|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ormes
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Mart-2013 Saat 11:32 |
merhabalar uzun süredir araştırırken tedavi sürecine tekrardan başlamaya karar verdim ve benimle aynı derdi çeken fakat ona söylediğimde sakız kullanınca kokmuyor o zaman sıkıntı yok vs diyen bir abim vardı ve oda bende gelicem dedi ve gittik onunki bende 5 10 kat fazlaydı yanına yaklaşılmıyordu oda düzenli olmasada günde kesin 2 kere dişlerini fırçalardı. Doktor diş taşların fazla dedi ve diş taşlarını temizlediğinde koku tamamen geçti inanamadım hatta gitmeden önce hemen geçmeyebilir umudunu kırma kbb ye falan da gidicez derdim adamın direkt kesildi uğraşan benim sonuç alan o ne tesadüftür anlamadım :D size anlatıcaklarım bunlar kesinlikle diş taşı temizliği yaptırmalısınız kanımca iyi günler
|
|
![]() |
|
xdemirleydi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
evt kesinlikle ilk önce dis temizligi çünkü bende devlet hastanesinde dislerimi temizlettim dis taslarini temizledi felan ama sadece önlerime özenli yapti arkaya dogru durüst girmedi ve gercekden fark etti ayda yilda bi yapmak lazim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |