durumda dili ve disleri kahverengine boyar. Ayrica floraya zarar verip agizda mantar sayisini artirir.

Bu sebeple PharmolZn formülü içine klor heksidin koymadim. Böylece her isteyen istedigi süre kullanabilsin diye.

Geniz akintisi ve tip 2 için ilaç sordunuz. Bu benim bransim degil. Buna ragmen etkili oldugunu gördügüm formülasyonlar gelistirdim fakat bizim ülkemizde piyasaya ilaç çikarmak yasal olarak biraz zordur. Tesebbüs edeni perisan ve pisman ederler. Simdilik kullanilabilecek bir alternatif ürün yok maalesef
-M
IP
ornitop
Üye
Üye

Gönderilenler: 80
Alıntı ornitop Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2013 Saat 03:40
hocam cikaracaginiz ilacin birilerine rant saglamasi lazm.. yuksek mevkilerde ALÇAK adamlariniz olacak.. vs. vs.
IP
xauke7
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2013 Saat 06:39
Orjinalini yazan: aydinmur

Evet içinde klorheksidin bulunan bütün gargaralar 1 haftadan uzun kullanilmaz. Aksi durumda dili ve disleri kahverengine boyar. Ayrica floraya zarar verip agizda mantar sayisini artirir.

Bu sebeple PharmolZn formülü içine klor heksidin koymadim. Böylece her isteyen istedigi süre kullanabilsin diye.

Geniz akintisi ve tip 2 için ilaç sordunuz. Bu benim bransim degil. Buna ragmen etkili oldugunu gördügüm formülasyonlar gelistirdim fakat bizim ülkemizde piyasaya ilaç çikarmak yasal olarak biraz zordur. Tesebbüs edeni perisan ve pisman ederler. Simdilik kullanilabilecek bir alternatif ürün yok maalesef
-M

hocam sizin gargarayi nerden temin edebilirim ?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2013 Saat 07:18
Orjinalini yazan: xauke7

hocam sizin gargarayi nerden temin edebilirim ?

Temas ve temin etme bilgisi sayfanin en altindadir.
http://www.cozumilac.com/pharmolzn/

Tip 1 agiz kokusu içindir. Sadece formülünü hazirlayip verdim. Bu ürün ile Ticari olarak hiç bir baglantim yoktur, zaten olsaydi bu siteye sokmazdim.
-M
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2013 Saat 07:55
Orjinalini yazan: ornitop

hocam cikaracaginiz ilacin birilerine rant saglamasi lazm.. yuksek mevkilerde ALÇAK adamlariniz olacak.. vs. vs.

Evet.
Bir ilaç firmasi müdürü ile yaptigimiz bir görüsme sirasinda, agiz kokusu için burun damlasi formülüm bulundugunu , bu buurn damlasini üretip üretemeyecegini sordum.

Türksye'den ruhsat almam, çünkü 2020 den önce piyasaya çikmaz , eger su kadar para ayirabilseydim 3 ay sonra piyasaya çikarabilirdim dedi.

Merak edip sordum. Nedir bu sihirli yöntem? dedim. Nasil ruhsat alacaksiniz ? dedim.

Bir Avrupa ülkesinde (sanirim Çekoslavakya olabilir) benim burun damlasini piyasaya çikarip kendi ilacimizi Türkiye'ye ithal ediyoruz. O durumda derhal ve hiç pürüz çikarmadan ruhsat aliyorum dedi.

Ithal ilacin içinde sigir idrari bile olsa sorgusuz sualsiz ruhsat aliyormus. yeterki Türk mali olmasin. Bu durum yürürlükteki kanunlarimizin asagilik duygusu ile hazirlanmis oldugunu telkin ediyor. Umarim bir gün degisir.

eger yurt disinda kullanilmakta olan bir ilacin aynisini bile üretiyor olsaniz, Türk oldugunuz için ürettiginiz ilaç incelemeye aliniyor, yillar sonra ve milyarlarca lira karsiliginda ruhsat alabiliyorsunuz (görünür ve görünmez rüsvetler hariç)

Ilaç firmasi sahibinin anlattiklarini aktardim. Vebali onundur. Bu bilgiyi ~10 yil önce xxxx ilaç firmasinin Trakya bölge müdüründen de aynen dinlemistim. Muhtemelen dogru bilgi olabilir. Iki firma müdürü de ayni yalani söylüyor olamaz.

-------------
yyyyyy (isim vereyeyim) ilaç firmasinin genel müdürüne geçtigimiz sene veya bu senenin basinda telefon açtim. Agiz kokusu için burun damlasi gelistirdim. Para istemiyorum, kendiniz üretin kendiniz satin, 1 kurus istemem, bu kosullarda üretir misiniz ? dedim.

Amannnnn aman aman hocam üste para vereyim formül sizde kalsin, istemem. Benim yeteri kadar ruhsatim var yeni bir problem istemem dedi. Neden böyle söylediniz? diye sordum. Uzun bir dert yakinmanin özetini kisaca vereyim:

Türkseniz, bir seyi üretiyor ve tüketmiyorsaniz bu ülkede basiniz belada demektir. Eger ithal ediyor, ülkemin kaynaklarini bu vatanin disina pompaliyorsaniz hemen ruhsat aliyorsunuz.

Firma müdürünün anlattiklarinin özeti budur.

PharmolZn Türkiye'deki ILK yerli agiz kokusu gargarasidir. Ondan önce bu formülü ücretsiz vermeyi teklif ettigim sahislar veya firmalar gargara ithal etmeyi tercih ettiler fakat Çözüm ilaç elini tasin altina soktu ve Pharmol'u üretti.Bu sebeple Çözüm ilaca minnet borçluyum. Ithal agiz kokusu gargaralarini degil PharmolZn'yi destekleyiniz.

Aslinda Çözüm ilacin sahibi Ilhami bey aramizda belki ruhsat alma konusunda bize bir kaç sey söyleyecektir.
-M

IP
ilhamikotan
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 29
Alıntı ilhamikotan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2013 Saat 11:15

Merhaba Degerli Hocam ve Forum dostlari
maalesef yine kabuk tutmus yarayi kanattiniz
söylenenler dogrudur

evet üstelik eczacilar da türk üretici firmasini tutmuiyor maalesef
gerçekten güzel ülkemizde üreticiyi engellemek için tüm yollar deneniyor buna bazi eczacilarimizda dahil
geçenlerde basimdan geçen bir olayi anlatayim.
ismini vermek istemedigim ünlü bir eczane AVM içerisinde
doktor hastasina PHARMOL-ZN almasini önermis hastada eczaneye gitmis ve eczane kalfasi beni aradi ürünü nasil temin edebiliriz dedi bende zaten hastalarimiza ulassin diye konsinye veriyoruz ücret almiyoruz sattiktan sonra ödeyebilirsiniz isterseniz 3 yil sonra ödeyin sorun degil dedim kalfa tamam abi getir dedi. Anlastik sabah 9:00 da eleman göndermedim kendim gittim neyse saat 10:00 da açildi eczane eczaci hanimda orda eczaci beni hiç dikkate almayinca ben durumun farkina vardim uyandim
Kalfa, eczacisina ürünü gösterince eczaci buda neymis dedi ne üdügü belli olmayan türk mali ilaci bosver alma istemem dedi kalfa ama efendim hasta bekliyor deyince eczaci gerek yok hastaya bulamadik yok öyle bir ürün dersin dedi.
ben Pharmolzn gargaralari toplayip çiktim. bu ülkede bu ülkeyi sevmeyen insanlar oldugu müddetçe bizim iki yakamiz bir araya gelmez
tabiki bir avuç ülkesinin seven türk mali ürünlerine destek veren eczacilarimizda var onlara sonsuz tesekkürler.
Degerli dostlar varin bu ülkedeki üreticinin durumunu siz düsünün.paraniz olsada üretim yapma ithal et slogani devam ediyor.
herkese sevgi ve saygilar
SAGLIK VE BASARI DOLU BIR YASAM TEMENNISI ILE

ÇÖZÜM ILAÇ

Ilhami Kotan
530 5103342
IP
ilhamikotan
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 29
Alıntı ilhamikotan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2013 Saat 11:16

KISA BIR NOT DAHA
NEDENSE YILLARDIR BU ÜLKE ÇOK BÜYÜYOR BÜYÜYORDA!
ÜRETICILER NEDEN KÜÇÜLÜYOR?
VEYA YABANCI ORTAK ALIP BÜYÜYOR?
YERLI SERMAYE NEDEN ERIYIP YOK OLUYOR?
BIR TÜRLÜ ANLAYAMIYORUM
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2013 Saat 17:25
Hocam, o zaman siz de gargara formülünüzü yurt disindan bir ilaç firmasina verin. Hastalar açisindan hangi firma oldugu hiç önemli degil. Yeter ki dertlerine derman olsun.
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2013 Saat 00:30
valla yurtdisinda varsa bu tur bir ilaç super olur ben alir size yollarim
IP
john vayne
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı john vayne Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2013 Saat 22:33
yeni gargara ve sakizlarin ismini gönderirseniz çok sevinirim arkadaslar ve murat [email protected]
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2013 Saat 07:24
Yeni gargara = Oderol.

Digerleri malum eski ürünler=
http://www.agizkokusu.net/cinkolu-macun.html

Düzenleyen aydinmur - 27-Temmuz-2013 Saat 07:32
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2013 Saat 18:07
hocam turkiyede olmuyorsa sizin bu girisiminiz sizde kibris ile yada azerbagcan ile gorusun ! ne bileyim universitede simdi ben sizin o geniz akintisina yonelik spreyinizi buldum desem beni geniz akintisinin einstain i ilan ederler biim ulkede universiteler ne ise yariyor ???
IP
01adanali
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 54
Alıntı 01adanali Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2013 Saat 11:25
biz bu gargarayi nasil temin edecegiz ?
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu