|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2013 Saat 19:07 |
Arkadaslar okul bagladigindan dolayi devamsizlik söz konusu malesef ve doktora gitme sansim hiç yok.Siz kullandiginiz zaman agiz kokusunu geçiren ilaçlari bana söyler misiniz.Bilinçsiz ilaç kullanimi çok tehlikeli farkindayim ama okul elimi kolumu bagliyor.Çok rica ediyorum yardimlarinizi bekliyorum.Nidazol,kontil,üst solunum yollari için kullandigim antibiyotik etki etmedi.
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Ciddi bir temizlik yapabilirsin. Okulda dahi dislerini, dilini firçala. Dilini seker kasiklari ile kazirsan çok faydasini görürsün. Pharmol Zn gargara ve nanotech z kullanabilirsin nanotech küçük bir sey zaten çantanda tasirsin sikistikça sikarsin seni kisa süreli idare eder. Sabahlari aç karnina sicak limonlu su iç ve gün boyu sekerli gidalar sakin tüketme. Bir de flagy diye nidazol türevi bir antibiyotik var belki bu ise yarar çünkü forumda nidazolun etki etmedigini ama flagy nin iyi geldigini söyleyenler olmustu. Ama uzun süreli kullanmaman gerektigini zaten biliyorsundur. Çok ihtiyacin oldugunda alabilirsin belki.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bana bi ara mikostatin(mantar ilaci) adli ilaç iyi gelmisti genelde agizdaki pamukçuk,aft vb. için kullaniliyor ilacin içinden damlalik çikiyo agzina damlatiyosun(kaç damla su an hatirlamiyorum) ve 3-4 dk agzinda tutup sonra yutuyosun ayrica bu ilaç mantar ilaçlari arasinda karacigere en az zarar veren ilaç diye biliyorum
|
|
![]() |
|
ölümcül
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Pulcet dene mide ilaci. Nidazol banada etki etmedi. Ama bu yüzde 70 azaltti.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |