Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: IYI GELEN SEYLER Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
01adanali
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 54
Alıntı 01adanali Cevaplabullet Konu: IYI GELEN SEYLER
    Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2013 Saat 19:07
Arkadaslar okul bagladigindan dolayi devamsizlik söz konusu malesef ve doktora gitme sansim hiç yok.Siz kullandiginiz zaman agiz kokusunu geçiren ilaçlari bana söyler misiniz.Bilinçsiz ilaç kullanimi çok tehlikeli farkindayim ama okul elimi kolumu bagliyor.Çok rica ediyorum yardimlarinizi bekliyorum.Nidazol,kontil,üst solunum yollari için kullandigim antibiyotik etki etmedi.
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2013 Saat 12:43
Ciddi bir temizlik yapabilirsin. Okulda dahi dislerini, dilini firçala. Dilini seker kasiklari ile kazirsan çok faydasini görürsün. Pharmol Zn gargara ve nanotech z kullanabilirsin nanotech küçük bir sey zaten çantanda tasirsin sikistikça sikarsin seni kisa süreli idare eder. Sabahlari aç karnina sicak limonlu su iç ve gün boyu sekerli gidalar sakin tüketme. Bir de flagy diye nidazol türevi bir antibiyotik var belki bu ise yarar çünkü forumda nidazolun etki etmedigini ama flagy nin iyi geldigini söyleyenler olmustu. Ama uzun süreli kullanmaman gerektigini zaten biliyorsundur. Çok ihtiyacin oldugunda alabilirsin belki.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2013 Saat 15:33
bana bi ara mikostatin(mantar ilaci) adli ilaç iyi gelmisti genelde agizdaki pamukçuk,aft vb. için kullaniliyor ilacin içinden damlalik çikiyo agzina damlatiyosun(kaç damla su an hatirlamiyorum) ve 3-4 dk agzinda tutup sonra yutuyosun ayrica bu ilaç mantar ilaçlari arasinda karacigere en az zarar veren ilaç diye biliyorum
IP
ölümcül
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 13
Alıntı ölümcül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2013 Saat 16:08
Pulcet dene mide ilaci. Nidazol banada etki etmedi. Ama bu yüzde 70 azaltti.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu